BLACK FRIDAY, joko kyllästyttää?

Tänään jengi on kirjaimellisesti ihan sekaisin. Sana Black Friday on kaikunut aika monen korvilla ja ainakin FitFashionin etusivu on täyttynyt siitä ja tästä tarjousvinkistä. Itse olen aina inhonnut alennusmyyntejä ja sitä, kun jengi rynkää jonnekin säästääkseen pari euroa. Mieluummin sitä maksaa hieman enemmän jos saa vaikka rauhassa katsella, eikä tarvitse hikoilla sovitusjonoissa.  Kävelin tänään Kampin läpi ja päätin, että okei Mangossa pistäydyn. Kaikesta -30 % on kieltämättä erinomainen alennus mutta onko se loppupeleissä kuitenkaan sen vaivan väärti? Tiesin mitä sieltä hain, joten äkkiä vaan housut matkaan ja kassalle -jossa saikin jonottaa pienen tovin… Nettikaupoissa on toki hieman eri juttu, kun sitä voi ihan rauhassa kotisohvalta klikkailla… Mutta silti! Miksi ihmiset ovat ihan hysteerisia kaikesta alennukseen viittaavasta? Loppupeleissä aleista tulee aina ostettu kaksin verroin kamaa ja säästö on oikeasti niin minimaalinen jos sille puolelle edes päästään.

Itse en siis aijo jakaa teille Black Friday-vinkkejä, mutta eräät taannoin Ellokselta saamani kengät ajattelin esitellä. Oli kieltämättä pakko kurkata olisiko juuri tämä pari ollut alessa mutta ei, pahus. Olisi ollut kiva tarjota teille jotain hyvää porkkanaa sen suhteen. :D No alekoodin kuitenkin jaan pahimmille haukoille. Elloksellakin on kuitenkin jotain tarjouksia, joita voi vaikka sieltä kotisohvalta näin perjantain kunniaksi hyödyntää… Vielä on parisen tuntia tehokasta peliaikaa. ;)

Nämä Svean kengät valikoituivat ostoskoriini, kun sain valita Elloksen valikoimista jotain itselleni mieluista. Jo hyvin pitkään olin tämän tyylisten kenkien perään kuolannut ja jostain syystä ne kuitenkin olivat jääneet sinne ihan hankintalistan perukoille. Overknee-bootsit ovat olleet omalla kohdallani tämän syksyn juttu ja niitä jaksan ihastella joka puolella edelleen. Silti tarvitaan aina yhdet rentoliinit, kengät joilla painella lähikauppaan tai salille. Siihen tarkoitukseen Timberlandin-tyyliset (tai vaikka ne Timberlanditkin) ovat ihan täydelliset. Näissä omaa silmääni miellytti värin lisäksi materiaali joka on aitoa nahkaa. Mieluiten en nimittäin enää muita kenkiä hankikkaan, sillä nahka kestää niin paljon paremmin tällaisessa epävakaisessa säässä mikä Suomessa on valloillaan. Käytännöllisyys kunniaan!

IMG_3133-001IMG_3129IMG_3145-001IMG_3123-001IMG_3134

SVEA SHOES (*click)

Koodilla 325440 -20 % alennus Elloksen tuotteista 29.11.2015 saakka, kertakäyttöinen etu. 

PS. Alennus koskee uutta tilausta Elloksen valikoimasta. Alennus koskee normaalihintaisia vaatteita, kenkiä, asusteita, kodintekstiilejä, sisävalaisimia, tapetteja ja mattoja. Pienin toimitettava tilaus on 25 euroa, johon lisätään toimituskulut. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai tilaajaetuihin, ale-/kampanjahintaisiin tuotteisiin, huonekaluihin, elektroniikkatuotteisiin ja -tarvikkeisiin eikä Guest Designer -tuotteisiin.

Kivaa loppuiltaa ja Black Fridayn loppumaininkeja jokaiselle! :)

*Kengät saatu blogin kautta / postaus sisältää mainoslinkin. 

On my way

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta