MAC – Prep + Prime -kasvosuihke

Nyt tulisi kaikille kauneudesta kiinnostuneille mieletön tuotevinkki! Kyseessä on siis MACin kasvosuihke, joka viimeistelee meikin upeasti. Tätä on itseasiassa suositeltu minulle monestakin suunnasta ja useaan otteeseen mutta vasta nyt sain aikaiseksi ostaa kyseisen suihkeen testiin. Oston tein Helsinki-Vantaan kentältä ja jälkeenpäin kuulin, että etu Stockan MAC-pisteen hintaan oli noin 6 euroa! Oli siis ihan hyvä ostos vaikken mikään tarjoushaukka olekaan. ;) Kentältä ostan tavallisesti aika runsaastikin erilaista kosmetiikkaa, sillä siellä alennus on jopa tuntuva. Toinen tuote jonka suhteen yllätyin suuresti oli Chanelin itseruskettava. Stockalta ostin sen 50 euron hintaan ja kentällä se oli vähän reilu 30 euroa… Nuo alennukset ovat jo ihan tuntuvia, joten jatkossa keskitän kyllä nuo ostot ehdottomasti sinne lentokentille tai laivamatkoille.

Mutta sitten itse MACin suihkeeseen, johon olen vallan hullaantunut! Kyseinen suihke siis kosteuttaa ihoa ja samalla viimeistelee meikin kiinnityksen. Vastaavaa suihkettahan olen käyttänyt jo pitkään (Avonin) ja se todellakin vaikuttaa siihen meikin pysyvyyteen. Tämä MAC toimii mielestäni vielä paremmin ja oikeasti saa meikin pysymään ja antaa kasvoille pienen kiillon tai paremminkin valonhohteen. Suihke pitää sisällään mineraaleja, vitamiineja, vihreää teetä, camomillaa ja kurkkua. Voin kyllä jälleen antaa täydet suositukseni, eipä pettänyt kyseinen merkki tälläkään kertaa. :)

Löytyykö muilta kokemusta kyseisestä kasvosuihkeesta? Mitä olette pitäneet? 

IMG_4042

On my way

6 vastausta artikkeliin “MAC – Prep + Prime -kasvosuihke”

  1. käytätkö tämän lisäksi jotain primeria ennen kuin levität meikkivoiteen? :)

    • Käytän joo, Oriflamen Gold-sarjan voidemaista meikinpohjustajaa. :)

  2. Musta tää on vähän turhan hypetetty tuote :D Sinänsä kivan virkistävää suihkia kasvoille ennen meikkivoiteen levitystä, mutta viimeistelyyn käytän ennemmin UD:n All nighteria.

    • Ai on. :D Mä taas suihkin tätä meikin viimeistelyyn, en huvikseen tai meikin alle. :) Itse olen kyllä tykännyt ja niin on aika moni muukin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta