Thursday RANDOMS

  • Inhoan sateenvarjoja. Ja arvatkaapa miksi? Koska ne ovat niin hitsin epäkäytännöllisiä! En tajua miksi kukaan ei ole keksinyt mitään kompaktimpaa yksilöä tuolle saraa. Pienet varjot kastelevat aina koko laukun (+ vaatteet) ja vaikka niissä tulisi pieni suojapussi mukana, ei varjo kuitenkaan mahdu siihen pussiin enää avaamisen jälkeen… Ja mites ne isot varjot? Suojaavat kyllä mutta ovat oikea kunnon rasite, kirjaimellisesti. Ehkä pitää alkaa itse kehittelemään…
  • Minulla oli lapsena/varhaisnuorena useita kirjeenvaihto-kavereita. Kyseiset frendit olivat milloin minkäkin väylän kautta. Toiset lehdistä ja netistä ihan randomeita koirahulluja, toiset ulkomaanreissujemme uusia tuttavuuksia. Muistan kuinka kiikutin kirjeitä aina postiin ja rahat niihin sain viikkorahoistani. Tuolloin postimerkki maksoi vielä vaivaiset 0,40 markkaa jos oikein muistan. :)
  • Vaikka olen nykyään aika järjestelmällinen ja siisti, ovat kaappieni sisäpuolet kauheaa katseltavaa. En tajua miten niitä onkin niin hankalaa saada pysymään järjestyksessä? Esimerkiksi vieraiden tullessa tungen kamaa aina kaappeihin, jotta ulkoinen olemus näyttää siistille. Myöhemmin kaduttaa. :D
  • Rakastan irroitella kuivia ”paloja” huulistani. Kuulostaa varmaan oudolle mutta se on jotenkin vaan niin ihana tunne, kun huulista irtoaa kuivaa ihosolukkoa. Ehkä yksi oudoimmista tavoistani on nappailla niitä teipillä huulista, kätevämpää kuin paperilla irroittaminen ja se tuntuu kivalta.
  • En oikein osaa pukeutua tavalliseen pikkumustaan, jossa ei ole mitään juttua. Aina jos menen juhliin, tahdon asuni olevan jotenkin speciaali ja erottuva. Varmaan siksi jumpsuiteista niin kovin pidänkin. Toisilla kyllä ihailen ihan perus coctailmekkoa, onhan se klassinen ja kaunis mutta omaan makuuni liian usein turhan lyhyt ja tylsä.
  • Muhun on viime aikoina iskenyt ihan hurja sushin himo! En tykkää buffettien kuivista sushipaloista mutta esimerkiksi naapurimme Fuku-sushi on niin täydellinen!! Edullinen ja sen lisäksi sushit ovat ihanan pieniä ja raikkaita, sellaisia juuri valmistettuja. Saa vinkkailla muista Stadin HYVISTÄ sushimestoista!!

IMG_3793

On my way

2 vastausta artikkeliin “Thursday RANDOMS”

  1. TÄMÄ : ”Vaikka olen nykyään aika järjestelmällinen ja siisti, ovat kaappieni sisäpuolet kauheaa katseltavaa” :D haha itellä on tää sama pahe. En tosiaankaan ymmärrä miten jotkut jaksaa/pystyyy pitää siistinä kaapin ku kaapin ,olkoon se vaatekaappi ,maustekaappi ,astiakaappi,kuivaruokakaappi,lakana kaappi , rojukaappi,siivouskaappi . Itsellä ne on täynnä kaaosta! Mut hei , se hyvä puoli ettei ne vieraaat niihin nää ,eikä ookkaan asiaa tiirailemaan :D

    • Nojoo, ei oo kyl kiva… Kumpa sitä saisi tuon tavan joskus muutettua. :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta