Yhden illan meikki

En ole koskaan ollut mikään meikkiguru mitä tulee silmämeikkiin. Todella harvoin oikeasti jaksan laittaa edes lilaa luomiin, saatika rajaukset. Osittain homma varmaan juontaa juurensa siitä, että omaan nämä kauniit yhteistyökumppanini Beauty Anniinan loihtimat volyymiripset, joiden vuoksi silmät eivät sen kummempaa oikeastaan edes kaipaa. Tai näin minä näen asian, kun ripset ovat huolella tehdyt on ilme kaunis yötä päivää. Kyllähän hyvin moni pidennyksetkin omaava toki meikkaa siihen lisäksi kaiken mahdollisen extran (jopa arkena), mutta minä en jaksa. Toisinaan on kuitenkin ihan kiva vähän panostaa ja jos sille linjalle lähden, kuuluu vakkarikalustooni tavallisesti rajaukset hieman kissamaisesti, sekä tummahkot luomivärit. Tavallisesti tykkään käyttää ruskehtavia sävyjä, jotka sopivat parhaiten sinisilmäisille mutta toisinaan taas smokey-eyes toimii paremmin, kuin hyvin! Siltikään en koe olevani kovin hyvä varsinkaan rajausten kanssa… Ne menevät aina jotenkin pieleen tai niiden kanssa saa värkätä tuntitolkulla. Kynä on toisinaan turhan pehmeä ja nestemäinen eye-liner taas turhan haastava jos kädet yhtään tärisevät.

Pohjameikin tekoa sen sijaan rakastan. Pidän niin paljon erilaisista heleyttä tuovista tuotteista ja olen itseasiassa ihan varma, että kohta yksi mielipuuhistani on contouring! Anastasia Beverly Hillsin contouring Kit löytyy meinaan nyt kaapistani, josta ehdottomasti tulossa postausta blogiin kunhan tarpeeksi monta opasvideota on ensin netistä katsottu. ;) Ainakin ensivaikutelma on aivan erinomainen ja sormet syyhyten odotankin, että pääsen kunnolla varjostelemaan!

Kun nyt meikistä aloin puhumaan, ajattelin jakaa teille tällaisen oman ”perus iltameikkini”, eli millaisella lookilla tavallisesti lähden esimerkiksi juhlimaan. Tällä kertaa luomilla on tummanruskea silmämeikki, mutta monesti innostun tekemään siitä vieläkin tummemman. Pohja sen sijaan on aika samanlainen kuin arkenakin, eli kamaa on varmaan monen makuun aika paljonkin, mutta minä tykkään väsätä tuota pohjaa. Ja itseasiassa teen sen nykyään hyvinkin nopeasti, eli mistään tunnin prokkiksesta ei ole kyse!

IMG_3638-002IMG_3646IMG_3649IMG_3648

Ja lopputulosta, kun tukkakin on mintissä:

IMG_3663IMG_3662

Iltameikki:

 • Kauttaaltaan kasvojen iholla: Joe Blasco – BB Cream 5 in 1, sävy medium.
 • Silmien alla, nenän pielissä, kulmaluulla: Joe Blasco – Valoväri, sävy Orange highlight 1.
 • Kauttaaltaan kasvoilla: Lumene – Roosa Nauha irtopuuteri.
 • Otsan pielustat, kaula ja poskiluun aluset: Marc Jacobs – Hi-Fi Filter tummempi varjostuspuuteri. Lisäksi aurinkopuutereista Joe Blascon puristepuuteri, sävy Dark Finish Powder, sekä Sephoran Microsmooth-powder, sävy 60 deep.
 • Poskipuna: Mac – Sheertone blush, sävy peaches.
 • Silmien rajaukset: KIKO kajal pencil, sävy 100 (musta).
 • Luomilla: Lumene Blueberry – Sävy-duo ”Syystaivas”, sekä tummempaa, että vaaleampaa väriä.
 • Poskiluun yläpuolella, otsassa, leuan kärjessä, sekä yläluomilla: MAC – Mineralize Skinfinishing korostuspuuteri.
 • Kulmissa: Lumene Blueberry eyebrown pencil – Sävy 4, sekä Joe Blasco Ultamatte – Sävy Midnight brown. Viimeistelyssä Lumenen Blueberry eyebrow shaping wax, tummin sävy.
 • Huulissa: Pohjustus Guerlainin KissKiss Liplift, rajaus MAC – Pro longwear Lip pencil, sävy Nice `n`Spicy. Huulipunana MAC – YASH & MYTH.
 • Viimeistely koko kasvoilla: MAC – Prep + Prime -suihke.
 • Volyymiripset: Pituus 10-11 mm, kaarevuus D. Parhaat ripset tekee ehdottomasti yhteistyökumppanini Beauty Anniina. :)

Tämän myötä toivottelen teille oikein ihanaa lauantai-iltaa! Itselläni on pitkästä aikaa rauhallisempi lauantai, ihanaa vaan käpertyä sängylle peittojen alle, katsella Putousta ja syödä kotitekoista pizzaa. Tällaisia iltoja olen kaivannut!

On my way

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta