Kaunis iho & arvonta!

Oikein ihanaa sunnuntaita sinne ruudun toiselle puolen! Blogeissa on näkynyt paljon erilaisia joulukalentereita ja arvontoja koko joulukuun ajan, siispä pitäähän minunkin yksi sellainen tänne väsätä! Arvontoja voisi tietysti julkistaa useamminkin kuin muutaman kerran vuodessa, joten siinäpä minulle hieman uuden vuoden lupausta. Tällä kertaa kyseessä on kauneus aiheinen arvonta tuotteista, joiden puolesta itsekin liputan.

Uskon hyvin pitkälti, että kauneus lähtee sisältä päin. Terveellinen ruoka, vedenjuonti, hyvät yö-unet, säännölliset elintavat ja riittävä vitamiinien saanti vaikuttavat meihin kokonaisuutena. Jokainen varmasti tuon tietää mutta ainahan elämä ei tosiaankaan ole täydellistä… On stressiä, kiirettä ja muita elämän balanssia horjuttavia seikkoja. Itse käytän lisäravinteita juurikin sen vuoksi, että elämä ei tosiaan joka päivä ole täydellistä ja tahdon siitä huolimatta taata sen, että saan kaikki tarvitsemani vitamiinit. Useimmiten mietitään sitä omaa vireystasoa, hiuksia ja kynsiä mutta monesti iho jää kakkoseksi. Mitä kaikkea iho tarvitsee voidakseen hyvin? Riittääkö pelkkä hyvä perushuolto vai pitäisikö sisäisestikin nauttia jotain extraboostia?

Olen nyt 28,5 -vuotias mikä tarkoittaa sitä, että ihoni kollageenin tuotannon hidastuminen kiihtyy päivä päivältä. Alan olemaan siinä vaiheessa, että erilaiset tehokeinot voi jo aloittaa tulevaisuutta ajatellen jotta siis ihoni säilyisi mahdollisimman pitkään hyvänä, eikä tarvisi turvautua otsaryppyjen kanssa botoxiin tai muuhun. Ensimmäisen rypyn sain 24-vuotiaana juurikin otsaan, joka oli silloin aika kova pala. Nykyään noita on tullut vähän lisää mutta mielestäni ihoni on edelleen hyvässä kunnossa. Kimmoisa ja hehkuva. Ja jotta se pysyisi tällaisena mahdollisimman pitkään, on minulla tosiaan terveellisten elämäntapojen ja vitskujen lisäksi käytössä muutama ihon ”eheyttäjätuote”. Mitä tahansa iho-vitamiineja en kuitenkaan tahdo syödä, joten näidenkin suhteen olen tarkka laadusta ja siitä, että tuote on suomalainen.

IMG_4332

Kaapistani tosiaan löytyy kaksi tuotetta, jotka ovat minulla päivittäisessä käytössä. Suomalaisen Hankintatukun Vivania Beauty Shot, sekä saman sarjan Ceramide Anti-Aging (molemmat saatu blogin kautta testiin). Beauty shot on nimensä mukaisesti nestemäinen kollageeni-hyaluronihappo C-vitamiinivalmiste, joka säännöllisesti käytettynä tasoittaa juonteita, lisää ihon kosteutta ja kimmoisuutta, sekä tekee siitä kiinteämmän. Ceramide on taas C-vitamiini -ja Keramidi- kapselivalmiste, joka lisää myöskin ihon kosteustasapainoa, kiinteyttä, kimmoisuutta ja täyteläisyyttä. Tuote sopii erinomaisesti etenkin kuivalle, herkälle ja ikääntyvälle iholle. Moni ehkä säikähtää juurikin tuota anti-aging sanaa, joka tuo mieleen vaan tyyliin 40-50 -vuotiaat. Todellisuudessa suomalaisten ihossa on kuitenkin monien tutkimusten mukaan puutteita juurikin ihon suojakerroksen ceramideista ja siksipä iho onkin monilla nuoremmillakin kuiva, etenkin talvisin. Ei siis ole missään nimessä haitallista käyttää kollageeni- tai ceramidivalmisteita tällä ikää tai vaikka nuorempanakin.

Kyseiset tuotteet ovat tosiaan olleet käytössä itselläni nyt noin kuukauden verran ja pakko sanoa, että odotan kyllä mielenkiinnolla pidempiaikaisiakin vaikutuksia! Ihoni voi tällä hetkellä erinomaisesti, finnejä ei ole näkynyt aikoihin ja kasvot ovat muutenkin samettisen pehmeät ja hehkuvat. Kuivuudesta ei ole tietoakaan. Vahvasti veikkaan, että kyllä näillä Vivanian tuotteilla on osuutta asiaan, vaikka ihoni ei koskaan mikään ongelmaiho ole ollutkaan.

IMG_4320-001

Mutta sitten se paras osuus! Sain tosiaan ilokseni arvottavaksi setin näitä kahta ihon kauneustuotetta ja yksi onnekas saakin molemmat testattavakseen. Arvontaan voit ottaa osaa kertomalla oman ihosi tärkeimmän kauneusrutiinin, jolla olet huomannut olevan suurta vaikutusta sen kimmoisuuteen ja kuulauteen. Onko se kenties vedenjuonti vai joku sisäisesti nautittava ”ihoboosteri”? :) Arvonta päättyy keskiviikkona 16.12 klo. 12.00. Tsemppiä!

*Kuvissa esiintyvät Vivanian tuotteet ja arvottavat saatu blogin kautta.

On my way

98 vastausta artikkeliin “Kaunis iho & arvonta!”

 1. Vedenjuonti on ehdoton ykkönen! Seuraavana tulee sitten riittävä ulkoilu ja lepo. Vielä en ole koittanu mitään ”kauneuskapseleita”. Ehkä olis joo syytä, kun ikääkin yli 30:)

 2. Minulla ihooni vaikuttaa todella paljon se, minkä verran saan suolaa ravinnosta. Vähäsuolaista ruokavaliota noudattaessani ihoni voi todella hyvin, ei ole turhia pöhötyksiä iholla. Lisäksi runsas veden juominen yhdistettynä tuohon vähäsuolaiseen ruokavalioon toimii, ja tällä yhdistelmällä pidänkin ihoni hyvässä kunnossa vuodenajasta toiseen.

 3. Mun atooppisen ihoni tärkein juttu on kosteutus! :) Lisäksi puhtaalla ruokavaliolla on suuri positiivinen vaikutus ihon kuntoon.

 4. Ihooni vaikuttaa se että kuinka paljon vettä olen muistanut juoda! Kliseistä mutta päivänkin vähemmän veden juonnin huomaa jo heti.

 5. Hei, ystäväni kertoi juuri hetki sitten tuotteesta ja jätti kiinnostuksen tuotetta kohtaan myös minulle, joten tämä oli mukava yllätys kun kirjoitit juuri tuotteesta. Omaan ihoon on viime aikoina ollut tärkeintä maitotuotteiden käyttö tai lähinnä käyttämättömyys – iho reagoi negatiivisesti mitä enemmän mm. rahkaa syö. Lisäksi tähän aikaan vuodesta kookosöljy pitää kasvojen ihoa riittävän kostutettuna kun perus naamavoiteet ei tunnu riittävän.

  Ihanaa joulun odotusta :)

 6. Haa, se toimivin kikkakolmonen on vielä hakusessa! Ehkäpä tärkein ihon kuntoon vaikuttava tekijä kuitenkin on huolellinen puhdistus joka ilta.

 7. Vedenjuonti ja ulkoilu ovat auttaneet ihoa pysymään heleänä. Mutta nyt vuoden sairastelun jälkeen ihoni on harmaa ja elottoman näköinen mutta tarkoituksenani on ottaa joitakin tehokuureja heti alkuvuodesta. Olisi kiva testata näitä, näin kirjoituksestasi päätellen ovat hyviä tuotteita.
  Mukavaa joulunalusaikaa!

 8. Terveelliset elämäntavat: ravinteikas ruoka, säännöllinen liikunta ja lepo vaikuttavat kaikki sisäisesti ihon kuntoon- unohtamatta kosteutusta ulkoapäin! :)

 9. Vettä tulee tosiaan juotua reilusti ja elämäntavat ovat säännölliset. Ulkoilen, liikun, suojaan ihon auringolta. Kasvojen puhdistus ja kosteutus aamuin – illoin… kaipa näillä on vaikutusta. Itse ainakin olen vielä ihan tyytyväinen ihoni kuntoon, vaikka olen jo nelikymppinen.

 10. Veden juonti ja kasvisten syönti vaikuttaa ihoon positiivisesti sekä tietty stressittömyys eli positiivinen elämänasenne, ystävien näkeminen ja nauraminen. :)

 11. Veden juonnilla on suuri vaikutus ihon hyvinvointiin. Itse koitan juoda kolme litraa vettä per päivä.
  Tietenkin ravinto vaikuttaa myös paljon. Olen yrittänyt vähentää suolan käyttöä.

 12. Mullakin ykkösenä vedenjuonti, mutta hyvänä kakkosena kosteutus – kookosöljy on tähän ihan ässä. :)

 13. Veden juominen sekä sinkin syönti. Näillä olen huomannut selkeät vaikutukset ihon hyvinvointiin. Lisäksi ulkoisesti on rasvattava, varsinkin ilmojen viiletessä iho alkaa kuivaa.

 14. Kasvojen pesu aamuin illoin, kasvovettä sekä kosteuttavaa rasvaa. Päivisin kevyempää mitä iltaisin. Lisäksi silmänympärysvoidetta. Itse olen huomannut ihoni tykkäävän siitä, että laitan yöksi e vitamiini naamion, erityisesti talvella. Sitten muutaman kerran viikossa kuorinta. Ja sisäisesti ruokavalio sekä vesi! Kosteutus sekä ne, mitä suusta laittaa sisään :)

 15. Yksinkertaisesti terveelliset elämäntavat. Sopivasti liikuntaa, lepoa, monipuolinen ruokavalio ja liiaallisen sokerin välttäminen.

 16. Ruokavalio tietenkin mutta lisäksi puhdistus ja kosteutus aamuin illoin, misellivesi on kätevä pika-apu jos ei jaksa perusteellista puhdistusvaahto+kasvovesi +kuorinta+seerumi+kosteutus+taputtelu+hieronta+ilmakylpy+lihasjumppateatteria ;)

 17. Mun hyvän ihon on aikalailla saanut tuotteiden pois jättäminen. Ennen käytin kauhean vahvoja pesuaineita ja kasvovesiä ja naama kukki vähän väliä. Lopetin nää kokonaan ja hankin vaan hyvän puhdistavan maidon jolla pesen meikit, iho kiittää ja näyttää hyvältä. Myös ravinnolla ja veden juonnilla on ollu selvästi yhteys tuleeko niitä epäpuhtauksia vai ei.

 18. Vedenjuonti, meikkien huolellinen pesu ja nassun kuoriminen riittävän usein on mun ihon tärkeimmän kauneusrutiinit. (:

 19. Itse kärsin pitkään atooppisesta ihosta, jonka kanssa eläminen oli todella tuskaista varsinkin talvisin. Elämäntaparemontin myötä vaivat ovat kuitenkin lähes kadonneet ja vaivaavat enää todella harvoin. Joten uskon, että eniten asiaan on vaikuttanut puhdas ruoka ja sokerin syönnin minimointi.

 20. Puhdas ruoka on hyvän ihoni salaisuus! Välillä ihoni kuitenkin kärsii kuivuudesta, mutta silloin otan kookosöljyn käyttöön. :)

 21. Mä saan aina kauniin ihon kesäisin kun oon ollut auringossa, sillon ei oo näppyjä tai sävyn epätasaisuuksia eikä tarvitse käyttää pohjameikkiä ollenkaan tai halutessa todella vähän! Talvisin asia on aivan toinen, mutta luulen että parhaiten auttaa ihon hoitamisen ja puhdistamisen lisäksi kasvonaamiot.

 22. Mä luulen, et geenit vaikuttaa aika paljonkin! Hyvän ihon oon perinyt äidiltä, tosin se rasvoittuu jonkin verran ja myös pintakuiva. Opiskelen kosmetologiksi, mutta täytyy myöntää et hieman laiska olen hoitamaan omaa ihoa niin hyvin, kuin pitäisi. :) Mutta pyrin syömään monipuolisesti ja terveellisesti (tosin näin joulun alla lipsunut herkuttelemaan lähes päivittäin) :/. Kasvojen päivittäinen pesu, noin kerran viikossa kuorinta ja naamio. Nyt tilaukseen menee Ekopharma tuotesarjaa seuraavaksi. :)

 23. Tärkeää on muistaa ulkoilla riittävästi! Sen puutteen huomaa omasta ihosta selvästi :)

 24. Liiallinen ihon putsaaminen ja hoitaminen minimiin, ulkoilua ja vettä tarpeeksi :)

 25. Minun ihoni kärsii kuivuudesta, erityisesti näin talviaikaan. Joka talvi taistelen kuivuuden kanssa ja ihon rasvaus on tietty ihan A ja O, ympäri vuoden. Viime talven taisteluista traumatisoituneena päätin, että nyt pitää oikeasti lähteä muuttamaan rohkeasti omia ihonhoitorutiineja niin, että löytäisin keinot, joilla saisin vihdoin pidettyä ihon kunnossa pakkasillakin. Ja paras muutos tähän mennessä on ollut se, että minimoin kasvojen ihon kontaktin veden kanssa ihan minimiin. Nyt iho voi todella hyvin :)

 26. Vedenjuonti on ehdottoman tärkeää, sitten myös pehmeät rasvat ja päivttäiset vitamiinit. Ulkoisesti kookosöljy, kasvovesi ja puhdistumaito :)

 27. Ehdottomasti runsas vedenjuonti, terveellinen ruokavalio ja kunnon puhdistus. Lisäksi kuorinta kerran viikkoon:)

 28. Mielen tasapaino näkyy myös ihossa ! Salaisia aseita ovat myös avokado ja msm-jauhe! :)

 29. Riittävä uni ja meikin poisto joka yöksi. Näitä noudattamalla pääsee jo pitkälle! :D Mukana arvonnassa ollaan.

 30. Meikittömät päivät,ihonhoito,mutta ei kauheaa vesipesua monesti päivässä,uni vaikuttaa,myös laadukkaat ihonhoito tuotteet,kylmällä vedellä kasvojen pesu ja vitamiinit sisäisesti.

 31. Niinkin simppeliä kuin aamuin ja illoin puhdistus (ei ikinä meikeillä nukkumaan) + kosteusvoide aamuin ja illoin. :) Pari kertaa tuli teininä hypättyä nukkuman meikit kasvoilla ja sit oli jopa viikon sen jälkeen iho tukkoinen ja samea, ei hyvä.

 32. Liikunta tuo minulle syväpuhdistavan olon, varsinkin silloin kun hikoilen oikein kunnolla. Tuntuu, että kaikki kuona-aineet tulisivat ulos :) hot joogagin on tähän mahtava!

 33. Vesi, ruokavalio, puhdistus, kosteustus, stressin välttäminen ja se, että muistaa olla ”nypläämättä” naamaa (minkä juuri silloin stressaantuneena unohtaa…). Olisi mielenkiintoista nähdä olisiko näillä tuotteilla positiivista vaikutusta ihoon! :)

 34. Lisäsin kasvissyöntiä ja sillä on ollut positiivinen vaikutus ihooni, oikeastaan lihaa ei tule syötyä enää ollenkaan. Muutenkin hyvä ja kevyt olo!

 35. Veden juonti, ehdottomasti! :) Lisäksi säännöllinen kosteusvoiteen käyttö.

 36. Hoidan ihoani melko holtittomasti ja ikää multa löytyy aika tasan saman verran kuin sinulta (ehkä? Itse olen s.9.7.1987) :) Haluaisin panostaa, mutta ruoka on etusijalla menoissa, joten panostankin hyviin rasvoihin. Syön paljon pähkinöitä, lohta, kookostuotteita ja avokadoa. Sen kyllä huomaa ihossakin :)

 37. Ihoni on ollut aina hieman hankala, se tuntuu reagoivan välittömästi pieniinkin ”virheisiin” ruokavaliossa tai ihonhoitotuotteissa. Varmasti terveellisillä elämäntavoilla on myös paljon osuutta asiaan, mutta huomattavimman eron ihossani olen huomannut msm-jauheen käytön aloitettuani – ja tästä en todellakaan enää luovu! ;)

 38. Moikka!

  Kun lopetin aikoinaan pillerit niin iho meni aivan kauheaan kuntoon, ainoa apu oli ihotautilääkäri ja epiduo voide 😊! Pelastivat ihoni vaikka kaikki muut mömmöt ja voiteet ehdin käydä läpi ennen…

  Ch

 39. Kyllä vedenjuonti ja erilaiset vitamiinit vaaditaan :) Itselläni on hyvä iho, mutta jos vitamiinit on unohtunut, se alkaa näkymään iholla.

 40. Hikoilua urheilun parissa, kosteutusta sisäisesti omega 3- tableteilla ja runsas veden juonti, säännöllinen kuorinta ja naamio, sekä hyvät kosteusvoiteet.

 41. Vähintään 8h yöunet JOKA yö ja runsas vedenjuonti. Ja huomaan nyt kun esimerkiksi on ollut pikkujouluja ja on mennyt alkoholia normaalia enemmän, on iho ihan jäätävässä kunnossa heti..

 42. Kunnon yöunet ja riittävä vedenjuonti ovat erittäin hyvä perusta eikä hymyilykään tee huonoa ;)

 43. Kyllä ensimmäisenä tulee tuo veden juonti! Sen lisäksi tietysti riittävä lepo on tärkeää ja hyvä ruokavalio :)

 44. Eikä, en kestä! Olis niiiiin huikeeta päästä kokeileen näitä! Mulla on niin kamalasti iho-ongelmia e-pillereiden lopettamisen jälkeen + 2 vuoden uniongelmat pikkumiehen syntymän jälkeen… Tulisi meinaan tosi tarpeeseen :/

  Normaalisti sanoisin, että tärkeimmät ihonhoitorutiinit on juoda paljon vettä, nukkua hyvin, ulkoilla ja välttää stressiä – etenkin viimeinen kohta! Itsellä tosin nuo kaikki kohdat ovat kohdanneet voittajansa lapsen saannin myötä :D Nykyään yritän panostaa edes ihon kunnolliseen hoitamiseen ja pesuun, jos mitään muuta ei ehdi! :)

 45. Kaikki, mitä suustani alas laitan näkyy kyllä ihossa! Siksin pyrinkin syömään paljon vihreää ja muita kasviksia. Ihosta tulee heti sameampi, jos vaikkapa lomalla jää kasvikset syömättä.. Riittävä nesteytys on myös tärkeää!

 46. päivittäinen meikkien pesu huolellisesti sekä säännöllisesti tehty kasvonaamio! :)

 47. Pakko mainita kaksi! :D Veden juominen ja kosteusvoide!
  Ilman kosteusvoidetta en kyllä pärjää millään!!

 48. Minulla ihoon vaikuttaa moni asia. Riittävä veden juonti ja uni ovat ehdoton nro. 1! En myöskään voisi elää ilman kosteusvoidetta, sillä varsinkin talvisin kasvojeni iho kuivuu todella pahasti. Siinäpä nuo tärkeimmät :) Olisipas kiva päästä testaamaan noita Vivanian tuotteita.

 49. Sisäisesti veden juonti, terveellinen ruoka mm. kasvikset, pähkinät, avocado. Lisäravinteista msm-jauhe. Ulkoisesti ruususuolasaippua ja kaktusviikunaöljy. :)

 50. Sitruunaveden juominen on listallani ykkösenä mutta vahvana kakkosena tulee Foreverin Hand&face aloe soap :) En ole löytänyt vielä mitään parempaa meikinpuhdistusainetta ja tämä on myös monikäyttöinen! Ja tietysti iltaisin kasvot on pestävä AINA.

 51. Eläinperäisten tuotteiden välttäminen, vedenjuonti ja ruutuajan (myös kännykän!) minimoiminen.

 52. Vedenjuonti ehdottomasti. Pitäisi vaan aina muistaa juoda riittävästi päivän aikana.

 53. Terveelliset elämäntavat, riittävä vedenjuonti ja aina meikkien peseminen pois yöksi ja sopiva ihon kosteuttaminen :)

 54. Aloe vera 94% shotti sisäisesti nautittuna joka aamu :) Pysyy iho kunnossa. Mieluusti koitan kaikkee uutta, joten ehdottomasti mukana arvonnassa♡

 55. Huolellinen puhdistus ja ei meikkien kanssa nukkumaan. Kaikista tärkeimpänä kuitenkin riittävä uni ja hyvä olo sisäisesti :)

 56. Veden juonti ja säännöllinen puhdistus aamuin sekä illoin puhdistusgeelillä ja kasvovedellä! Vältän myös valkoista sokeria, sillä olen huomannut sen pahentavan ihoni kuntoa.

 57. Vaikea sanoa vain yhtä. Kunnon yöunet, vedenjuonti, puhdas ruokavalio, liikunta (etenkin ulkoilu), meikkien puhdistus ja viikoittainen kasvojen kuorinta + naamio auttaa aika paljon. Lisäksi hyvät rasvat ja saunan/lämpötilojen vaihtelun välttely sekä kunnon aurinkorasva näin herkkäihoisena.

 58. Vedenjuonti ehdoton ykkönen sekä garnierin kasvovedellä putsaus päivittäin :)

 59. Kyllä se kosteutus sisältä ja ulkoa taitaa olla iholleni tärkeintä. Parantamisen varaa hoidossa kyllä olisi, sillä ajoittain iho on pintakuiva ja pukkaa finnejä vielä näin yli 30-vuotiaanakin. Mielelläni siis testaisin, voisiko kasvorasvan vaihtaminen parantaa tilannetta.

 60. Vedenjuonti on ehdoton ykkösrutiini ihonhoidossa, olen juonut jo usean vuoden ajan vähintään 2 litraa päivässä vettä. Lisäksi puhdistan kasvoni peruspesun jälkeen vielä kasvovedellä ja rasvaan ihoa säännöllisesti aamuinilloin. Nyt olen ottanut lisäksi käyttöön konjac sienen jota käytän useamman kerran viikossa. Sienen jäljiltä iho on kyllä selvästi heleytynyt. Minulla on lisäksi pintakuiva iho ja varsinkin talvella se vaatii vähän jytkympää kosteutusta, silloin käytän iltaisin kookosöljyä kasvoille.

 61. Riittävä vedenjuonti on itselleni haasteellista, mutta kuiva ihoni kiittää, kun muistan juoda vettä!

 62. Veden juominen vähintään se 2 litraa päivässä. Olen huomannut, että jos en juo kunnolla, olo on todella nuutunut ja iho kuivan karhea ja rypytkin jotenkin korostuvat.

 63. Ihon säännöllinen kuorinta ja terveellisen ruoan syöminen. Rasvoittuva ihoni ei varsinaisesti kiitä liiallisesta suklaan ja muiden herkkujen syömisestä.

 64. Ihoni on jostain kumman syystä ollut aina parhaimmillaan raskausaikoina. En sitten tiedä johtuuko siitä, että tuolloin olen syönyt ihan superterveellisesti: paljon lohta, kasviksia, hedelmiä, täysjyvätuotteita ja todella vähän herkkuja. Kolmen pienen lapsen äitinä olen myös huomannut miten paljon hyvät yöunet vaikuttavat ihon kuntoon. Niinä öinä, kun on joutunut valvomaan, aamulla peilistä katsoo harmahtava, nuutunut, ryppyinen naamataulu. Riittävä vedenjuonti, terveellinen ruokavalio, ulkoilu ja tietysti säännöllinen ihonhoito sopivine tuotteineen auttaa :)

 65. Alkoholi ja lyhyet yöunet on kyllä ehdottomasti pahin tupla – varsinkin jos molempia on ollut samassa läjässä. Mikään ei ole karmeampi näky kuin krapulainen naama juhlien jälkeisenä päivänä. Siihen vois vielä yhistää sokeri-, suola- tai leipäöverit ja sohvalla mätänemisen ilman raitista ilmaa. Siinä tulis Beauty shoteille tarvetta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta