Pikapäivitys, Vivania-arvonnan voittaja!

Toivottavasti viikko on lähtenyt mukavasti käyntiin siellä ruudun toisella puolen? Tai noh, kohtahan tässä ollaan jo viikonlopussa. Mennyt päivät taas ihan hurjaa vauhtia. Tulevana viikonloppuna tulee vietettyä tämän joulun viimeiset pikkujoulut ja suuntaankin tampereelle niitä juhlistamaan. Meitä on pieni tyttöporukka, jolla lähdetään liikenteeseen. Hauska nähdä ihmisiä, joita harvemmin näkee ja muutenkin vaihtaa kaupunkia. Virkistävää. :)

Mutta sitten itse postauksen pääaiheeseen, eli arvonnan voittajaan. Sunnuntaina nimittäin käynnistelin kauneus-arvontaa yhteistyössä Hankintatukun Vivania-tuotteiden kanssa. Kyseessä ovat iho-vitamiinit, joita ei ainakaan tässä vuodenajassa ja tällä ikääkään voi liikaa korostaa. Tällä kertaa arvonnan onnekas voittaja on kommentoija nimimerkillä: Jenni. Onneksi olkoon! Sinuun ollaan yhteyksissä asap. :)

Oikein mukavaa keskiviikko-illan jatkoa jokaiselle, palataan huomenissa!

IMG_4335

On my way

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta