Perjantain meikkiarvonta!

Energistä perjantaita jokaiselle ihanalle sinne ruudun toiselle puolen! Aivan mahtavaa, että on taas tämä viikon ”parhaimmistopäivä”. Minä ainakin niin tarvitsen tämän viikonlopun.

Koska on tosiaan perjantai ja joulu ihan ovella, tahdon arpoa teille lukijoilleni jotain pientä kivaa! Nimittäin tarjolla olisi nyt Lumenen meikkejä, neljä kaunista kynsilakkaa, sekä uutuus TRUE PASSION -huulipunapuikkoja useammassa pirtsakassa sävyssä. Mitään porkkanaa tähän arvontaan ei sisälly, joten huudelkaa vaan taas ”hep” osallistuessanne! Pika-arvonta tämä on siinä mielessä, että maanantaina laitan jo pakettia postiin, joten arvonta päättyy sunnuntaina 20.12 klo. 15.00. Sitä ennen osallistuneet siis huomioidaan ja toivon mahdollisimman pikaista vastausta sitten voittajalta, jotta saan paketin vielä ennen joulua postiin. :)

Pidemmittä puheitta, tsemppiä arvontaan -ja tietysti tähän päivään!

IMG_4477-001IMG_4493

*Arvottavat tuotteet saatu Lumenelta.

On my way

212 vastausta artikkeliin “Perjantain meikkiarvonta!”

  1. Mukana :). Tuollaisia hempeitä ja neutraaleja kynsilakkasävyjä minulta puuttuukin. Huulikiiltoja tulisi niin monta, että osan voisi laittaa eteenpäin yllätyksenä lahjoihin.

  2. Mukana! Kummityttö olisi innoissaan noista kynsilakoista, huulipunapuikot menisi omaan testaukseen :)

  3. hep täällä! katsellut ny youtubessa joka välissä tämän tuotteen mainosta, joten kiinnostaa :)

  4. HEP! Pakko kertoa tässä samalla, että luin yli vuosi sitten blogiasi, mutta jotenkin hukkasin blogisi jossain vaiheessa. Kiireiden keskellä lukeminen jäi, mutta nyt löysin uudestaan tänne ja muistin kuinka mahtava blogisi onkaan!
    [email protected]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta