Lumenen meikkiarvonnan voittaja

Ajattelin pitäväni tänään sapattia bloggaamisesta kunnes äsken muistin, että hei arvonnan voittajahan pitää saada nopsaa julki! Muutamia Lumenen huulipunia ja kynsilakkoja lähtee onnekkaalle osallistujalle nimimerkillä: Stina M. Onneksi olkoon! Laitan sinulle sähköpostia kohtapuolin, joten vastailethan siihen mahdollisimman nopsaa niin saadaan ennen joulua sinulle meikit postiin. :)

Toivottavasti siellä on ollut mukava viikonloppu? Itsehän tosiaan vietin pikkujouluja Tampereella ja oli kyllä ihan super hauskaa!! Voin sanoa, että tänään tuli naurettua edelliselle illalle oikein olan takaa ja sydämen kyllyydestä. Mukana oli siis muutamia hauskoja yksityiskohtia ja kommelluksia, joita tuolla porukalla sattuu lähestulkoon poikkeuksetta. Lisäksi ainakin itselleni se, että on eri kaupungissa antaa jonkunlaisen vapauden tunteen. Kukaan ei tunne sinua ja voit oikeasti nauttia vaan illasta ilman, että ympärillä pyörii jatkuvasti tuttuja joiden kanssa jutella sitä sun tätä pintapuolista. Nojoo näin karrikoidusti. Ja itselleni se, että sain pitkästä aikaa nauraa noinkin paljon oli todella vapauttavaa. Viime aikoina olen itkenyt enemmän surusta kuin ilosta.

Nyt kuitenkin unten maille ja keräämään energioita tulevaan lyhyeen viikkoon! Oma joululomani alkaa jo keskiviikkona, jolloin lähdetään Pohjoiseen joten eipä tässä ole kuin pari hassua päivää edessä. Kauniita unia!

IMG_4500

On my way

Yksi vastaus artikkeliin “Lumenen meikkiarvonnan voittaja”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta