#instalately

1a3GAzbDQHC9v4UYcmG6Sg

Jouluaattoa vieteltiin Himangalla Keski-Pohjanmaalla ja joulukirkko käynnisti aattomme mukavasti. Kirkko on perinne, josta jouluisin ei vaan voi tinkiä. // Jouluruokia tuli syötyä kahtena päivänä molempina kerran, jonka jälkeen iski stoppi. Sen sijaan makeita on uponnut napaan tässä nyt jo neljän päivän ajan… Hups, joulu. Ihan mukavaa palata huomenna arkeen ja myös treenien pariin. // Joululahjaksi sain kirjan ”Läsnäolon voima”. Olen lukenut tätä opusta nyt aika pitkälle ja on kyllä suhteellisen tiukkaa tekstiä. Joutuu aina välillä oikein pysähtymään ja pohtimaan mitä juuri lukikaan. Ehdottomasti kuitenkin mielenkiintoinen kirja, joka opettaa meitä elämään tässä hetkessä, olemaan läsnä ja perustamaan elämämme tähän hetkeen, sekä olotilaan menneisyyden tai tulevan sijaan.

QI7s6R0NRUecccLkGqVBNg

Froosh toivotti minulle hyvää joulua pienen jouluisen lähetyksen kera, kiitos siitä! Kyseiset smoothiet ovat ehdottomasti yksi suosikkini, sillä ne ovat helppoja kantaa mukana eivätkä sisällä lisättyä sokeria. Lempparini ovat inkivääriä sisältävä versio, sekä tämä ”ugly but lovable”. // Loman alkajaisiksi kävin myös huollattamassa ripseni yhteistyökumppanillani Beauty Anniinalla. Taas sain niin kauniit volyymit, joilla pärjää seuraavat kolme viikkoa. Anniinalle myös kiitos kuluneesta vuodesta, ehdottomasti Stadin kuningatar mitä ripsiin tulee! :) // Tämän joulun viimeisiä pikkujouluja vietettiin Tampereella pienen kaveriporukan kesken. Onneksi pikkujoulut on tältä vuodelta taputeltu ja freesimpi tammikuu voi alkaa… // Nämä saappaat olivat joululahja itselleni. Pitkään olen miettinyt Huntereita, koska Suomessa sataa niin usein enkä omista kumppareita. Nämä ovat siistit sellaiset, jotka menevät niin duunissa kuin ihan kauppareissuillakin. Kesät talvet. Pikkaisen kirpaisi lompakkoa mutta ovat ehdottomasti maksaneet itsensä takaisin jo muutamassa viikossa!

vNOA%2IgSNmFfUfuLtBK8w-001

Yksi ehdoton suosikki lounasmestani on Isoroban Fafa`s, josta tuleekin usein noukittua meze falafelit, nam! Kyseisestä paikasta setin saa myös gluteenittomana, josta ehdotonta plussaa. // Silmälaseista kirjoittelinkin taannoin ja näihin kyseisiin laseihin olen ollut erityisen tyytyväinen. Ihan kuin lähivahvuudet olisivat helpottaneet lähityöskentelyä koneella, sekä puhelimella. Silmät ovat ainakin voineet nyt huomattavasti paremmin. // Tennarifriikki löysi kaappinsa uudet popot ja kuten kirjoitin Instagramiini, aina on oikea vuodenaika uusille Nikeille! Pidän erityisesti villakangastakin ja tennareiden yhdistelmästä, joten toivotaan kuivia talvikelejä lisää…

iHol8HtET7K+BxisBwJaxQ

Blogin kautta testiin saadut Goldwellin Kerasilk-tuotteet ovat tulleet viime aikoina hyvinkin tutuiksi. Olen nimittäin erityisen tykästynyt niiden tuoksuun, purkkien ulkoasuun, sekä tuotteiden laadukkuuteen. Jostain syystä näillä pestessä tulee illuusio paremmasta hiustenhoidosta. Itselläni on käytössä Shampoona tuuheuttava ja hoitoaineena taas enemmän hoitava hoitoaine. Hiuksiin jätettävä hoito on tuuheuttavaa, jonka kyllä huomaa lopputuloksesta. // Ennen joulua tuli leivottua useammankin kerran raakasuklaata, sekä erilaisia raakaleivonnaisia. Tämä lakritsisuklaa onnistui erityisen hyvin ja se taisi huvetakin pakkasesta ihan muutamissa päivissä. // Kotitekoinen pizza kuuluu myös keittiöni vakkarileipomisiin. Tällä kertaa gluteenittomiin jauhoihin tehty tonnikala-ananas-aurinkokuivattutomaatti-rucola pizza toimi erinomaisesti. Tekee muuten kovasti jo mieli pizzaa jouluruokien jäljiltä… // Työpaikkani pikkujouluja juhlistin pikkumustassa, joka oli todellinen löytö. Itse en ole mikään pikkumustien ystävä, koska ne ovat tavallisesti mielestäni aika tylsiä, mutta tässä tuo etumuksen osuus toi mekkoon jotain sellaista särmää, jota pikkumustalta kaipaankin.  Tämä menee minulla varmasti vuosia!

fgiePUnkSsuqMWccuNyZQQ-001

Ennen joulua käytiin Belgessä ”dinnerilla” josta on myönnettävä, että oli muuten ensimmäinen kerta kyseisen paikan ravintolan puolella. Ei vakuuttanut kyllä erityisemmin. // Pikkujouluihin tuli pitkästä aikaa tehtyä kiharat suoristusraudalla, jolla saa hieman erilaista laimeampaa kiharaa kuin taas piipparilla. Kivaa vaihtelua siihen perinteiseen tiukempaan kikkaraan. // Bangerhead.fi -verkkokaupasta sain taannoin testiin Anastasia Beverly Hills -contour kitin sävyssä medium jota nyt on tullut jo jonkun aikaa arkimeikissäkin käytettyä. Ja hei koukussa ollaan! Tuossa on juuri sopivat sävyt omalle iholleni varjostuksia varten ja pysyvyys näissä on huippuluokkaa. Blogin puolelle lisäjuttua tulossa… // Nappaan tavallisesti lounaan jostain työpaikan ulkopuolelta ja viime aikoina yhdeksi suosikikseni on noussut Tony`s Delisin take away -puoli josta saa mm. lounassalaatteja. Tämä katkarapusalaatti pestolla on aivan mieletön, nam.

Jos joku teistä ei vielä minua Instagramissa seuraa, niin löydyn sieltä nimimerkillä @judezzi.

Rentouttavaa kinkunsulatus-sunnuntaita jokaiselle! :)

On my way

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta