Vain parasta iholleni

Ruokavalion ja elintapojen lisäksi kasvojen ihonhoidossa suuri merkitys on riittävällä kosteutuksella ja oikeanlaisilla hoitotuotteilla. Itse en ole koskaan ollut kovin tarkka tästä puolesta mutta pikkuhiljaa iän myötä alkanut enemmän ja enemmän kiinnittämään huomiota siihen, millä sitä oikein kasvojaan rasvailee. Joskus kelpasi Rainbown kosteusvoide, enää en ihan tuolla linjalla porhalla… Olen blogini myötä päässyt testailemaan aika paljon erilaisia ihonhoitotuotteita ja luonnollisesti myös kasvovoiteita on tullut useampaa kokeiltua. Ehdottomasti kaksi suosikkia on muodostunut tässä viimeisen puolivuotisen aikana ja tällä hetkellä ne ovat ihonhoitoni ehdottomat kulmakivet.

Ensinnäkin päivittäiseen kosteutukseen *LIERAC Hydragenist cream, joka sopii erityisesti kuivalle tai erittäin kuivalle iholle. Tämä ominaisuus ei sinällään päde minuun, sillä ihoni ei ole mikään erityisen kuiva mutta talvisin toki hieman kuivempaa sorttia kuin kesäisin. Kosteusvoide ei myöskään ole mikään paksu naamio mitä kuivemman ihon hoitotuotteet tavallisesti ovat, vaan aivan ihanan samettinen ja hieman geelimäinen. Voiteesta tulee heti iholle  hyvänolontunne ja pehmeys. Se myös imeytyy nopeasti ja jättää ihon pinnan kuulaaksi. Mielestäni tämä on todella hyvä etenkin meikin alla, jolloin mitään lisäprimereita ei edes tarvita. Hydragenist-sarja lupaa ehkäistä myös ryppyjä ja siloittaa olemassa olevia sellaisia. Itse en varsinaisesti usko voiteiden tekevän mitään ihmeitä mutta kyllä näissäkin on silti eroja. Tärkeintä on riittävän kosteuttava voide, joka tekee ihon pinnasta kuulaan. Kun kollageenin tuotanto iän myötä vähenee, alkaa iho ikävästi kuivumaan ja se kuivuus jos mikä saa aikaan ryppyjä. Riittävä kosteutus on siis ehdottomasti kaiken a ja o meille +25 -vuotiaille naisille!

IMG_4759-001IMG_4749

Toisena tuleekin sitten selektiivisen puolen itseruskettava, Chanelin Prècision. Tämä vei minut mennessään jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen ja enää en mistään hinnasta luopuisi! Ensimmäisen purkkini ostin joskus loka-marraskuussa, jonka jälkeen hamstrasin vielä toisen lentokentältä jossa kyseinen voide on lähes puolet edullisempaa, kuin vaikka Stockalla. Olen käyttänyt voidetta 1-2 iltana peräkanaa tai vastaavasti parina eri kertana viikossa ja lopputulos on kyllä ehdottoman luonnollinen, sekä aidosti päivettävä! Pelastaa väsyneemmänkin naaman aika mukavasti. 😉 Se ensimmäinen purkki on edelleen meneillään ehkä puolessa välissä, joten riittoisaakin vielä.

Todella monia kasvojen itseruskettavia on tullut kokeiltua ja tässä on kyllä ehdottomasti täydellisin väri ja vieläpä hyvä tuoksu, sekä hoitava koostumus. Monta vuotta tähänkin meni, että se oikea tuote löytyi. Musta on kuitenkin aina palkitsevaa, kun löytää oikeasti niitä tuotteita, joita ostaa kerta toisensa jälkeen. Tulee hyvä fiilis, että tässä se nyt sitten on. 🙂

Onko kumpikaan tuote teille entuudestaan tuttu tai kenties päivittäisessä käytössä? 

*Lieracin voide saatu testiin blogin kautta. 

Kommentit (5)
  1. Meinaatko tehdä kuluneen vuoden kohokohdista koosteen mitä nyt on näkynyt useissakin blogeissa?

    Myös kysymyspostaus olisi pitkästä aikaa kiva!

    1. En itseasiassa ollut ajatellut tehdä. 🙂 Ja pistetääs tuokin korvan taakse. Toki aina saa postauksienkin yhteydessä kysyä mitä mieleen juolahtaa. 🙂

  2. Mä käytän herkän ihoni kosteutukseen (kasvoilla) ceridal-öljyä ja täytyy sanoa, että ihan mielettömän hyvä! Hellii ja rauhoittaa ihoa, kosteuttaa sopivasti. Tuo öljy on siitä kiva, ettei sisällä kuin kolmea ainesosaa, ja ei siis mitään väri-, haju- tai lisäaineita. Eli siis sopii vähän luomumpaankin menoon. Aiemmin käytin paljon ruokaöjyjä iholle (esim. saksanpähkinäöljyä), mutta mielestäni ei imeytynyt mitenkään erityisen hyvin.

    1. Mulle tulee Ceridal-öljystä mieleen vanhainkotien mummot. 😀 Mutta ei varmasti huono tapa kosteuttaa ihoa ja kuten sanoitkin, luonnonmukainen. Ja varsinkin herkälle iholle. 🙂

      1. Hahah :D! No niinpä! Mutta oikeasti kannattaa tsekata! Mulla ainakin, kun on tämmöinen couperosaan taipuvainen iho niin ceridal ihan paras!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *