UV 2016 – Mitäs tänään?

Tasan vuosi sitten pohdin blogissani sitä, voiko vuoden vaihtumista juhlistaa ihan kotoa käsin -tai siis olla juhlistamatta (postaus täällä). Hupsista heikkaa kuinka äkkiä se vuosi sitten vierähtikään ja nyt ollaan taas täällä samojen asioiden äärellä. Tänä vuonna en vietä iltaa kotona, vaan eteeni on tarjoutunut jos jonkunlaista illanviettotapaa. Ei siis sillä etteikö aikaisempina vuosina olisi joitain häppeningejä ollut mutta jotenkin se fiilis on useimmiten ollut aika blaah. Ellei lähtövaiheessa niin sitten illan jälkeen. Ihan liikaa jengiä ja ryysis valehtelematta joka paikassa. Toisinsanoen UV ei ole koskaan ollut mun juttu. Toivonkin, että tänä vuonna asia kääntyisi päinvastaiseksi ja ensi vuonna oikein odottaisin tätä juhlaa?

Juhlia on siis edessä ruhtinaallisesti kolmet, joissa jokaisessa en varmasti mitenkään ehdi poikkeamaan. Hauskaa on kuitenkin se, että ihmiset ovat panostaneet ja järjestäneet! Baari on aina kohdallani se uudenvuoden kauhistus mutta toisaalta eihän sitä voi kenenkään kotona yli puolen yön hillua… Saapas nähdä. Myös taksihelv*tti pelottaa jo valmiiksi ja ylipäänsä kuinka runnelluksi tulee ihmislaumoissa. Vaatetus on myös tuohon juhlaan aina haasteellinen näillä keleillä, koska halu olla täydessä mintissä on kova mutta samalla tuo kylmyys suorastaan kehoittaa unohtamaan korkokengät kotiin… Kylläpäs riittää ongelmia vaikka ilta ei ole vielä edes alkanutkaan! Sanokaa, että hyvin se menee. Hahah. ;)

IMG_4982IMG_4997

Tänään ajattelin kaiken uhalla sujauttaa ylle pikkumustan tai vastaavasti mun mustat suosikit, hieman bootcut malliset Zaran siistit housut. Housut ovat aina turvallisemmat näillä keleillä ja noh, muutenkin omasta mielestäni. Olen siis ehdottomasti enemmän housuihmisiä, kuin pikkumekoissa koikkeloija. Itselleni on ehkä jäänyt jonkunlainen kammo siitä hameen helman pitudesta sieltä nuoruusvuosilta… Pylly ei saa vilkkua!! Tosin nykyään omat mekkoni ovat kyllä aika hyvin siellä vesirajan alapuolella. Ei siis vilautusvaaraa.

Toivon, että tästä vuoden viimeisestä päivästä tulee kaikinpuolin hyvä ja ikimuistoinen! Myös teille jokaiselle siellä ruudun toisella puolen. ♥

Miten te vietätte uudenvuoden? Jäättekö suosilla vilttien alle vai suuntaatteko yöhön? :) 

On my way

Yksi vastaus artikkeliin “UV 2016 – Mitäs tänään?”

  1. ihanaa, kun ei tarvi pyöriä missään bileissä..sain ihan tarpeeksi pikkujouluista..huomenna saa nousta virkeänä eikä ole sitä nihkeää, alakuloista fiilistä, joka seuraa aina kosteahkon illan jälkeen,vaikka olisi nauttinut vain muutaman lasin ja muutenkin viettänyt kivan illan..mutta, mutta jostain syystä seuraavana päivänä edellinen ilta ei tunnu yhtään niin kivalta. Rauhallisissa merkeissä siis perheen ja naapureiden parissa:)

    Näytät todella upealta ja tyylikkäältä yön kaunottarelta:) toivotaan, että uusi vuosi selkiyttää asiat.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta