Toiveita ja ajatuksia vuoden ensimmäiseen päivään

Oikein hyvää alkanutta uutta vuotta 2016 jokaiselle! Nyt käynnistyy itseasiassa kuudes blogivuosi omalla bloggarin ”urallani”. Aikamoista. Enhän osaisi kuvitellakaan enää elämää ilman tätä henkireikääni. :) Kiitos kaikesta kuuluu ennenkaikkea teille! ♥

Muutaman päivän takaiseen postaukseen jotkut teistä antoivatkin omatoimisesti palautetta ja toiveita tälle alkaneelle vuodelle. On totta, että blogini on muuttunut tässä viime vuosina kokoajan itseni mukana, mutta mielestäni näin sen kuuluukin mennä. Se, että en enää esittele onnesta kirkuen viikottain tekemiäni ostoksia johtuu oikeastaan siitä, että materia on menettänyt omassa elämässäni merkitystään vuosi vuodelta. Shoppailu ei enää maistu samalla tapaa kuin parikymppisenä. Mielestäni ihan hyvä näin. Teen ennemmin hintavampia ja laadukkaampia hankintoja mutta harvemmin. Elämässä on kuitenkin paljon muutakin. Toki pukeutuminen on edelleen itselleni tärkeää ja panostan kyllä siihen mutta saitte ehkä ajatuksestani kiinni?

Joku mainitsi myös, että toivoo enemmän juurikin ”kevyempiä” postauksia näiden pohdintojen sijaan ja toinen taas ylisti näitä syvällisempiä tekstejäni. Itse en ole koskaan kokenut olevani mitenkään erityisen hyvä kirjoittaja ja siksi aidosti ilahdun teidän tsempeistä ja jos kehutte juttuani hyväksi. Olen saanut näiden suhteen lisää itsevarmuutta ja nykyään minulta löytyykin rohkeutta kirjoittaa lähestulkoon aiheesta, kuin aiheesta. Pyrin kuitenkin vuonna 2016 monipuolistamaan blogiani ja ottamaan mukaan jälleen enemmän asukuvia, sekä muuta kevyttä juttua. Hyvinvointi on kuitenkin omassa elämässäni niin suuressa roolissa, että jotenkin siihen liittyviä postausideoita vaan tulvii mieleeni jatkuvasti. On tiedättekö helpompi kirjoittaa aiheesta, joka tulee luonnostaan eikä juttua tarvitse ikäänkuin vääntämällä vääntää. :)

IMG_3493

Aina on hyvä kuitenkin kehittyä ja monipuolisuus on tänä päivänä se avainsana myös blogimaailmassa. Varmaan eniten lukijoita kerääkin blogit, joissa on juttua hyvinvoinnista kauneuteen ja muotiin. Uskon kuitenkin, että jokaiselle löytyy mieluista luettavaa tuolta blogiviidakosta ja siksipä kenenkään ei tavallaan kannata blogiaan väkisin yrittää muuttaa. Tekstin tuottaminen, valokuvaaminen ja ideointi ovat kuitenkin puhdasta luovuutta, jota on vaikeaa väkisin vääntää. Pyrinkin pitämään tämän oman näköisenäni, vaikkakin silti kehittämään hommaa ylöspäin ja nousujohteisesti. Eiköhän lukija ja blogi kohtaa, jos kohtaavat. ♥

Olisikin kiva kuulla mitä toivotte blogiltani vuodelle 2016 ja millaiset jutut erityisesti kiinnostavat? Onko täällä jotain liikaa tai ylipäänsä parannettavaa? Rakentava negatiivinenkin palaute on enemmän kuin tervetullutta! Aina on nimittäin kehittymisenvaraa asiassa kuin asiassa.

On my way

20 vastausta artikkeliin “Toiveita ja ajatuksia vuoden ensimmäiseen päivään”

 1. Itse toivoisin enemmän asukuvia! Näitä toivon siksi, että tykkään sun asuista ja saan niistä itselleni inspiraatiota :) Tykkään myös pohdiskelevista teksteistä, mutta toivoisin silti nykyistä enemmän asukuvia :))

  • Tässä asiassa pitää ehdottomasti parantaa, eli samoilla linjoilla! Kiitos palautteesta. :)

 2. Syvälliset postaukset ovat aina kiinnostavia, samoin treenipostauksiasi on kiva lukea ☺

  • Kiva kuulla, kiitos antamastasi palautteesta! :)

 3. Itse tyklään myös postauksista mitkä liittyy ruokavalioon ja annat uusia vinkkejä jostain hyväksi havaituista tuotteista!

 4. Hyvää uutta vuotta sinulle Jutta <3
  Mä tykkään valtavasti päivä sun kanssa postauksista ja hyväksi havaitut tuotteet postauksista! :)
  Muuten asiasta muualle oletteko eronneet miehesi kanssa? Jotenkin tuntuu et hän on jäänyt postauksissa ja ig:ssa vähemmälle vai kuvittelenko vaan? :D

  • Samoin sinulle! :) Ja kiva kuulla tämä. Kirjoitan asiasta lähitulevaisuudessa blogiin, kunhan saan ajatukset ja oikeat sanat kasattua. <3

 5. Tykkään lukea juuri sun pohdiskelevampia tekstejä. Lisäksi treeni – ja ravintopostaukset kiinnostavat. Sun blogi on aika erilainen muihin lukemiini blogeihini verrattuna, näistä huokuu sellainen terve ja vahva itsensä arvostaminen ja kunnioitus…Kuljet omaa vahvaa tietäsi pohdiskellen. Tykkään ja paljon! Joku päivä kanssani postaus olisi tosi kiva :) Hyvää uutta vuotta Jutta!

  • Ihanasti sanottu, kiitos! <3 Sinullekin hyvää uutta vuotta 2016 ja pistetään tuo toive korvan taakse.

 6. Sopivassa suhteessa vähän kaikkea :) tykkään paljon sun syvällisemmistä postauksista. Saat niissä aina miettimään omalle kohdalle asioita ja omaa elämää. Toki kaikki hyvinvointipostauksetkin on tosi kivoja.. äääh, kaikki sun tekstit on kivoja! :D
  Yks rakentava kritiikki mulla olis :) banneri. Siinä ois kiva olla joku kuva, vaikka toki toi tekstikin on hienostuneen yksinkertanen. Mutta siihen sopis ihan perfectosti joku vaalean-pastellin-nuden sävyinen kuva susta ♡

  • Kiitos palautteesta! Huomioin. :)

   Itse taas kaipasin ekaa kertaa pelkän simppelin tekstibannerin ja siitä olen nyt pitänyt. Seuraavaan sitten ehkä kuvaa messiin! :)

 7. Hei Jutta ja mitä parhainta uutta vuotta! :) Blogiasi on todella kivaa seurata ja olen myös sitä mieltä, että se on juuri hyvä combo erilaisia teemoja. Kuin hyvä karkkipussi eri mauilla! ;) Terveysjutut, treenaaminen, kauneudenhoito ja syvällisemmät jutut kiinnostaa. Bloggaustyylisi on mielestäni koko ajan kehittynyt ja monipuolistunut ja huomaan kerta toisensa jälkeen aina palaavani tsekkaamaan Jutan kuulumisia. Jatka samaan malliin vaan! :)

  • Ihana kiitos!! :)) Todella mukava kuulla ja vertauskuva oli aika hauska. ;D

 8. Sun reseptit ovat tuoneet monta uutta ruokakokeilua keittiööni viime vuoden aikana. Niitä lisää :) Varsinkin kukkispizza oli loistava!

  • Kiva kuulla! Kukkispizzaa pitäisikin pian taas tehdä, kiitos kun muistutit. ;-)

 9. Oih, minä taas niin toivoisin, ettet muuttuis tippaakaan! :’) Asukuvia on joka blogi kallellaan ja se sattuu itselleni olemaan se viimeisin asia mikä kiinnostaa. Vaikka itsekin tykkään vaatteista jne, mutta kun niihin asukuviin on vaan niiiiiiiiiiin kyllästynyt jo! Tämä sun blogi on ollut aivan IHANA fressi tuulahdus palata, kun täällä ei keikistellä ihme asennoissa esittelemässä vaatteita. Toki kunnioitan muiden toiveita ja jos teet asukuvia, niin teet asukuvia, enhän voi siihen vaikuttaa. Mutta nämä nykyiset aiheet ovat olleet juuri niitä, joiden vuoksi olen tänne usein palannut ja niin tykännyt. Ihanan pohtivasti kirjoitat, mistä on kiinnostavaa ja antoisaa ammentaa ajatuksia omaankin elämään.

  • Tämäkin ihana palaute, kiitos. Pyrin saamaan asukuvia kyllä viimeistään keväällä blogiin lisää, kun valo lisääntyy. Mutta en liikaa, missään nimessä! Itse nimittäin nimenomaan koen, että nykyinen tyyli blogissani on todella ominta.

   Välillä on kuitenkin kiva kirjoittaa kauneudesta ja muodistakin, koska molemmat ovat niin lähellä sydäntäni myöskin. Mutta kuten olen joskus sanonutkin, blogi elää bloggaajan mukana ja mielestäni silloin se on nimenomaan sitä aidointa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta