Toiveita ja ajatuksia vuoden ensimmäiseen päivään

Oikein hyvää alkanutta uutta vuotta 2016 jokaiselle! Nyt käynnistyy itseasiassa kuudes blogivuosi omalla bloggarin ”urallani”. Aikamoista. Enhän osaisi kuvitellakaan enää elämää ilman tätä henkireikääni. 🙂 Kiitos kaikesta kuuluu ennenkaikkea teille! ♥

Muutaman päivän takaiseen postaukseen jotkut teistä antoivatkin omatoimisesti palautetta ja toiveita tälle alkaneelle vuodelle. On totta, että blogini on muuttunut tässä viime vuosina kokoajan itseni mukana, mutta mielestäni näin sen kuuluukin mennä. Se, että en enää esittele onnesta kirkuen viikottain tekemiäni ostoksia johtuu oikeastaan siitä, että materia on menettänyt omassa elämässäni merkitystään vuosi vuodelta. Shoppailu ei enää maistu samalla tapaa kuin parikymppisenä. Mielestäni ihan hyvä näin. Teen ennemmin hintavampia ja laadukkaampia hankintoja mutta harvemmin. Elämässä on kuitenkin paljon muutakin. Toki pukeutuminen on edelleen itselleni tärkeää ja panostan kyllä siihen mutta saitte ehkä ajatuksestani kiinni?

Joku mainitsi myös, että toivoo enemmän juurikin ”kevyempiä” postauksia näiden pohdintojen sijaan ja toinen taas ylisti näitä syvällisempiä tekstejäni. Itse en ole koskaan kokenut olevani mitenkään erityisen hyvä kirjoittaja ja siksi aidosti ilahdun teidän tsempeistä ja jos kehutte juttuani hyväksi. Olen saanut näiden suhteen lisää itsevarmuutta ja nykyään minulta löytyykin rohkeutta kirjoittaa lähestulkoon aiheesta, kuin aiheesta. Pyrin kuitenkin vuonna 2016 monipuolistamaan blogiani ja ottamaan mukaan jälleen enemmän asukuvia, sekä muuta kevyttä juttua. Hyvinvointi on kuitenkin omassa elämässäni niin suuressa roolissa, että jotenkin siihen liittyviä postausideoita vaan tulvii mieleeni jatkuvasti. On tiedättekö helpompi kirjoittaa aiheesta, joka tulee luonnostaan eikä juttua tarvitse ikäänkuin vääntämällä vääntää. 🙂

IMG_3493

Aina on hyvä kuitenkin kehittyä ja monipuolisuus on tänä päivänä se avainsana myös blogimaailmassa. Varmaan eniten lukijoita kerääkin blogit, joissa on juttua hyvinvoinnista kauneuteen ja muotiin. Uskon kuitenkin, että jokaiselle löytyy mieluista luettavaa tuolta blogiviidakosta ja siksipä kenenkään ei tavallaan kannata blogiaan väkisin yrittää muuttaa. Tekstin tuottaminen, valokuvaaminen ja ideointi ovat kuitenkin puhdasta luovuutta, jota on vaikeaa väkisin vääntää. Pyrinkin pitämään tämän oman näköisenäni, vaikkakin silti kehittämään hommaa ylöspäin ja nousujohteisesti. Eiköhän lukija ja blogi kohtaa, jos kohtaavat. ♥

Olisikin kiva kuulla mitä toivotte blogiltani vuodelle 2016 ja millaiset jutut erityisesti kiinnostavat? Onko täällä jotain liikaa tai ylipäänsä parannettavaa? Rakentava negatiivinenkin palaute on enemmän kuin tervetullutta! Aina on nimittäin kehittymisenvaraa asiassa kuin asiassa.

Kommentit (20)
  1. Oih, minä taas niin toivoisin, ettet muuttuis tippaakaan! :’) Asukuvia on joka blogi kallellaan ja se sattuu itselleni olemaan se viimeisin asia mikä kiinnostaa. Vaikka itsekin tykkään vaatteista jne, mutta kun niihin asukuviin on vaan niiiiiiiiiiin kyllästynyt jo! Tämä sun blogi on ollut aivan IHANA fressi tuulahdus palata, kun täällä ei keikistellä ihme asennoissa esittelemässä vaatteita. Toki kunnioitan muiden toiveita ja jos teet asukuvia, niin teet asukuvia, enhän voi siihen vaikuttaa. Mutta nämä nykyiset aiheet ovat olleet juuri niitä, joiden vuoksi olen tänne usein palannut ja niin tykännyt. Ihanan pohtivasti kirjoitat, mistä on kiinnostavaa ja antoisaa ammentaa ajatuksia omaankin elämään.

    1. Tämäkin ihana palaute, kiitos. Pyrin saamaan asukuvia kyllä viimeistään keväällä blogiin lisää, kun valo lisääntyy. Mutta en liikaa, missään nimessä! Itse nimittäin nimenomaan koen, että nykyinen tyyli blogissani on todella ominta.

      Välillä on kuitenkin kiva kirjoittaa kauneudesta ja muodistakin, koska molemmat ovat niin lähellä sydäntäni myöskin. Mutta kuten olen joskus sanonutkin, blogi elää bloggaajan mukana ja mielestäni silloin se on nimenomaan sitä aidointa.

  2. Sun reseptit ovat tuoneet monta uutta ruokakokeilua keittiööni viime vuoden aikana. Niitä lisää 🙂 Varsinkin kukkispizza oli loistava!

    1. Kiva kuulla! Kukkispizzaa pitäisikin pian taas tehdä, kiitos kun muistutit. 😉

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *