8 randomia

♥ Minua ärsyttää suunnattomasti ihmiset, jotka eivät anna toisille ruokarauhaa. Tiedättekö ne, jotka tulevat puhumaan korvan juureen jostain ”todella tärkeästä” vaikka huomaavat sinun juuri syövän lounasta. Kiusallista. Ruokaileminen on aika intiimi hetki, jolloin harva haluaa keskittyä johonkin vallan muuhun. Saatika niin, että toinen hönkii lautasellesi.

♥ Rakastan falafeleja! En tiedä mikä niissä niin koukuttaa mutta voisin syödä vaikka päivittäin. Kuten myös hummusta. Fafaksen falafel meze on suosikkini ja kiitänkin yläkertaa siitä, että lähimpään Fafakseen on työpaikaltani niin minimaalinen matka! Ihan paras lounas mutta ei kehtaa hakea kuin pari kertaa viikossa. ;)

♥ Olen ihan hulluna MAC -huulipuniin. Ennen suosin selektiivisiä merkkejä (oletan ettei MAC sitä ole?) mutta nykyään ostan punia oikeastaan vaan MACilta. Aivan paras pysyvyys ja lopputulos! Hintakin on huomattavasti lompakkoystävällisempi, kuin vaikka Diorilla tai Chanelilla. Laadusta siis tinkimättä!!

♥ Pyrin rahankäytön suhteen sellaiseen elämäntyyliin, etten joutuisi koskaan odottamaan palkkapäivää tai laskemaan päiviä siihen. Palkka tuntuu tällöin aina mukavalta yllätykseltä ja on ikäänkuin ylimääräistä kivaa.

♥ Mulla on fiksaatio kellosta, jonka tulee aina olla ranteessa. Ilman kelloa olo on jotenkin todella orpo ja tuntuu, kuin jotain hyvin oleellista puuttuisi.

♥ Kuolema koskettaa minua aina yhtä kovasti. Oli sitten kyseessä joku itselleni tuiki tuntematon tai lähimmäinen. Onneksi jälkimmäisiä olen hyvin vähän menettänyt, mutta tuntemattomienkin kuolema (ne joista uutisoidaan) kiehtoo aina kovasti. Luen lehtijutut perinpohjin ja en voi olla miettimättä miltä heistä on kuoleman hetkellä tuntunut. Kuolemassa on jotain maagisuutta mikä itseäni on aina mietityttänyt.

♥ En pidä fitneksestä. En ole kiinnostunut lajista millään tapaa, saatika kyseisestä elämäntavasta. Tämän uskaltaa onneksi nykyään ihan ääneenkin sanoa ilman mitään viharyöppyä. ;)

♥ Teen arkiaamuisin kaikki rutiinit aina samassa järjestyksessä, ihan vahingossa. Sama pätee meikkaamista. Mikä siinä onkin?

Ihanaa perjantai-iltaa jokaiselle! ♥

IMG_3497-001

On my way

6 vastausta artikkeliin “8 randomia”

 1. Hei Jutta!

  Lueskelin meikkivinkkejä ja huomasin että suosittelit eräässä postauksessa Blascon aurinkopuuteria. Onko tuote ollut kuinka riittoisa ja aiotko ostaa jatkossa? itselläni olisi hankinnassa uusi arskapuuteri ja vinkit siis enemmän kuin tervetulleita :)

  Kiitos mahtavasta blogistasi! <3

  • Moikka! On ollut suhteellisen riittoisaa ja mielestäni myös erityisen laadukas tuote. :)

   No jatkossa tahtoisin kokeilla Macin aurinkopuuterit joten veikkaan, että sellainen ensi kerralla. :)

 2. Olipa kiva lueskella taas näitä randomeja pitkästä aikaa! Sun blogi muutenkin on mun lempparein, täältä löytyy niin kivoja juttuja laidasta laitaan.

  Harmi, kun asukuvia ei ole näkynyt pitkään aikaan moneen kuukauteen :( Myös höpöttelyvideo olisi kiva ja joku meikkivideo. Joko oot ”oppinut” käyttämään sitä Anastasian varjostuspalettia? Siitä olisi kiva nähdä juttua ja joitain rajumpia varjostuksia jos teet :)

  • Ihana kuulla! :) Ja joo, muakin harmittaa se. Iltapäivisin kun pääsen töistä on vaan jo niin pimeää ja vloppusin aina ollut menoa tai huono sää. Kevättä myöten asiassa on pakko skarpata ja hankkia vielä joku hyvä kuvaaja asialle. :)

   Anastasiasta on tulossa postausta, lupaan ja höpötyksiäkin voin tulevaisuudessa höpistä. Kiva saada palautetta joten kiitos tästä!

 3. Täällä myös yksin MAC:in meikkeihin hurahtanut! Varsinkin juuri nuo huulipunat ovat parhaita! Tykkään myös MAC:in meikkivoiteista ja peiteaineista :)

 4. Tuosta ruokarauhasta on pakko kommentoida, kun kuulosti niin tutulta. Oikeastaan olen niinkin ehdoton tässä, että kaikista mieluiten söisin aina yksin. Oon kai vähän kummajainen tässä suhteessa. Muuten kyllä seura kelpaa, mutta syödessä en jotenkin osaa nauttia siitä ruoasta samalla tavalla kuin yksin. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta