8 randomia

♥ Minua ärsyttää suunnattomasti ihmiset, jotka eivät anna toisille ruokarauhaa. Tiedättekö ne, jotka tulevat puhumaan korvan juureen jostain ”todella tärkeästä” vaikka huomaavat sinun juuri syövän lounasta. Kiusallista. Ruokaileminen on aika intiimi hetki, jolloin harva haluaa keskittyä johonkin vallan muuhun. Saatika niin, että toinen hönkii lautasellesi.

♥ Rakastan falafeleja! En tiedä mikä niissä niin koukuttaa mutta voisin syödä vaikka päivittäin. Kuten myös hummusta. Fafaksen falafel meze on suosikkini ja kiitänkin yläkertaa siitä, että lähimpään Fafakseen on työpaikaltani niin minimaalinen matka! Ihan paras lounas mutta ei kehtaa hakea kuin pari kertaa viikossa. 😉

♥ Olen ihan hulluna MAC -huulipuniin. Ennen suosin selektiivisiä merkkejä (oletan ettei MAC sitä ole?) mutta nykyään ostan punia oikeastaan vaan MACilta. Aivan paras pysyvyys ja lopputulos! Hintakin on huomattavasti lompakkoystävällisempi, kuin vaikka Diorilla tai Chanelilla. Laadusta siis tinkimättä!!

♥ Pyrin rahankäytön suhteen sellaiseen elämäntyyliin, etten joutuisi koskaan odottamaan palkkapäivää tai laskemaan päiviä siihen. Palkka tuntuu tällöin aina mukavalta yllätykseltä ja on ikäänkuin ylimääräistä kivaa.

♥ Mulla on fiksaatio kellosta, jonka tulee aina olla ranteessa. Ilman kelloa olo on jotenkin todella orpo ja tuntuu, kuin jotain hyvin oleellista puuttuisi.

♥ Kuolema koskettaa minua aina yhtä kovasti. Oli sitten kyseessä joku itselleni tuiki tuntematon tai lähimmäinen. Onneksi jälkimmäisiä olen hyvin vähän menettänyt, mutta tuntemattomienkin kuolema (ne joista uutisoidaan) kiehtoo aina kovasti. Luen lehtijutut perinpohjin ja en voi olla miettimättä miltä heistä on kuoleman hetkellä tuntunut. Kuolemassa on jotain maagisuutta mikä itseäni on aina mietityttänyt.

♥ En pidä fitneksestä. En ole kiinnostunut lajista millään tapaa, saatika kyseisestä elämäntavasta. Tämän uskaltaa onneksi nykyään ihan ääneenkin sanoa ilman mitään viharyöppyä. 😉

♥ Teen arkiaamuisin kaikki rutiinit aina samassa järjestyksessä, ihan vahingossa. Sama pätee meikkaamista. Mikä siinä onkin?

Ihanaa perjantai-iltaa jokaiselle! ♥

IMG_3497-001

Kommentit (6)
  1. Tuosta ruokarauhasta on pakko kommentoida, kun kuulosti niin tutulta. Oikeastaan olen niinkin ehdoton tässä, että kaikista mieluiten söisin aina yksin. Oon kai vähän kummajainen tässä suhteessa. Muuten kyllä seura kelpaa, mutta syödessä en jotenkin osaa nauttia siitä ruoasta samalla tavalla kuin yksin. 🙂

  2. Täällä myös yksin MAC:in meikkeihin hurahtanut! Varsinkin juuri nuo huulipunat ovat parhaita! Tykkään myös MAC:in meikkivoiteista ja peiteaineista 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *