Neljä hyvää syytä – Ripsienpidennykset

Kuten tiedätte, omaan ripsienpidennykset jotka ovat olleet minulla jo syksystä 2010. Tämän reilun viiden vuoden aikana minulla on ollut vaan ja ainoastaan yksi kuukauden ripsitauko, aika hurjaa eikö? Se kuulostaa pahalta mutta totta puhuen oikein tehtynä minkään ”lisukkeiden” ei pitäisi vahingoittaa omaa, oli sitten kyseessä hiustenpidennys tai ripset. Jos on hyvä ja osaava ammattilainen tekemässä, jälki on myös sen mukaista. Niin lopputulos kuin se sinne alle jäävä ”oma” hius tai ripsi.

Olen aina valinnut ripsihuoltajani huolella ja nykyinen yhteistyökumppanini Beauty Anniina, jolla olen käynyt kohta jo pari vuotta on valehtelematta paras kenellä olen koskaan ripsiäni huoltanut. Hän on niin huolellinen mutta kuitenkin ammattitaitoisen nopea ja samalla vielä kuuntelee toiveitani sen suhteen millaiset ripset kulloinkin tahdon. Toisinaan nimittäin laitetaan vähän näyttävämpää ja toisinaan taas luonnollisempaa. En kyllä voi itse tarpeeksi hehkuttaa miten tärkeää on omata hyvä tekijä! Näillä puitteilla ripsiä on tosiaan mahdollisuus pitää vaikka jatkuvasti ilman, että ne omat ripset vahinkoa saavat.

Mutta miksi sitten laittaa ripsienpidennykset? Mikä niissä oikein koukuttaa ja saa ravaamaan huollossa kolmen viikon välein? Kummat on paremmat volyymit vai tavalliset? Minäpä kerron neljä painavaa syytä siihen, miksi itse rakastan ripsienpidennyksiä.

IMG_5569

1. Huoliteltu ulkonäkö aamusta iltaan. 

Tämä on varmaan itselleni se painavin syy jatkaa pidennysten huoltamista vuodesta toiseen. Olen koukussa siihen, että näytän aina ”hyvältä”, jopa sairaana tai darrassa. Toki kaikkien silmää ripsienpidennykset eivät miellytä, mutta omasta mielestäni ne tuovat lookkiin särmää ja saavat silmät näyttämään särmikkäiltä. Liian raskaita ripsiä ei kuitenkaan kannata laittaa jos tahtoo kevyen lookin tai rakastaa luonnollisuutta. Mielestäni luonnollisemman lopputuloksen takaamiseen ehdoton valttikortti ovat volyymiripset! Ne ovat huomattavasti kevyemmät ja mielestäni vielä hellemmät omalle ripselle, kuin ne ns. tavalliset ripsienpidennykset.

2. Helppous!

Olen ihan megahuono ripsivärien kanssa ja omaan oikukkaat pitkähköt tikkuripset, jotka vaativat vedenkestävän ripsarin pysyäkseen koko päivän taivutettuina. Vedenkestävän poistaminen taas on yllättävän työlästä ja tuo puuha sitten vastaavasti ärsyttää silmiäni ja niiden ympärysihoa. Kiteytettynä pääsen niin paljon helpommalla ilman tuota ripsioperaatiota, kaikinpuolin. Säästän aikaa aamuissa ja illoissa, sekä silmäni voivat paremmin. Lisäksi koskaan ei tarvitse olla pyyhkimässä varisseita ripsivärin jämiä luomilta.

IMG_5561-001

3. Käytännöllisyys.

Kuten edellä mainitsin, ripsienpidennysten kanssa ei tarvitse koskaan korjailla silmämeikkiä tai ylipäänsä välttämättä tehdä silmille yhtään mitään. Itse olen todella huono rajausten ja muun silmämeikin kanssa, joten minulle tämä järjestely toimii paremmin kuin hyvin! Ripset ovat myös hyvin käytännölliset mitä tulee matkusteluun ja treenaamiseen. Lennoilla, auringossa, pakkasella, hikoillessa jne. Yksinkertaisesti täydelliset käytännöllisyyttä rakastavan ”apuväline”.

4. Piilolinssien käyttäjän lempparit! 

Kuten tiedätte, minulta löytyy rillit ja viikottain käytän myös piilolinssejä. Toiset ehkä kokevat ripset hankaliksi piilareiden kanssa, mutta itse olen kokenut ihan päinvastoin! Kun pidin ripsitaukoa oli mulla jatkuvasti ongelmia silmieni kanssa. Punotusta ja ärtymistä juurikin sen vuoksi, että silmiä tuli räävittyä enemmän. Ripsien kanssa linssit on maailman helpoin sujauttaa silmään ja sitten vaan antaa simmujen olla. Ei tarvitse rajailla tai muutenkaan tehdä silmille mitään. Myös kostutustippojen kanssa on helpompaa, kun on pidennykset eikä tarvitse pelätä meikin valumista.

Yksinkertaisesti elämä on helpompaa pidennysten kanssa, kuin ilman! 🙂

Miksi te suositte ripsienpidennyksiä? Onko joku syy ylitse muiden vai kenties samoilla linjoilla kanssani? 🙂

 

*Ripset yhteistyössä Beauty Anniinan kanssa.

Kommentit (17)
  1. vuosien käytön jälkeen minäkin tulin yhtäkkiä allergiseksi :/ harmittaa niin paljon!! allergia liimalla kokeiltiin myös sen jälkeen, alku näytti lupaavalta, mutta parin päivän kuluessa senkin laitosta, samat oireet, turovtus kutina ja punoitus tulivat takaisin, nyt olen ollut ilman ripsiä jo muutaman kuukauden ja oireet eivät ole vieläkään hävinneet, todella inhottavaa, en ole voinut meikata moneen kuukauteen.. varokaa vaan, se voi siis vuosien käytön jälkeen yhtäkkiä herkistyä sille :/ olen miettinyt kokeilvani vielä kerran jos joskus nämä silmät paranisivat vaan… loppua ei näy.. :/

  2. Hei
    Mitä muita tuotteita oot käyttänyt meikkiin näissä kuvissa? Entä mistä paita? 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *