Neljä hyvää syytä – Ripsienpidennykset

Kuten tiedätte, omaan ripsienpidennykset jotka ovat olleet minulla jo syksystä 2010. Tämän reilun viiden vuoden aikana minulla on ollut vaan ja ainoastaan yksi kuukauden ripsitauko, aika hurjaa eikö? Se kuulostaa pahalta mutta totta puhuen oikein tehtynä minkään ”lisukkeiden” ei pitäisi vahingoittaa omaa, oli sitten kyseessä hiustenpidennys tai ripset. Jos on hyvä ja osaava ammattilainen tekemässä, jälki on myös sen mukaista. Niin lopputulos kuin se sinne alle jäävä ”oma” hius tai ripsi.

Olen aina valinnut ripsihuoltajani huolella ja nykyinen yhteistyökumppanini Beauty Anniina, jolla olen käynyt kohta jo pari vuotta on valehtelematta paras kenellä olen koskaan ripsiäni huoltanut. Hän on niin huolellinen mutta kuitenkin ammattitaitoisen nopea ja samalla vielä kuuntelee toiveitani sen suhteen millaiset ripset kulloinkin tahdon. Toisinaan nimittäin laitetaan vähän näyttävämpää ja toisinaan taas luonnollisempaa. En kyllä voi itse tarpeeksi hehkuttaa miten tärkeää on omata hyvä tekijä! Näillä puitteilla ripsiä on tosiaan mahdollisuus pitää vaikka jatkuvasti ilman, että ne omat ripset vahinkoa saavat.

Mutta miksi sitten laittaa ripsienpidennykset? Mikä niissä oikein koukuttaa ja saa ravaamaan huollossa kolmen viikon välein? Kummat on paremmat volyymit vai tavalliset? Minäpä kerron neljä painavaa syytä siihen, miksi itse rakastan ripsienpidennyksiä.

IMG_5569

1. Huoliteltu ulkonäkö aamusta iltaan. 

Tämä on varmaan itselleni se painavin syy jatkaa pidennysten huoltamista vuodesta toiseen. Olen koukussa siihen, että näytän aina ”hyvältä”, jopa sairaana tai darrassa. Toki kaikkien silmää ripsienpidennykset eivät miellytä, mutta omasta mielestäni ne tuovat lookkiin särmää ja saavat silmät näyttämään särmikkäiltä. Liian raskaita ripsiä ei kuitenkaan kannata laittaa jos tahtoo kevyen lookin tai rakastaa luonnollisuutta. Mielestäni luonnollisemman lopputuloksen takaamiseen ehdoton valttikortti ovat volyymiripset! Ne ovat huomattavasti kevyemmät ja mielestäni vielä hellemmät omalle ripselle, kuin ne ns. tavalliset ripsienpidennykset.

2. Helppous!

Olen ihan megahuono ripsivärien kanssa ja omaan oikukkaat pitkähköt tikkuripset, jotka vaativat vedenkestävän ripsarin pysyäkseen koko päivän taivutettuina. Vedenkestävän poistaminen taas on yllättävän työlästä ja tuo puuha sitten vastaavasti ärsyttää silmiäni ja niiden ympärysihoa. Kiteytettynä pääsen niin paljon helpommalla ilman tuota ripsioperaatiota, kaikinpuolin. Säästän aikaa aamuissa ja illoissa, sekä silmäni voivat paremmin. Lisäksi koskaan ei tarvitse olla pyyhkimässä varisseita ripsivärin jämiä luomilta.

IMG_5561-001

3. Käytännöllisyys.

Kuten edellä mainitsin, ripsienpidennysten kanssa ei tarvitse koskaan korjailla silmämeikkiä tai ylipäänsä välttämättä tehdä silmille yhtään mitään. Itse olen todella huono rajausten ja muun silmämeikin kanssa, joten minulle tämä järjestely toimii paremmin kuin hyvin! Ripset ovat myös hyvin käytännölliset mitä tulee matkusteluun ja treenaamiseen. Lennoilla, auringossa, pakkasella, hikoillessa jne. Yksinkertaisesti täydelliset käytännöllisyyttä rakastavan ”apuväline”.

4. Piilolinssien käyttäjän lempparit! 

Kuten tiedätte, minulta löytyy rillit ja viikottain käytän myös piilolinssejä. Toiset ehkä kokevat ripset hankaliksi piilareiden kanssa, mutta itse olen kokenut ihan päinvastoin! Kun pidin ripsitaukoa oli mulla jatkuvasti ongelmia silmieni kanssa. Punotusta ja ärtymistä juurikin sen vuoksi, että silmiä tuli räävittyä enemmän. Ripsien kanssa linssit on maailman helpoin sujauttaa silmään ja sitten vaan antaa simmujen olla. Ei tarvitse rajailla tai muutenkaan tehdä silmille mitään. Myös kostutustippojen kanssa on helpompaa, kun on pidennykset eikä tarvitse pelätä meikin valumista.

Yksinkertaisesti elämä on helpompaa pidennysten kanssa, kuin ilman! :)

Miksi te suositte ripsienpidennyksiä? Onko joku syy ylitse muiden vai kenties samoilla linjoilla kanssani? :)

 

*Ripset yhteistyössä Beauty Anniinan kanssa.

On my way

17 vastausta artikkeliin “Neljä hyvää syytä – Ripsienpidennykset”

  • Huulipuna on MACin Brave -yksi lemppareistani!! :)

 1. Onko! täytyypä köydä kokeilemassa, en ole tuota tainnutkaan testata:) huippu sävy sulle!

  • Tää brave on loppu Tampereelta, verkkokaupasta ja Helsingistä :(:(:(

  • Eikä? Kurja kuulla. Onneksi noita tulee kuitenkin säännöllisesti lisää. :)

 2. Tulikin mieleen, että olisin iloinen jos tekisit postauksen Macin huulipunista! Onko sulla ollu Fauxia? Mietin vaan miten se eroaa Bravesta:)

  • Nudeista mietin postausta mutta eipä olisi huono idea rajata se Macciin. Multa löytyy noita punia aika monta. :)

   Fauxia ei ole ollut, joten en osaa sanoa.

 3. Helppoudesta ja käytännöllisyydestä voidaan olla montaa mieltä. Meikinpoisto on melkoista taiteilua, ja eyelineriä tuppaa melkein aina jäämään ripsirajaan koska yltiömäisesti ei voi hinkata. Ripset kerää suihkussa vettä joka valuu silmiin ja on todella inhottavaa. Aamuisin ripset täytyy kumminkin harjata –> menee sama aika kuin ripsivärin levitykseen. Omille pidennyksille viimenen piste oli kun silmät turpos ja poistoaine poltti luomet :I mutta olihan ne silti niin ihanat ja salillakin näytti hyvältä :D

  • Itse en tee rajauksia joten ei ole tuota ongelmaa ja suihkussa en eritoten ripsiä pese tai kastele, joten en ole sitäkään huomannut. Mä en myöskään ekaan viikkoon edes koske ripsiin ja hyvin pysyvät ojossa. Vasta oikeastaan ennen huoltoa ne ovat vähän itsepäisemmät.

   Olisiko sinulla ollut huono laittaja jos noin ongelmallisina olet kokenut? Ja jos ripset menevät ehdoin tahdoin sikin sokin niin siinäkin mietityttää onko oikein laitettu? Toki tuo suihkussa käynti jne. ovat makuasioita eli monia varmaan häiritsee… Itse tosiaan vähän välttelen silmiä suihkussa. Oma taktiikka hommaan. :)

  • Itse tulin kans allergiseksi liimalle :( silmät turpos ja punoitti, sekä kutitti todella paljon :/ sen jälkeen en ole uskaltanut ottaa sillä ripset piti viimein poistaa koska olo oli niin kamala. Uskotko että uskaltaisin laittaa allergialiimalla? Rakastin ripsienpidennyksiä, ja ne todella olivat ihanat!

 4. Ripsien pidennykset on kyllä ihanat, kauniit ja helpot, mutta myöskin koukuttavat.. Itsellä ollut noin vuoden verran pidennykset, viime kertoina olen kuitenkin ilmeisesti alkanut allergisoitumaan ripsiliimoille, sillä luomiin ja kulmien alle tulee jonkin verran kutinaa, turvotusta ja punoitusta ripsihuollon jälkeen. Alkaa noin 10h laitosta ja kestää yleensä noin 1-2vrk, jonka jälkeen oireet häviävät. Pitäisi ripsistä luopua varmaan pian, vaikka en todellakaan haluaisi..

  • Onko laittajallasi allergialiimaa? Itselleni laitetaan aina sillä ja koskaan ei kutise tai muuta. :)

 5. Mulla oli ripsipidennykset yhtenä kesänä. Enemmän ne tuntuivat aiheuttavan harmaita hiuksia ja tyytymättömyyttä peilikuvaan. Ripsipidennysten laiton ja huoltojen jälkeen 2-3 päivää ripset näytti hyvältä, mutta sen jälkeen harjaaminenkaan ei saanut niitä asettumaan siten kuin halusin. Siksi käytän nyt vedenkestävää ripsaria, jotta saan ripseni juuri niinkuin haluan kehystämään silmiä. Ja enemmän olen saanut kehuja silmistäni ja kyselyitä ovatko ripseni omat, kun jätin pidennykset pois. Silmämeikinputsarikaan ei vahingoita silmiäni, kun ei hankaa vanulapuilla, vaan malttaa pitää kostutettua vanulappua silmän päällä ja pyyhkäistä hellästi.

  • Hmm. Huono laittaja tai sitten ne eivät vaan ole sun juttu. :) Ripsien ei pitäisi harottaa pari päivää laiton jälkeen. Itse en ekaan viikkoon edes koske niihin ja ovat ihan mallikkaasti.

   Mutta nämä ovat tosiaan makuasioita. Itselläni meni ripsarin kanssa joku 10 min kun halusin mahd hyvän lopputuloksen ja se oli sellaista hifistelyä. Helpompi ja nopeampi näin. :)

 6. Hei
  Mitä muita tuotteita oot käyttänyt meikkiin näissä kuvissa? Entä mistä paita? :)

 7. vuosien käytön jälkeen minäkin tulin yhtäkkiä allergiseksi :/ harmittaa niin paljon!! allergia liimalla kokeiltiin myös sen jälkeen, alku näytti lupaavalta, mutta parin päivän kuluessa senkin laitosta, samat oireet, turovtus kutina ja punoitus tulivat takaisin, nyt olen ollut ilman ripsiä jo muutaman kuukauden ja oireet eivät ole vieläkään hävinneet, todella inhottavaa, en ole voinut meikata moneen kuukauteen.. varokaa vaan, se voi siis vuosien käytön jälkeen yhtäkkiä herkistyä sille :/ olen miettinyt kokeilvani vielä kerran jos joskus nämä silmät paranisivat vaan… loppua ei näy.. :/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta