Delicious frozen smoothie

Tein tänään pitkästä aikaa frozen smoothieta, joka on tosiaan nimensä mukaisesti jääkylmää sellaista. Kyseisessä smoothiessa suurinosa raaka-aineista on suoraan pakkasesta ja siksi itse juomakin jää jäiseksi. Tämä oli itseasiassa parempaa kuin muistinkaan! Aivan liian harvoin unohdan pakastella noita banaaneja, joista on oikeasti aika moneksi. Maun voi miksailla marjoilla ja pakastehedelmillä haluamakseen, eli tähän hommaanhan sopii vaikka edellisiltana pakkaseen heitetyt omenat -tai appelsiinisiivut. Mitä ikinä nyt vaan mieli tekeekään! Itse suosin tällä kertaa ihan sitä mitä kylmästä sattui löytymään, eli pakaste mangoja, mansikoita ja banaania. Yhdistelmällä tuli kyllä ihan super herkku frozeni, jota voin ”lämpimästi” suositella testaamaan. Voittaa ehdottomasti tavallisen smoothien mennen tullen!

IMG_6131IMG_6109-001IMG_6106-001

Frozen smoothie (M, GL)

  • 1 luomu banaani
  • 100 g (noin määrä) pakaste mangoja
  • 100 g (noin määrä) suomalaisia pakaste mansikoita
  • 1 tl chian siemeniä
  • 1 tl raakakaakaota
  • 5 luomu taatelia
  • 2,5 dl Alpron uutuus kookos-mantelijuomaa 

Kaadetaan kaikki aineosat blenderiin ja blendataan kovilla tehoilla tasaiseksi smoothieksi. 2,5 dl on mielestäni hyvä nestemäärä mutta jos pitää juoksevammasta, niin kannattaa lisätä kookosjuoman määrää. Nämä ovat makuasioita.

Sitten ei muuta kuin nautiskelemaan! Kannattaa ottaa rinnalle kupponen kuumaa kahvia ettei sisuskalut jäädy. ;)

IMG_6132

On my way

2 vastausta artikkeliin “Delicious frozen smoothie”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta