Intohimosta

Suurimmalla osalla meistä on elämässään joku intohimon kohde. Se voi liittyä leipätyöhön, harrastuksiin, salaisiin haaveisiin, ehkä johonkin ihmissuhteeseen tai oikeastaan ihan mihin vaan. Kuitenkin maailman hienointahan on jos elämässä on mahdollista tehdä juuri niitä asioita, joihin kokee suurta paloa ja intohimoa.

Itse olen jo vuosia miettinyt mikä minusta tulee isona, tahdonko vielä opiskella tai mitä ylipäänsä haluan elämälläni tehdä. Mikä on todellinen intohimoni? Olen ollut aina vähän sellainen tuuliviiri, kokeilija, ehkä hieman hajamielinenkin ja nopeasti asioihin kyllästyvä. Itselleni on kuitenkin niin tärkeää tehdä asioita, joista pidän. Vasta viimeisen vuoden aikana olen oikeastaan sen oivaltanut, tai antanut itselleni luvan ajatella näin. Oma intohimoni on bloggaaminen. Tämä on se mitä rakastan tehdä päivästä toiseen, viikosta toiseen, vuodesta toiseen. Se tuo hymyn huulilleni, motivoi, inspiroi ja sen äärellä olen yksinkertaisesti kaikista lähimpänä sitä mitä olen. Minulta monesti kysellään miten jaksan päivitellä näin usein, tai mistä keksin jutun juurta? Vastaus on aika yksinkertainen, ei se ole vaikeaa jos tekee mitä rakastaa. Toki on päiviä jolloin on haastavampaa, mutta harvemmin.

Tarkkailen aika paljon ihmisiä ja heidän reaktioitaan, käyttäytymismalleja ja olemista. Huomio, jonka olen tehnyt on se, että jokainen joka tekee asioita joita rakastaa on onnellinen. Tuo onnellisuus paistaa läpi näistä ihmisistä, oikein hehkuu. Olen esimerkiksi seurannut viimeisen vuoden ajan saman katon alla ihmistä, joka toteuttaa omaa unelmaansa sataprosenttisesti. Se siisteys ja fiilis joka hänen tekemisestään välittyy, on jotain niin hienoa. Kyse ei ole rahasta tai muusta materiasta vaan siitä, että tekee kaikkensa antaen sitä mitä rakastaa. Tällainen pistääkin miettimään, että miksi emme jokainen tekisi sitä mitä rakastamme? Jos ei työksi niin edes harrastuksena, ajanvietteenä tai muuna. Itsensä ja unelmiensa toteuttaminen tekee onnelliseksi.

So, let`s make our dreams come true!

IMG_6383IMG_6388IMG_6401

Trikoot Adidas, vastaavat *täällä / Neule Bershka (*addlink)

Blogini aihepiiri on pyörinyt näin uuden vuoden alun kunniaksi lähinnä tulevassa ja olenkin aika paljon fiilistellyt onnellisuutta ja muuta hyvää. Ehkä olen oivaltanut jotain tässä tammikuun aikana ja alkanut todella kiinnittämään enemmän huomiota niihin asioihin, jotka tekevät minusta onnellisen. Osittain myös uskaltautunut sanomaan ääneen asioita, joita pitkään vaan omassa mielessäni pyöritellyt. Unohtanut sen pessimismiin taipuvaisen Jutan ja rohjennut tuoda enemmän esiin positiivisuutta, sekä optimistisuutta.

Nimittäin kaikkea jännää on tulossa.

Toteutatteko te intohimoa elämässänne? Vai onko haaveissa ehkä jotain sellaista, joka ei ole vielä kypsä toteutettavaksi?

On my way

2 vastausta artikkeliin “Intohimosta”

  1. Moikka! Mun oli nyt pakko jättää kommentti, kun oon monta kertaa miettinyt miten sä inspiroit mua! Oon lukenut blogiasi muutaman kuukauden, ja sun postaukset on antanut mulle motivaatiota parempaan elämään ja sellaseen itsensä kehittämiseen, sekä fyysisesti että henkisesti. Tän vuoden alku on ollut aika raskasta aikaa ja sun blogitekstit on saanut mut alottaa semmosen henkisen hyvinvointi rempan. Sun teksteistä jää aina jotai mietittävää ittelle mikä on mun mielestä super kiva, ei oo pelkästään pintapuolisia juttuja täällä :) Kiitos paljon blogistasi!

    • Ihana, aivan mahtava kuulla tällaista palautetta! :) Kiitos sinulle. Ja todellakin mahtavaa, että voit blogini kautta saada motivaatiota erilaisiin asioihin ja tilanteisiin. Oikeastaan itse kirjoittaessani monesti sitä toivonkin, että voisin jollekin jotain antaa. :)

      Mahtavaa kevättä sinne ja tsemppiä vaikeiden asioiden keskelle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta