Camel coat & vuoden ensimmäiset asukuvat

Asukuvia on pyydelty viime aikoina jonkun verran ja kuten olen kommentoinutkin, niitä on kevään mittaan luvassa enemmän. Asujen vähyys on ollut monenkin seikan summa. Ensinnäkin pimeys on rajoittanut kuvaamista viikolla töiden jälkeen. Kun olen saapunut kotiin klo. 16.30 aikaan, kuvaaminen on ollut täysi mahdottomuus. Toisekseen kaikki lauantait ja sunnuntait (kun olisi hyvää kuvausaikaa) on mennyt muiden juttujen parissa. En ole myöskään shoppaillut kauheasti ja ehkä tämä paksun pukeutumisen keli ei omalla kohdallani ole sitä otollisinta kuvauskautta. Minä en nimittäin monien muiden bloggaajien tavoin voi sanoa rakastavani kerrospukeutumista. :D Puen aina mieluiten lämpöisen takin ja sen alle mahdollisimman vähän.

Nyt on kuitenkin luvassa kevään mittaan parannusta tähänkin puoleen, joten voin lupailla teille viikottaisia asukuvia. Myös kuvauslokaatioita on tarkoitus metsästää jostain muualta kuin kotinurkilta. Muutenkin ilmojen lämmetessä pukeutuminenkin alkaa taas inspiroimaan enemmän, sillä mahdollisuuksiakin tulee hurjasti lisää. Talvella se on niin yksitoikkoista. Minun mielestäni.

Nämä vuoden ensimmäiset asukuvat on kuvattu joku aika sitten siskoni kanssa ja mitä asuun tulee, niin päällä on kaikkea itselleni mieluista. Kamelitakki on ehdoton lempparini ja maailman paras näillä vähän lämpöisemmillä keleillä. Tuossa ei meinaan lämpö riitä sinne -20 asteen pakkasille… Monikäyttöinen, arjessa ja juhlassa. Harmaa neulemekko taas on Tukholman tuliaisia ja itseasiassa aika yllättävä veto tällaiselle neuleinhoajalle. Tuo on siis juuri sellaista sähköistyttävää materiaalia mutta olen koittanut totutella… Mekko on kuitenkin niin pehmeä ja muuten mukava. Monen silmää ehkä häiritsee pituus, joka katkaisee jalat kriittisestä kohtaa. Näytänkin varsinaiselta töppöjalalta mutta samapa tuo. Arkityylissäni harvemmin jaksan piikkareilla sipsutella, joten Niket kruunaavat kokonaisuuden mukavuudellaan.

IMG_6173IMG_6169-001IMG_6176IMG_6187-001IMG_6180IMG_6217IMG_6211IMG_6222

Takki H&M / Neulemekko H&M / Laukku LV / Kengät *Nike (*addlink) / Nahkahanskat Kapp Ahl

Tarkkasilmäisille, kaulaliina oli kyllä mukana mutta lymyilee kuvauksen ajan laukussa. ;) Mielestäni huivi liian usein tekee asukuvista tukkoisen näköisen, eikä asu oikein pääse oikeuksiinsa.

Toivottavasti asukuvien ilmestyminen blogiin taas hieman useammin on mieluinen juttu mahdollisimman monelle! :) Nyt oikein energistä tiistaita jokaiselle!

On my way

9 vastausta artikkeliin “Camel coat & vuoden ensimmäiset asukuvat”

    • Se on! Veikkaan, että ei. :( Ostin jo alkusyksystä HM-verkkokaupasta…

    • Se on ylläri, ylläri MACin huulipuna, Cremesheen sävy Creme D`Nude. Aivan ihana minunkin mielestäni. Kuulemma klassikkonude. :)

    • Onko sulla jotain rajauskynää myös vai pelkkää punaa?
      Btw aivan hana asukokonaisuus:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta