8 THINGS

♥ Bleiserit ovat vaatekaappini kulmakiviä. Aikaisemmin ostin niitä useammin ja edullisempia yksilöitä, nykyään tykkään panostaa hieman parempaan laatuun. Täydellinen malli löytyi syksyllä Zarasta, boyfriend-tyylinen rennompi mutta kuitenkin siistin naisellinen jakku. Hinta taisi olla 80-90 euron kieppeillä. Nyt omistan kyseisen jakun sekä mustana, että valkoisena. Ihan lempparini! Suurimman osan muista jakuista olenkin laittanut jo kiertoon, eli myynyt kierrätysryhmissä.

Minulla on lyhyet ja pienet sormet. Kai ne mätsäävät kokooni mutta ovat ne kuitenkin pienet. Tämän lisäksi oikea etusormi on todella vinossa…

♥ Lähestulkoon poikkeuksetta jos ostan jotain uutta vaatekomeroon, myyn sieltä vähintään yhden vanhemman vaatekipaleen pois. Itse en nimittäin tarvi hehtaarin kokoista vaatearsenaalia tai kymmeniä erilaisia juttuja, vaan aina voi luopua yhdestä tai miksen kahdestakin. Samalla saa tilaa tälle uudelle ostokselle. Nykyään olen muutenkin vaatteiden suhteen less is more ajattelija. Paitsi kenkien… Tuokin puoli pysyy kuitenkin hallinnassa. ;)

Omaan jonkunlaisen pakkomielteen mitä blogini analytiikkaan tulee. Joka ilta viimeistään nukkumaan mennessä minun on pakko kurkata paljonko kävjöitä on ollut päivän aikana. Teen tätä monesti monta kertaa päivässä ja ihan puhtaasta mielenkiinnosta.

♥ Rakastan valkoisia pyyhkeitä mutta inhoan, kun ne tulevat niin helposti likaisiksi. Yksi käsipesu tai auta armias jos kasvot kuivaa illalla vitivalkoiseen pyyhkeeseen… Meikkiläikkiä on kauttaaltaan! Pitäisi varmaan ostaa mustia pyyhkeitä kasvopyyhkeiksi? Minun on aina vaan pakko vaihtaa pyyhe jos siinä on yksikin tahra. En yksinkertaisesti pysty kuivaamaan likaiseen pyyhkeeseen edes käsiä.

♥ En ole koskaan ymmärtänyt lampaiden laskemista. Monesti univaikeuksien edessä mieleen tulee tuo lapsuudessa kuultu unentuoja, mitä ihmettä?! Voiko joku oikeasti sanoa nukahtavansa siihen, että laskee lampaita? Miten niitä edes lasketaan?! Yksi, kaksi, kolme lammasta, vai kuinka? :D

Olen todella harvoin kotona hiukset auki. Siispä aina töistäkin kotiin tullessa sidon tukan äkkiä ponnarille. Avonaisena se tuntuu kotioloissa ällölle, enkä edes tiedä miksi? Töissä ja kaupungilla olen oikeastaan joka toinen päivä avonaisella tukalla.

♥ Mun tämän kevään ehdoton uusi lemppari väri on khakinvihreä! Se yhdistettynä valkoiseen tai denimiin, ahh. Odotan jo niin kovasti säiden lämpenemistä ja sitä, että jälleen saa pukeutua kevyesti.

IMG_6733-001

On my way

4 vastausta artikkeliin “8 THINGS”

 1. Mulla taas on ihan toisinpäin, töissä joudun pitämään aina hiuksia kiinni joten kotona on ihanaa kun tää alaselkään asti ulottuva leeha saa olla vapaana eikä ponnari kiristä :D Yöksi pistän aina tukan kiinni, muuten se on omassa ja avokin suussa, korvassa, kainalossa, nenässä ja varmaan polvitaipeessa

  • Haha aijaa. :D Sinulla homma menee siis ihan päinvastoin. Minä nukun myös aina tukka kiinni… Muuten ei tule mitään.

 2. Minulla on ihan sama juttu hiusten suhteen, heti ponnarille tai nutturalle kun astun kotiovesta sisään. Samalla lähtee myös kaikki korut pois, kotona ne häiritsevät vaikka rakastan koruja ja ilman niitä on töissä ja muualla kodin ulkopuolella jopa vähän alaston olo.

  Ja ah niin ihanat mutta helposti likaantuvat valkoiset pyyhkeet, taitaa olla tyytyminen valkoisiin pyyhkeisiin vain hotellivieraluiden aikana :)

  • Jep! Mä otan kans aina kellon heti veks. :)

   Mä pidän aina valkoisia pyyhkeitä, kaikesta huolimatta. ;-)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta