Tämän talven ykköskengät!

Kas kuinka onnistuin itseni yllättämään, kun taannoiselta Tukholman reissulta matkaani tarttui mustat UGG bootsit. Ikä tuo mukanaan paitsi ryppyjä ja järkeä, myös mukavuudenhalun joka itselläni on jo pitkään ollut huipussaan. Tahdon kävellä mukavilla kengillä ilman puristusta varpaissa, tai muutakaan ikävää fiilistä. Ja sitähän Uggit nimenomaan ovat! Mukavuutta, lämpöä, pehmeyttä… Aivan täydelliset. Jonkun mielestä ehkä hassut tai epäseksikkäät, mutta minun mielestäni nuo ovat kaikkea ihanaa.

Muistan kuinka nuorempana paleltiin kylmillä, kastuttiin vesisateella ja mitä vielä. Oli trendikästä pukeutua mahdollisimman vähiin, sillä ulkonäkö ennenkaikkea. Nykyään se on taas päinvastoin. Sitä laittaa oman mukavuuden ja tarkenemisen etusijalle, vaikka näyttäisikin välillä kävelevältä lumiukolta. :) Lumiukkokin voi toki olla tyylillä. Uggit lähtivätkin matkaani juuri näiden syiden vuoksi. Tahdon tarjeta kelillä kuin kelillä. Eikä muuten ainakaan viime viikkojen paukkupakkasilla varpaita palellut kertaakaan!

Musta taas värinä miellytti monikäyttöisyytensä vuoksi, sillä musta on aina musta. Sopii kaiken kanssa. Olen myös valitettavan usein bongannut ruskeista Uggeista aika kulahtaneitakin yksilöitä, joten senkin vuoksi valitsin värini tummempana. Pituudeksi halusin tuon välimallin ”short”, joka ulottuu puoleen sääreen saakka. Mielestäni ehkä käytännöllisin pituus näillä leveyksillä. Veikkaan, että se mini voisi olla turhankin matalavartinen… Tähän mennessä kengät ovat tosiaan palvelleet aivan mielettömän hyvin -paitsi nyt vesikeleillä. Onneksi näitä ilmoja varten on taas ihan omat kenkänsä.

Löytyykö sieltä muita UGG-hulluja, joiden kenkäkaapista löytyy kyseisen merkin popot vuodesta toiseen? Olisi kiva kuulla myös vinkkejä kenkien hyvänä pitämiseen? Mokkasuihke on kyllä jo suihkittu mutta olisiko muita kikkoja? Itse en ole nimittäin mikään maestro mokan kanssa…

IMG_62892016-01-027

*My UGG Australia Classic short boots (*mainoslinkki)

On my way

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta