Neutrogena Visibly -ARVONTA!

Minulla on jo pitkään ollut ihonpuhdistukseen yksi sarja ylitse muiden, nimittäin Neutrogena. Olen aikaisemminkin kehunut kyseisiä tuotteita blogissani, enkä edelleenkään voi näitä liiaksi hehkuttaa. Mikään muu kasvojen puhdistusaine ei nimittäin jätä ainakaan minun kasvoilleni samaa fiilistä, kuin nämä Neutrogenan Visibly Clear Pink Grapefruitit. Sarjahan on suunnattu epäpuhtaalle iholle mutta kuten tiedätte, omani ei sitä todellakaan ole. Silti koen tuotteet todella miellyttävinä, enkä missään nimessä normaaliakaan ihoa kuivattavina. Ihana pieni raikas kihelmöinti, joka pesuaineesta tulee iholle puhdistuksen jälkeen on jotain sellaista, johon olen ainakin itse koukuttunut! Myös sarjan öljytön kasvovoide on jo pitkään ollut yksi lemppareista ja käytänkin sitä meikin alla säännöllisesti.

Ja jotta tämä ei nyt ihan yksinpuheluksi menisi, sain mahdollisuuden järjestää teille lukijoilleni pienen sunnuntai-arvonnan. :) Eli nyt olisi mahdollisuus voittaa Neutrogenan pinkki tuotekassi, joka pitää sisällään juurikin nämä omasta kaapistanikin löytyvät Pink Grapefruit -suosikkituotteet. Kolme puhdistusainetta, joista jokainen hieman erilainen mutta ihanalla tavalla, sekä purkki öljytöntä kosteusvoidetta. Voi olla, että monelle teistä sarja on jo entuudestaan tuttu mutta etenkin te, keitä kyseisen sarjan kokeileminen kiinnostaa niin nyt olisi oiva tilaisuus päästä ilmaiseksi kokeilemaan!

Arvontaan voit ottaa osaa kommentoimalla kommenttiboxiin onko sarja sinulle entuudestaan tuttu vai täysin tuntematon. Osallistumisaikaa on keskiviikkoon 3.2 klo. 12.00 saakka. Nyt vaan kommenttiä tulemaan, onnea arvontaan ja ihanan rentouttavaa sunnuntaita! :)

IMG_6809IMG_6825IMG_6861

On my way

162 vastausta artikkeliin “Neutrogena Visibly -ARVONTA!”

 1. Joskus sarjan alkuaikoina Suomeen tullessa kokeillut mutta silloin ei sykähdyttännyt – olisi kiva kokeilla uudestaan (:

 2. Hei! Tuotesarja ei oli minulle entuudestaan tuttu, mutta olisi mukavaa päästä testaamaan. Omaan juurikin hieman epäpuhtaan ihon, johon en ole vielä sopivaa puhdistustuotetta löytänyt. :)

 3. Tuotteet on tuttuja vain nimeltä, mutta kuulostaa todella hyvältä! Pakko hankkia testattavaksi! Ihanaa sunnuntaita 😊

 4. Olen joskus nähnyt tuotteita, mutta en vielä ole testannut niitä. Nyt voisi sitten olla mahdollisuus testaukseen 😊

 5. Ei ole entuudestaan tuttu. Ehkä joskus kauan sitten olen nähnyt mainoksen. Olis kiva päässä testaamaan, kun itse en ole vielä löytänyt vakkarituotetta ihon puhdistukseen.

 6. Olen käyttänyt tuotteita aikaisemmin ja olen tykännyt :) Juuri kyseisen merkin rasva pääsi loppumaan joten tulisi tarpeeseen!

 7. Super hyvään aikaan tuli tämä postaus! Iho on viime aikoina jostain syystä ollut huonommassa kunnossa kuin yleensä :/ Joskus aikoinaan mulla oli toi kuorinta-aine kyseiseltä merkiltä ja silloin iho voi hyvin! En muistanutkaan koko ihmetuotteen olemassa oloa, pakko hankkia uudelleen :)

 8. Olen joskus aiemminkin kuullut kyseisestä sarjasta positiivista palautetta! Tämän jutun luettuani aion kyllä tulla kokeilemaan näitä tuotteita!! :)

 9. Olen kuullut merkistä, mutta en ole vielä päässyt kokeilemaan sitä! Toivottavasti pääsisin tän arvonnan myötä :)

 10. Käytän näitä tuotteita oikeastaan päivittäin, joten palkinto olisi todella käytännöllinen! :)

 11. Voi ompas ihana arvonta, ehdottomasti mukana :) itselläni on ollut käytössä kyseisen sarjan puhdistusaine ja olen tykännyt kyllä tosi paljon. Mielelläni kokeilisin siis myös lisää tuotteita kyseiseltä merkiltä! :) ja niin söpön väriset purkit vielä kaikenlisäksi, heh <3

 12. Ei ole entuudestaan tuttu, mutta epäpuhtaan ihon omistavansa mielellään kokeilisin.

 13. Toistaiseksi sarja on vielä tuntematon mutta olen jo pitkään halunnut kokeilla sitä 😊

 14. Olen kuullut tuotteista, mutten ole käyttänyt. Mielelläni testaisin tuotteita :)

 15. Kasvovoidetta on tullut aiemmin kokeiltua ja tykkäsin myös kovasti! Ehdottomasti pitäisi kokeilla muitakin sarjan tuotteita, joten mielelläni mukana arvonnassa 🙋🎀

 16. Sarjan kasvojen kuorinta-ainetta minulla on joskus ollut, mutta olisi kiva tutustua myös muihin tuotteisiin

 17. Neutrogena on mulle tuttu lähinnä mainoksista, olisi kiva päästä kokeilemaan tuotteita käytännössä! :)

 18. Neutrogenan epäpuhtaan ihon ”oranssista” sarjasta käytössä on ollut kuorinta ja naamio – toimineet kyllä hyvin!!
  Pinkki-sarja ei ole tuttu.

 19. Tuttu on parin vuoden takaa, mutta ei silloin vielä säväyttänyt. Ehkä kuitenkin voisin vielä kerran kokeilla! :D

 20. Tuntematon on kyseinen tuotesarja minulle :) Olisi ihana ennen häitä saada uusia ihonpuhdistus tuotteita!

 21. Moikka!
  Tuttu sarja on, kokeilin joskus ainakin sitä puhdistusgeeliä, missä oli niitä ”kiteitä”(?). Tykkäsin tosi kovasti, ihanan raikas myös, eikä jätä ihoa kuivaksi. Pitääkin ostoslistalle laittaa nuo ja koklata sitä voidettakin. 😊

 22. Monesti olen kuullut ja lukenut näistä kehuja, mutta viellä en ole kokeillut. Olisi siis kiva vihdoin saada omaankin käyttöön :)

 23. Olen jo pitkään miettiny ostavani kyseiseen merkkiin kuuluvia tuotteita, mutten ole vielä saanut aikaiseksi niitä ostaa. Nyt olisi hyvä mahdollisuus testatat ovatko tuotteet hyviä! :) Tähän mennessä kuullut niistä pelkkää hyvää.

 24. Olen tykännyt käyttää neutrogenan vihreässä tuubissa olevaa rakeista kuorinta-ainetta, mutta ehdottomasti olisi kiva kokeilla muitakin tuotteita. :)

 25. Paria sarjan tuotetta olen kokeillut ja vaikuttivat kyllä todella hyviltä!

 26. Moi!
  Aivan ihana sarja! Rakastan itsekin juuri tuota ihanaa kihelmöivää tunnetta joka pesun jälkeen tulee:)

 27. Hmm en ole tainnut edes kuulla näistä tuotteista koskaan aikaisemmin :o Eli ihan uusi tuttavuus!

 28. Muistan sarjan tv-mainoksen, mutta en ole kuitenkaan koskaan kokeillut tuotteita itse. :)

 29. Tuote on tuttu mutta en ole kokeillut. Mielelläni kuitenkin nyt testaisin! :)

 30. On tuttu entuudestaan ja pidän kyllä paljon. Sopii omalle iholle hyvin. Joskus suosittelin kaverillekkin ja hän kokeiltuaan kehu myös tuotetta.

 31. Onneksi olen löytänyt Neutrogenan jo ja testannut sekä puhdistusaineita että kuorinta-aineita, joka on ylitse muiden!

 32. Joskus olen jotain Neutrogenan tuotteita testannut, eli ei ihan outo ole. :)

 33. Aikalailla tuntematon on, joten olisi kiva päästä testaamaan! Yleensä käytän tuotteita ihan halvimmasta päästä, Pirkkaa yms…

 34. Tutun näköisiä, mutta enpä ole koskaan kokeillut. Nyt etsin uutta tuotesarjaa, joten tuo voisi olla kokeilemisen arvoinen :)

 35. Joskus vuosia sitten taisin kokeilla jotain Neutrogenan putsaria,mutta tarkkoja muistikuvia tuotteesta ei ole :)

 36. Entuudestaan tuntemattomia mutta kelpaisi kyllä näin ongelmaisen ihon kanssa taistellessa!

 37. Olen tästä sarjasta lukenut eri blogeista, mutta en ole vielä raaskinut itse ostaa :)

 38. Sain kosteusvoiteen joskus kaupanpäällisenä ja totesin kyllä erittäin toimivaksi tuotteeksi! :) Olis kiva päästä testaamaan putsareitakin.

 39. Hei! Tuotteita olen kaupassa nähnyt, mutta en ole niitä vielä kokeillut. :)

 40. Daily scrubia olen kokeillut aiemminkin ja tykkäsin kyllä. Ihanan raikas tuote! :-) Tekisi mieli testata näitä muitakin tuotteita.

 41. Merkki on tuttu, en vain ole kokeillut kyseisiä tuotteita. Pakkaukset ovat niin houkuttelevan näköisiä että sopisivat mainiosti kylpyhuoneeseen!

 42. Olen kuullut tuon Neutrogena -nimen mutta en ole testannut vielä kyseisen tuotemerkin tuotteita. Olen aika arka ostamaan muita kuin jo hyväksi havaitsemani merkin tuotteita, joten nyt olisikin hyvä tilaisuus päästä arvonnan kautta tuotteita testaamaan :)

 43. Mulla on joskus ollut Neutrogenan kuorintavoide, jolla voi kuoria kasvot joka päivä ja sen pitäisi poistaa mustapäitä. Se oli ihan silloinen lemppari ja tuotetta tulikin kulutettua pari purkkia :) oon lukenut tästä pinkinvärisestä sarjasta paljon hyvää, eli joo ehdottomasti arvonnassa mukana!

 44. Moikka!
  Sarja on tuttu, mutta hinnan vuoksi olen joutunut tyytymään halvempaan tuotesarjaan. Tämä opiskelijabudjetti asettaa rajoituksia, ja panostan mielummin laadukkaaseen ravintoon.
  Kiitos mukavasta blogista!

 45. Sarja on entuudestaan osittain tuttu. Pari sarjan tuotetta on siis tullut testattua ja tykkäsin. Sarja sopii iholleni hyvin! Putilot ovatkin pian lopussa joten tuotteet tulisivatkin tarpeeseen 😊

 46. Tiedän sarjan ja olen kuullut siitä paljon hyvää, olisi ilo päästä testaamaan! :)

 47. Käytössä on joskus ollut tuo daily scrub, muuten en kyseistä sarjaa ole kokeillut. Vaihtelen ja kokeilen eri kasvonpuhdistustuotteita usein ja näitäkin pitäisi ehdottomasti kokeilla! :)

 48. Tuttu blogien ja kavereiden kautta, mutta en itse ole päässy kokeilemaan :)

 49. Merkki on tuttu! Käytössä on ollut yksi merkin tuotteista, joskin vuosia sitten.

 50. Neutrogena tuotteet ovat minulle entuudestaan tuttuja, ja olen saanut niistä apua mm. hormonaalisten epäpuhtauksien hoidossa ja nyt olenkin päässyt niistä melkein kokonaan eroon.
  Huippu löytö siis ainakin omaan kosmetiikkavarastoon. Arvonnassa mukana siis tottakai! :)

 51. Olen siskoltani joskus sarjaan kuuluvaa puhdistusainetta kokeillut ja tykkäsin! :)

 52. Vielä kokeilematta, mutta kovasti somessa kehuttu sarja, joten ehdottomasti kiinnostaa. :)

 53. Pari tuttua tuotetta ja hyväksi todettuja. Olisi kiva päästä testaamaan muitakin sarjaan kuuluvia. :)

 54. Juuri tehty kasvohoito, ei tuttu tuote, olisi hieno kokeilla uutta tuotemerkkiä!

 55. Daily scrub käytössä juurikin jonkun blogi suosituksen perusteella! Muut tuotteet olis kiva saada testiin ja tukemaan putsarin tehoa 😊

 56. Noista tuo kasvovoide onkin entuudestaan tuttu ja hyväksi koettu, muita tuotteita en olekaan vielä päässyt testaamaan. Veikkaan kyllä, että muutkin sarjan tuotteet nousevat suosikeiksi :)

 57. Sarja on tuttu, joku aika sitten oli käytössä, mutta nyt ei ole hetkeen ollut!

 58. Olen käyttänyt Neutrogenan tuotteita, mutta tätä kyseistä sarjaa en ole kokeillut vielä :)

 59. Ei ole entuudestaan tuttu sarja, mutta olisi mahtava päästä testaamaan sitä.

 60. Enpä ole Neutrogena-tuotteista ennen kuullutkaan. Kiinnostaisi kyllä testata varsinkin tuota kosteusvoidetta, kun itselläni on niin kuiva ja kutiseva iho!

 61. Olisipa kiva kokeilla! Kuulostaa juurikin omalle iholleni sopivalta eikä hintakaan ole mikään paha :)

 62. En ole kokeillut, mutta voiton osuessa kohdalleni ehdottomasti menisi kokeiluun!

 63. Vaikuttaa lupaavalta ihonhoitosarjalta, joten kokeiluun menee erityisesti, jos voitto osuisi kohdalleni :)

 64. Tuttu on, tälläkin hetkellä yksi sarjan puhdistustuotteista käytössä :) Tykkään kyllä paljon!

 65. Itse asiassa juuri tuo puhdistusgeeli löysi tiensä jokapäiväiseen käyttööni sinun suosituksesta. Olisi kiva koittaa myös muita sarjan tuotteita!

 66. Olen nähnyt sarjan tuotteita kaupassa, mutta koskaan ei ole tullut kokeiltua..pitääpä kokeilla ;)

 67. Tiedän, että sarja on suosittu, mutta enpä ole aiemmin kokeillut! Mielelläni ottaisin testattavaksi :)

 68. Olen harkinnut tuotteiden kokeilemista mutta toistaiseksi luottanut vanhoihin tuttuihin aineisiin. Nyt olisi kiva päästä kokeilemaan!

 69. Ei ole entuudestaan tuttu, harvoin tulee kokeiltua uusia ihonhoitotuotteita, mutta nyt voisi testata :)

 70. Olen testannut ko. merkiltä puhdistustuotteen ja pidin kovasti. Olisi kiva testailla muitakin:)

 71. Ei oo tuttu tuote, joskus oon kaupassa noita katellu mut oon kuitenki päätyny ostaa jonku tutun ja turvallisen tuotteen:D ois kyllä kiva kokeilla!

 72. Olen kuullut paljon hyvää sanottavaa kyseisistä tuotteista, mutten ole vielä päässyt itse kokeilemaan saatikka toteamaan miten toimi minunlaiselle iholle.

 73. Sarja on osittain tuttu, mutta pinkkejä tuotteita en ole kokeillut. Olisi mukava päästä testaamaan :)

 74. Neutrogenan tuotteet eivät ole vielä tuttuja ja kiva olisikin päästä kokeilemaan. :)

 75. Tuotetarjonta ei ole minulle entuudestaan tuttu. Olenkin juuri etsimässä testaukseen jotain uutta sarjaa.

 76. Kovin on tutun näköisiä purkkeja mutta ei nuo oo tainneet koskaan päätyä ostoskoriin asti. :D

 77. Hei! :)

  Ostin kokeiluun tämän voiteen, sillä omaan hieman hankalan ihon, jonkin verran mustapäitä ja pintakuivuutta. Tämä on ollut todella hyvä, tykkään! Ihanan raikas ja freesi, mutta kuitenkin kosteuttava. Haluaisin ehdottomasti päästä testaamaan myös sarjan puhdistusaineet, niitä en ole päässyt vielä testaamaan. :)

 78. En ole itse kokeillut lainkaan. Nyt on pillereiden lopettamisen jälkeen alkanut naama kukkimaan ja olen testannut jo vaikka mitä tuotesarjoja :/

 79. Viimeksi kun kaikki ihonhoitotuotteet alkoi vedellä purkin pohjia ja oli aika hankkia uusia, pohdin että josko nyt kokeilisin näitä mutta enpä kokeillut :D Eikä nämä mihin Neutrogenan sijaan päädyin, tunnu ainakaan auttavan ihoani, joten nyt olis taas hyvä hetki antaa Neutrogenalle mahdollisuus!

 80. Tuotesarjasta olen kuullut mutten ole itse testannut. Itselläni aina ollut haastava iho ja vielä tähän päivään asti en ole täysin sopivia tuotteita löytänyt, josko ne olisi tässä ;) Mielelläni ottaisin tuotteet kokeiltavaksi :) Toivottavasti arpaonni suosii.

 81. Tuttu on, ja pidänkin kovasti tän sarjan tuotteista! :) Tosi freesejä.

 82. Empäs muuten olekkaan kokeillut! Kirjoittamasi perusteella sain kyllä lähes ”naispakkomielteen” näihin tuotteisiin :) Niin kivasti ystävänpäivän sävyisetkin :) Mukana siis!

 83. Minulle ihan uusi sarja, joten olisi ihana päästä testailemaan :) Kaikkea hyvää olen kyllä kuullut tuotteista.

 84. Tuttu sarja, jonka olen itsekin todennut todella hyväksi! Päivittäisessä käytössäni on tuo putsari, mutta kasvovoidettakin olisi mukava kokeilla :)

 85. Vuosien takaa oranssi sarja tuttu, mutta ei vakuuttanut. Tämä on niin herkullisen näköinen ja hyväksi kehuttu sarja että olisi ihan pakko päästä kokeilemaan!! :)

 86. Neutrogena -nimi on tuttu mutta en ole varma olenko käyttänyt sarjan tuotteita. Osallistun arvontaan

 87. Tuotesarja ei ole entuudestaan tuttu, mutta mielelläni haluaisin kyllä kokeilla. Omaan herkän ihon johon tulee helposti epäpuhtauksia ja vielä kolmeenkymmeneen ikävuoteen mennessä en ole ns. yhtä luottotuotetta onnistunut löytämään.

 88. Sarja ei ole ennestään tuttu, mutta moni on sitä suositellut! Olisikin kiva saada tuotteet testiin! :-)

 89. Muutama Neutrogenan tuote löytyy kaapista ja tykkään kyllä kovasti. :)

 90. Olen kokeillut yhtä puhdistusainetta sarjasta ja ihastuin siihen. Haluaisin todella kokeilla muitakin sarjan tuotteita, joten palkinto tulisi käyttöön :)

 91. olen kuullut tuotteesta , mutten ole koskaan ikinä kokeillut!
  tekisi hyvää iholle kokeilla kunnon tuotteita :)

 92. Sarja on tuttu, ja mulla on Neutrogenan tuotteista ylipäätään tosi positiivinen mielikuva. Tätä sarjaa en ole vielä kokeillut, mielelläni kyllä testailisin :)

 93. Tuotesarja on minulle tuttu :-) Olen käyttänyt useita sarjan tuotteita aikoinaan, tiedä sitten miksi ovat jääneet koska olivat kyllä todella hyviä ja toimivia!

 94. Siskoni käyttää k.o. tuotteita ja on kehunut hurjasti. Itsekin voisin kokeilla. ;)
  Olen lukenut blogiasi vasta kuukauden verran ja nyt jo pitää käydä päivittäin tsekkaamassa onko uutta postausta! Jatka samaan malliin :)

 95. Tiedän merkin ja niin edespäin, muttei ole ollut henkilökohtaista kosketusta. Vielä ;)

 96. En ole koskaan käyttänyt sarjan tuotteita. Mielenkiinnolla olisi kiva kokeilla uusia ihonhoito tuotteita. Aina itse kun valitsee sen tutun ja turvallisen.

 97. Muita Neutrogenan tuotteita olen kokeillut, mutta Pink Grapefruit vielä odottaa!

 98. Olen ohimennen kuullut tuotemerkistä mutta en ole koskaan itse kokeillut.

 99. Olen kuullut sarjasta, ja se vaikuttaa juuri omalle ihotyypilleni sopivalta. En kuitenkaan vielä ole tullut kokeilleeksi tuotteita, joten toivottavasti arvonnassa lykästää! :)

  Kiitos ihanan aidosta blogista, on harvinaista, että joku antaa itsestään näin paljon, ja uskaltaa rohkeasti kirjoittaa aroistakin asioista. :)

 100. Tuotteet tuttuja vain nimeltä, mutta olen kuullut Neutrogenasta hyvää. Mieluusti testaisin :)

 101. Olen kyllä näistä tuotteista kuullut ja joskus kaupassa näitä käsissä pyöritellyt, mutta vielä en ole testaamaan päässyt :)

 102. Kuorinta ainetta olen kokeillut ja varmasti tulen kokeilemaan muitakin tuotteita! :)

 103. Neutrogena sarjana on tuttu ja tuo pink grapefruit on yksi ihanmpia tuoksuja:)

 104. Neutrogenan Pink-sarjan tuotteet ovat aika tuttuja, on tullut käytettyä. Tällä hetkellä ei taida olla yhtään puteloa.

 105. Neutrogenan tuotteet ovat tuttuja – ja aivan loistavia -, mutta tätä pinkkiä en ole vielä kokeillut.

 106. Olen kuullut paljon kehuja näistä, mutta en vielä ole itse testannut :)

 107. Vielä en ole päässyt kokeilemaan, mutta nämä tulisivat tarpeeseen virkistämään sammahtanutta ihoa.

 108. Purkit näyttää kyllä tutuilta, mutta en ole koskaan enempää perehtynyt. Olisi kiva päästä kokeilemaan noita :)

 109. En ole vielä käyttänyt Neutrogenan tuotteita,olen kyllä lukenut että olisivat hinta/laadultaan parhaimpia tuotteita.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta