Oodi parkalle!

Lukeudun tähän porukkaan, joka palelee helposti. Eipä tarvita kuin muutama pakkasaste, niin johan sitä ollaan jäässä ilman oikeanlaisia varusteita. Onneksi vuosien varrella olen oppinut enemmän tuosta lämpöisestä pukeutumisesta ja enää talvella ei vedellä ihan millä sattuu kledjuilla. Kun pakkasta on, silloin laitetaan kaikista lämpimintä vaatetta päälle vaikka lumiukko meiningin uhalla. Tammikuun alussa sitä sai kyllä taas kivasti harjoitella ja pääsikin taannoin Akvamariinin Showroomilta saatu Helly Hansenin untuvikkoparka käyttöön. Pirteän punaista ja lämmintä, ahh! Tästä tuli kertaheitolla ihan suosikki mitä vapaa-ajan takkeihin tulee. :)

IMG_6312IMG_6322IMG_6366-003IMG_6340IMG_6337-001IMG_6315IMG_6339-002

Parka Helly Hansen (*gift) / Trikoot Adidas / Bootsit UGG / Pipo H&M

Tämä on tosiaan vaatekaapissani ensimmäinen kunnon untuvatakki vuosiin. Viime vuodet on tullut hankittua niitä edullisempia polyestertakkeja, joilla ei oikeasti loppupeleissä tee yhtään mitään. Käyttöikä = yksi talvi, maksimissaan kaksi. Kunnolliseen talvitakkiin satsaaminen on pitkällä tähtäimellä satsaus itseensä. Esimerkkinä tästä viime talvena hankkimani hieman hintavampi Gannin Teddy, joka palvelee minua nyt toista talvea moitteettomana ja edessä on vielä monta yhteistä vuotta. Toista se on H&M:n kamelitakin kanssa, jonka hankin syksyllä… Nyt jo pinta nukassa ja takki muutenkin normaalissa käytössä nuhjuuntunut. Siispä joskus ne ”suuret” satsaukset ovatkin pieniä satsauksia ja ihan kannattavia.

Tämän pirtsakan punaisen parkan kanssa meillä on toivottavasti monen monta yhteistä vuotta edessä! 

On my way

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta