Sunnuntain terveellinen herkkuvinkki!

Terveisiä sunnuntaipuuhien lomasta. Tänään olen mm. kuvannut, kuvannut ja kuvannut. Ihan uskomatonta kuinka monta tuntia tuohon puuhaan saakaan aikaa kulumaan, kun kuvailee itselaukaisimella, tuotekuvia jne. Voin sanoa, että vasta kohta on meikäläisen ”lounasaika”. Uunissa kypsyvät tulisesti maustetut bataattiranut, joihin olen vähän jopa koukuttunut. Ihan super hyvää sunnuntaisafkaa!

Iltapäivällä kuvailujen lomassa iski välipalan nälkä ja tulikin tehtyä erästä niistä lukuisista suosikki terveysherkuistani. Nimittäin päärynäsiivuja, luomu tattarinäkkäreitä, sekä pitkäaikaista suosikkiani ”crunchy choco” -maapähkinävoita. Tuo yhdistelmä on ihan mieletön ja suosinkin näitä maapähkinövoilla dippailuja ihan viikottain. Yhdessä vaiheessa omenasiivut olivat lemppareita, mutta nyt olen tehnyt uuden aluevaltauksen päärynän puolelle. Päärynän pehmeys ja makeus toimii niin hyvin kyseisen Urtekramin maapähkinävoin kanssa! Voittaa muuten ehdottomasti sen ”tavallisen” maapähkinävoin, sillä kyseinen voi on hieman suklaisempi (sisältää kaakaota) ja voin seassa on nimensä mukaisesti palasia.

Erinomainen herkkuvinkki esimerkiksi koti-leffailtoihin, jolloin haluaa herkutella hieman terveellisemmin. Eikä tosiaan tarvitse odotella herkkupäivää, vaan ainakin omaan ruokavaliooni tämä istuu mainiosti myös viikolla. Kannattaa testailla! :)

IMG_7343IMG_7354-001IMG_7338

On my way

7 vastausta artikkeliin “Sunnuntain terveellinen herkkuvinkki!”

  1. Minkä merkkisiä noi näkkärit on ja mistä niitä ja ton voin oot ostanu? :)

  2. mä en ekalla kerralla tykänny ton suklaa-maapähkinälevitteen mausta, koska siin oli kookosöljyykin vaikkei se paljoo maistunukkaan, ei ollu hirveen makea tai suklainen. mutta sitten kun purkki alko tuntuun tyhjältä ja pohja näkyä niin lusikoin sitä kauheella himolla ja mulle jäi sellanen fiilis et höh nykkö se jo loppu:D

    • Hahah, aijaa. :D No niin sitä voi tosiaan makuihin tottua.

  3. Löytyyköhän tätä ihan perus ruokakaupasta? Urtekramin perus maapähkinävoihin olen kyllä törmännyt, mutta en ole tätä versiota mielestäni vielä nähnyt..

    • Citymarketista olen itse ostanut. Luulisin, että myös Ruohonjuuri myy?

  4. Oooh, nam! Mä laitan usein riisikakun päälle mp-voita ja banskua tai omenaa mut tässäpä tulis hyvää vaihtelua siihenkin! Kiitti vinkistä :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta