Outo viikonloppu

Vaikka viikonloppuni piti sisällään kivoja juttuja, oli se samalla myös hyvin outo. Tämä viikonloppu oli nimittäin ensimmäinen miesystäväni muuton jälkeen. Vaikka tosiaan erottiin jo reilu kuukausi sitten, asuttiin järjestelysyiden vuoksi yhdessä vielä ihan tuonne viime viikon vaihteeseen saakka. Oli niin erikoista olla yksin kodissa, jossa on asuttu yhdessä pari vuotta. Yhtäkkiä tiskejä onkin vaan yhden ihmisen verran, sieltä täältä ei löydykään käytettyjä sukkapareja, eikä tarvitse nukkua korvatulpilla jotta saa unen päästä kiinni, kun toinen jää valvomaan… Myös hiljaisuus on se mihin kiinnittää huomiota. Televisio päälle heti kotiin tultua on automaatio, joka tulee varmaan jatkumaan vielä pitkään.

Tämä on nyt pientä totuttelua. Vaatii varmaan aikansa, että koti tuntuu taas kodilta ilman sitä toista. Haikea fiilis on se, mikä tässä on päällimmäisenä mieltä hallinnut.

IMG_7110IMG_7115IMG_7109

Itsehän siis lukeudun ihmisiin, jotka ylipäänsä nauttivat yksinolosta. Minulle ei ole koskaan tuottanut vaikeuksia olla itsekseen, eikä minulla ole koskaan kotona tylsää tai tunnetta, että mitäs nyt. Tämä toivon mukaan auttaa myös näissä tämän hetken fiiliksissä. Pahinta on kuitenkin se, että ennen joku oli aina jossain kohtaa tulossa kotiin -nyt sieltä ovesta ei tule enää ketään minun jälkeeni.

Muuten viikonloppu oli oikein antoisa ja oli ihanaa sisällyttää siihen useampia menoja, sekä nähdä yhtä parhaista ystävistäni. Pääsin myös pitkästä aikaa treenaamaan mikä tuntui super hyvältä muutaman viikon tauon jälkeen! Kyllä kannatti jälleen parantaa kunnolla sillä nyt on täysin terve olo ja tiedän, ettei jälkitautien riskiä enää ole olemassa. Pientä takapakkia oli kyllä taas otettu mitä treeneihin tulee, mutta kyllä se haba kohta taas kiinteytyy!

IMG_7083-001IMG_7091

Viime viikolla käväsin jälleen ihanan yhteistyökumppanini Anniinan hoitotuolilla laittamassa ripset kuntoon ja olin kyllä megatyytyväinen. Kuinkas muutenkaan… Minulle on nyt pari viimeisintä kertaa laitettu hieman extra tuuheutta ja olen huomannut pitäväni myös näyttävämmästä ripsirivistöstä. Volyymeilla, kun saa halutessaan hyvinkin näyttävää tai vastaavasti kovin luonnollista lopputulosta.

Anninalla on aika buukattua jatkuvasti mutta jos esimerkiksi kevät-kesäripset kiinnostavat, niin aikoja kannattaa varailla jo nyt. Valmistujaisjuhlat tai kesä ylipäänsä on hyvin otollista aikaa ripsille, joilla saa extraa ulkonäköön ja samalla helppoutta biitsipäiviin. :) Lisätietoja löytyy Beauty Anniinan kotisivuilta täältä.

Ihanaa maanantaita ja paljon energiaa päiväänne! :)

 

*Ripsihuolto yhteistyössä Beauty Anniinan kanssa.

On my way

5 vastausta artikkeliin “Outo viikonloppu”

  1. Vanha vakkarilukija täällä hei :) Jostain syystä olin pitkään pois blogistasi, mutta nyt päätin pitkästä aikaa tulla katsomaan mitä sinulle kuuluu. Ja onneksi tulinkin! Olen itse myös eronnut loppuvuodesta pitkästä suhteesta, enkä ole oikein meinannut päästä eteenpäin asian kanssa, vaikka olen jo pari kuukautta yksin asunut. Asenteesi on enemmän kun kohdillaan ja pakko ihailla kypsää suhtautumistasi vaikeaan elämäntilanteeseen ja suuriin muutoksiin. Itse olen ajoittain sortunut jossitteluun ja liikaakin vanhat asiat pyörineet mielessä. Kirjoituksesi pisti ihan tosissaan miettimään omaa asennettani ja huomasin, että korjattavaa on. En voi loputtomiin jäädä menneisiin kiinni, vaikka se tuntuisikin jollain tavalla turvallisemmalta vaihtoehdolta. Kiitos kun annoit minulle paljon ajattelemisen aihetta ja kaikkea hyvää jatkoon <3 Ehdottomasti jatkan blogisi seuraamista taas säännöllisemmin :)

    • Ihana kuulla, että olet voinut ammentaa täältä jotain, mahtavaa!! :)) Vertaistuki eri elämäntilanteisiin onkin yksi paras juttu jos sitä voi mistä tahansa saada.

      Toivottavasti käyt jatkossa useammin! Ja kommentoidakin saa. ;-)

    • Mulla on kuvassa Macin Creme D’Nude. Ihana klassikkonude!! :)

  2. Moi Jutta! Harvemmin tulee kirjoiteltua. Nuo sun tunteet on tuttuja itsellekkin, tosin useamman vuoden takaa. Ero oli vaikea yhdessä asumisen jälkeen vaikka silloinkin nautin joskus yksin olosta niinkuin aina. En nukkunut moneen yöhön ja olin sairaslomallakkin.. Olen huomannut että jotkut muutokset elämässä auttoi eteenpäin. Oli se sitten muutto ulkomaille, uusi koti, uusi harrastus.. Uusittu tukka kampaajalla. Ikään kuin uusi alku ☺️ Säkin pidät liikunnasta siitäkin löytyny itselle lohtu ja kuntosalilla olo ihmisten ympäröimänä ei tunnu yksinäiseltä. Milloin sinulla ollut viimeksi joku kaveri yökylässä? Tyttöjen yökyläily tekee hyvää jos koti tuntuu tyhjältä! Tsemppiä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta