Tyhjää täynnä

Nyt on pakko sanoa, että olen tuijottanut tätä kuvaruutua tunnin verran saamatta aikaiseksi mitään järkevää kirjoitettavaa. Hyvin harvoin minulla on päiviä, että en tiedä mistä kirjoittaisin mutta tänään on. Pidän siis jatkuvasti kirjaa ranskalaisin viivoin eri postausaiheista ja niitä sitten kirjoittelen sitä mukaa, kun saan kuvamateriaalia ja oikeanlaisen kuhunkin tekstiin sopivan inspiraation. Tänään mikään näistä postausideoista ei tunnu hyvälle. Olen aloittanut parinkin kirjoittamista mutta sanat vaan kangertelevat ja teksti on ihan töks töks. Yleensä tekstit tulevat jostain ajatusten syövereistä ikäänkuin ryminällä niin, että hyvä kun ehdin kirjoittamaan –mutta ei tänään.

Onneksi minulla on sentään asukuvia teille jakaa! Näiden pariksi olisi ollut kiva kirjoittaa jotain pohtivaa, kuten vaikka ajatuksia ”elämän kulisseista” joita me liian usein ylläpidämme. Nyt ei kuitenkaan onnistu, ei sitten millään. Ehkä myöhemmin tänään, illalla tai huomenna?

IMG_7478IMG_7447-002IMG_7461-001IMG_7485-002IMG_7463-002IMG_7480-002IMG_7450-002IMG_7475IMG_7466

Kengät Adidas / Housut Dr. Denim / Paita Zara / Takki H&M / Laukku Zara

Huomenna viimeistään paremmalla moodilla! ♥

On my way

4 vastausta artikkeliin “Tyhjää täynnä”

  1. Heippa Jutta! Sulla on ihan huippu blogi ja oot tosi tyylikäs! :) Täytätkö muuten vielä sun huulia, kun näyttävät niin hyvältä?? :)

  2. Nyt kun kommentoit asiaa pesukarhu niin mun täytyy kyllä sanoa, että Jutan huulet eivät näytä luonnollisilta..selasin joskus jotain vanhempia kirjoituksia, joiden kuvissa Jutalla ei vielä ollut täytettä..ne näytti ehdottomasti paremmilta, omilta luonnollisilta huulilta. Kaunis nainen, mutta vielä kauniimpi luonnollisena:) on toki jokaisen oma asia miten itseään haluaa muokata.

    • No kiitos tästä tiedosta vaikka kukaan ei ole kysynyt mielipidettäsi koskien ulkonäköäni. :) Kumpa ihmiset keskittäisivät energiansa muihin seikkoihin kuin pikkujuttuihin jotka eivät liity yhtään mihinkään. On niin helppo arvostella anonyymina toisia…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta