Ripaus rockia!

*Kaupallinen yhteistyö: EMP Finland.

Minussa on aina asunut sisäinen rokkityttö. Nuorempana tuo näkyi musiikkimaun lisäksi hyvin pitkälti pukeutumisessani ja vielä tänäkin päivänä rakastan mustaa, nahkaa, rock-henkisiä bikerbootseja, mustia revittyjä farkkuja jne. Mielestäni tietynlainen rokki pukeutumisessa on tosi jees ja viihdynkin tällaisessa tyylissä ehkä parhaiten, vaikka suurimman osan ajasta nykyään vietänkin siinä siistissä jakussa…

IMG_7397-002

Pääsin taannoin tutustumaan verkkokauppaan nimeltä EMP Finland. Kyseinen nettikauppa oli itselleni aivan uusi tuttavuus mutta tästä huolimatta jo lyhyen selailun jälkeen löysin valikoimista vaikka ja mitä mielenkiintoista! Tuotteet poikkeavat hyvin paljon massaverkkokaupoista ja tarjolla on runsas valikoima esimerkiksi juuri rock-henkisiä vaatteita, sekä asusteita.

Omaa silmääni miellytti ehkä eniten R.E.D. by EMP-malliston Checkered Oversize shirt, jonka hieman reilumpi pituus ja mieluisa materiaali vetivät puoleensa. Punainen on väri jota käytän harvoin, mutta ruutupaidoissa se toimii mielettömän hyvin! Valitsin paitulista S-koon (pienin koko) ja tämä olikin itselleni juuri sopivan väljä, mutta ei kuitenkaan mikään teltta. Paidan kanssa sopii mielestäni täydellisesti revityt farkut, nahkarotsi ja bikerit!

IMG_7416-001IMG_7423

Ja kuten alussa jo mainitsin, nahkaiset bikerit ovat heikkouteni. Ne ovat niin monikäyttöiset ja sopivat erinomaisesti tänne Suomen sääolosuhteisiin. Itsehän käytän bikereita kesät-talvet, eivätkä ne oikeastaan koskaan ole liikaa, tai liian vähän. Festareilla nämä kengät ovat enemmänkin sääntö, kuin poikkeus!

Omat lempparini EMP:n kenkävalikoimasta ovat ehdottomasti nämä nahkaiset Rock Rebel by EMP -malliston Strapped Bootsit. Varsi on mielestäni juuri sopivan korkea vähän ikävämmilekin keleille ja niitit yksityiskohtina tosi jees! Itse valitsin koon 38, jota normaalistikin käytän ja vastaa hyvin kokoaan. 🙂 Aivan ihanat bootsit, näille tulee paljon käyttöä.

IMG_7411

Myös toiset hieman ”rosoisemman” fiiliksen popot veivät oitis huomioni, nimittäin Vintage Spray Boot -saappaat. Nämä voisin kuvitella niin pukevani kesällä festarimeininkiin korkeavyötäröisten levis-shortsien kanssa! Hieman kulutettu pinta tuo bootseihin kivaa särmää ja tekee niistä uniikit. Kyseisen kengän koot ovat mielestäni hieman reilummat, eli jos itselläni on se suomalainen 38, olisi näistä 37 riittänyt varmasti vallan mainiosti.

IMG_7441IMG_7433-001

Tänä keväänä olkapäitä on lupa paljastella! Minulle tämä kevään trendi on hyvin mieluinen, sillä ovathan olkapäät ihmisessä solisluiden lisäksi hyvin kaunis kohta. Niitä saa ja pitääkin paljastaa!

EMP:ltä löytyi aivan ihana musta Black Premium by EMP -malliston Bat V-Neck t-paita, jonka voi halutessaan heittää juurikin toispuoleisesti olkapään paljastamaan. Pituudeltaan t-paita on hieman reilumpi, kuten myös malliltaan ylipäänsä. Itse valitsin S-koon ja se on mielestäni oikein nappivalinta.

IMG_7206

Neuletakit, pipot ja harmaa väri. Näitä vaatekappaleita ei voi olla koskaan liikaa… Overlay Cardigan on aivan ihana tummemman harmaa neuletakki kevääseen. Malli on hioista lepakkomainen ja keväisen kevyt, toimii! Siihen seuraksi rento Light beanie -pipo, harmaana tietysti. Tästä yhdistelmästä pidän kovasti ja voisin pukea sen vaikka leffaan tai muuhun rentoon meininkiin. 🙂

2016-02-071IMG_7259

Omat EMP -löytöni olivat aivan ihania ja jokainen näistä on mennyt ihan arkipäivä käyttöön. Jos verkkokauppa herätti mielenkiinnon, koko valikoima kannattaa tsekata TÄÄLTÄ. Valikoimissa on tosiaan vaatteiden lisäksi myös mm. vinyylilevyjä ja sisustustuotteita. Kaikkea uniikkia ja kivaa! 🙂

Sain teille lukijoilleni vielä alekoodinkin, jolla saa koko valikoimasta -10 % alennuksen. Tämä koodi on ONMYWAY ja voimassa 11-20.2.2016. Tilaukselle ei ole minimitilausrajaa! 🙂

Kommentit (4)
  1. Ihana Jutta, ehdin kerrankin lukemaan sivujasi <3

    1. Hihi kiitos Mari, käys useammin! 😉

  2. Outi Karita
    13.2.2016, 18:32

    Sulle kyllä spiihyvin rockahtava tyyli 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *