6 FAKTAA

  • ”Kärsin” enää harvoin kunnollisesta makeanhimosta. En oikein osaa sanoa mikä tähän seikkaan on tällä tavoin vaikuttanut, mutta nykyään makea vaan himottaa harvemmin kuin ennen. Tämä ei kuitenkaan tarkoita ettenkö söisi sitä aina välillä. Yleensä viikonloppuisin nautiskelen jotain hyvää, mutta huomattavasti pienemmissä määrin kuin aikaisemmin. Pieni kulhollinen maidotonta jäätelöä tai muutama karkkikourallinen yleensä riittävät. Kaapeissa voi myös olla herkkuja ilman, että syön ne. En oikeasti olisi uskonut, että tätä päivää koskaan tulee…
  • Olen aika ujo uudessa -tai ei tuttavallisessa seurassa. Tavallaan en edes tiedä onko se varsinaista ujoutta, vai vaan jotain sellaista pidättäytyneisyyttä? Kun tavallaan en kuitenkaan ole UJO. En vaan ole sellainen päällepäsmäri tai super rohkea, joka juttelee kaikille. Monet tulkitsevat käytökseni ylimielisyydeksi jota se ei todellakaan ole.
  • Leikkaan aina leikkokukkien varret liian lyhyeksi. Mikä siinä oikeasti onkin? Pitää varmaan unohtaa tuo leikkominen jatkossa kokonaan, sillä aina loppupeleissä kukat uppoavat sinne vaasiin. Kuoleeko kukat jos niitä ei leiko, vai mihin tuo leikkaaminen ylipäänsä perustuu? Floristit hohoi? :)
  • Kestän todella huonosti sitä, että joku huutaa minulle tai haukkuu päin naamaa. Menen aina ihan lukkoon ja paniikkiin. Muistan myös todella pitkään jos joku on minulle ilkeä. Siitä jää alitajuntaan joku sellainen portti, jota on vaikea koskaan rikkoa. Kyse ei siis ole siitä ettenkö antaisi anteeksi mutta joku siinä silti on.
  • Olen tuoksuihmisiä. Rakastan huonetuoksuja ja tykkään siitä, että kodissani on aina hyvä ja freesi ilma. Tuuletan paljon, poltan tuoksukynttilöitä, ostan niitä kukkia ja huolehdin kotini hyvistä aromeista. :)
  • Ostan säännöllisesti erilaisia naistenlehtiä (en juorulehtiä), koska tahdon tukea niitä. Mielestäni kaikki ei vaan saa mennä sähköiseksi! Pitää olla jotain ”vanhaa” konkreettistakin vielä olemassa. Lehdet ovat mielestäni myös kiva sisustuselementti ja niitä on ihana olla olemassa. Toivottavasti lehdet myyvät vielä monta monituista vuotta!

Faktojen myötä toivottelen oikein ihanaa iltaa jokaiselle! Itse suuntaan nyt kuumaan suihkuun, jonka jälkeen rusketusta pintaan ja petiin loikoilemaan. Olen todella poikki viikosta ja aion ottaa hyvät yöunet alle näin ennen viikonloppua. Palataan huomenna!

IMG_6692

On my way

2 vastausta artikkeliin “6 FAKTAA”

  1. ”Kestän todella huonosti sitä, että joku huutaa minulle tai haukkuu päin naamaa. Menen aina ihan lukkoon ja paniikkiin” Samaistun niin tähän! Työelämässä toisinaan se aiheuttaa sen että jään jalkoihin kun alan vänkäämään jostain asiasta hyvin hyökkäävän ihmisen kanssa ja tämä ihminen alkaa huutamaan niin menen ihan lukkoon ja myönnyn tappioon. Ja se on todella raskasta.
    Omaan myös todella huonon itsetunnon huonon suhteen jäljiltä enkä ole viel keksinyt miten sitä saisi parannettua :/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta