Raakapallerot ystävänpäivään (GL, M)

Ihanaa ystävänpäivää rakkaat lukijat! Eilen tuli teeman mukaisesti vietettyä illanistujaisia muutaman ystävän kanssa ja tarjolle leivoin pitkästä aikaa raakaleivonnaisia, tällä kertaa raakapalleroita. Tämä kyseinen resepti on lähestulkoon sama, jolla olen tehnyt palloja muutaman kerran aikaisemminkin. Vain muutaman aineosan lisäsin, joita en ole ennen käyttänyt ja miksailin määriä. Näistä tulee kyllä aina yhtä hyviä!  Ei liian makeita mutta kuitenkin todella herkullisia. Parastahan on se, että ovat terveellistä hyvää ja todella nopea tehdä.

IMG_7729IMG_7721

Herkulliset raakapallerot (GL, M)

  • 10 taatelia
  • 1 rkl hunajaa
  • 3 rkl *CocoVi raakakaakaota
  • 1 tl Urtekram maapähkinävoita (crunchy choco)
  • 2,5 dl gluteenittomia kaurahiutaleita
  • 2 tl kahvia
  • Hyppysellinen vuorisuolaa
  • 0,75 dl *CocoVi kookosöljyä (sulaa)
  • Kookoshiutaleita

Annetaan taateleiden pehmetä vedessä noin 20 minuuttia. Tämän jälkeen laitetaan kaikki aineet blenderiin ja blendataa tasaiseksi massaksi. Muotoillaan haluamansa kokoisiksi palleroiksi ja upotetaan lautaseen, jossa kookoshiutaleita. Lopuksi vaan jääkaappiin kylmenemään, tarjoillaan kylminä! Itse pidin jääkaapissa useamman tunnin ajan.

IMG_7707

Kuten viikonlopun teemaan on kuulunut, ostin vaaleanpunaisia tulppaaneja, sekä tarjoilut jotka mätsäsivät päivän väriin. Paljon suukkoja, sydämiä ja punaista. Kuohuvan meille tarjosi *Prosecco Ice, joka oli muuten aika mielenkiintoisen pirteä kilisteltävä. Sopivan kuivahko mutta kuitenkin hedelmäinen. Tykkäsin!

IMG_7741-001IMG_7754

Oikein paljon sydämiä teidän ystävänpäivä iltaanne ja toivottavasti jokaiselta löytyy edes yksi sydänkäpynen elämästä. Ystävät ovat yksi parhaista asioista maailmassa, kuten joku taannoin totesi ”Miehet tulevat ja menevät, mutta ystävät pysyvät”. Niin totta tuo lause. Pidetään kiinni tärkeistä ihmisistä elämässämme! <3

PUSUJA JA HALEJA! <3

 

*Saatu blogin kautta testiin. / Mahdolliset alkoholiin liittyvät kommentit poistetaan tai jätetään hyväksymättä. 

Kommentit (2)
  1. Nam. Oot varmaankin tehny nämäkin Rawmix-blenderillä? Itsellekin on tullut nyt ajankohtaiseksi hankkia jonkinlainen tehokas blenderi ja mietinnässä mm. Rawmix. Vinkit ja mielipiteet ko.blenderistä kiinnostais kovasti. Ja alekoodi ois huippu, niin pääsis tekemään maukkaita smoothieita ilman niitä sattumia, joita halvempien blenderien kohdalla joutuu kestämään 😉

    1. Oon joo! Ihan paras laite kyllä juurikin tällaiseen tekemiseen jossa mm. kovemmatkin aineosat kuten taatelit tulee saada murskaksi. Eli olen tosiaan tykännyt. Tehoja löytyy ja laite vaikuttaa hyvin kestävältä. 🙂 Itselläni ei ole tullut eteen tilannetta ettei tämä olisi toiminut.

      Koodilla onmyway saa muuten -10% laitetilauksesta jos kiinnostuit. 😉

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *