Kymmenen suosikkia!

Pitkästä aikaa olisi luvassa viimeaikaisia kosmetiikka-, meikki- ja kauneudenhoitosuosikkeja. Nämä tuotteet valikoituivat postaukseen rehellisten käyttökokemusten perusteella, eli täällä todellakin tykätään näistä! Toivottavasti saatte hyviä vinkkejä tai uusia tuotteita hankintalistallenne. 🙂

IMG_8052

1. *Real Techniques contouring-siveltimet 300 ja 301. Kyseiset siveltimet ovat mielestäni ehkä maailman parhaat mitä varjostuksien tekemiseen tulee! Sivellintä numero 300 käytän Macin korostuspuuterin levitykseen poskipäiden yläosiin, sekä kulmaluulle ja numerolla 301 puolestaan teen ne vahvimmat varjostukset poskiluiden ja leukaluun alle. Pitkään etsin juuri sopivia siveltimiä contouringiin mutta eipä tarvitse enää etsiä. Molemmille annan 10 ++. PS. Huomisen to do-listalla on tehdä teille se contouring-postaus Anastacian kitillä ja samoin postaus siitä, miten suoristusraudalla saa kauniit ”arki-kiharat”. Nämä ovat nyt roikkuneet aivan liian kauan tuolla listallani, joten ensi viikolla saadaan ne sitten vihdoin ulos. 🙂

2. YSL Top Secrets Instant moisture glow. Jos muistatte, ostin tämän laivalta tammikuun alussa ja siitä lähtien voide on ollut ihan päivittäisessä käytössä. Käytän lähinnä primerina BB-voiteen alla, tai vastaavasti meikittöminä päivinä tuomaan iholle hehkua ja kosteuttamaan sitä. Tykkään todella paljon, antaa kauniin kuulauden ja tuo sitä talvi-ihon kaipaamaa extra kosteutusta.

3. MAC Cremesheen, sävy Creme D`Nude. Tästä on paljon kyselty kommenttiboxissa, eli kyllä huulillani on useimmiten arkena tätä nykyä tämä klassikkonude. Tykkään rajata huulet tummemmalla huultenrajauskynällä ja maalata ne sitten tällä vaaleahkolla nudella. Lopputulos on täydellinen! Kyseinen huulipuna ei ole täysin matta kuten useimmat punani, mutta mielestäni ei siltikään liian hoitava tai kiiltävä. Mac on kyllä niin luottokamaa mitä meikkeihin tulee…

IMG_8060

4. *Compeed Cracked heel- jalkavoide. Vaikka ihoni ei muuten erityisen kuiva talvisin olekaan, jalkapohjani ovat. Etenkin kantapäät ovat rutikuivat ja lähes halkeilevat. Compeedilta löytyy onneksi apu tähän, nimittäin juuri kantapäille tarkoitettu hoitovoide. Olen käyttänyt voidetta vasta muutamia kertoja aamuin-illoin, mutta huomannut heti eron. Tämän käyttöä jatkan kyllä tuonne kevään korville saakka, jotta saan jalkani taas sandaalikuntoon!

5. Oral-B 3D White Luxe. Koska valkaisussa on käyty muutama viikko sitten, pyrin nyt huolehtimaan myös siitä lopputuloksen ylläpidosta. Ostin taannoin kokeiluun tätä 3D-tahnaa, josta olen kuullut paljon positiivista palautetta ihan vaan puskaradion kautta. Muutaman viikon käytön jälkeen pakko sanoa, että allekirjoitan ehdottomasti nuo kehut! Voihan olla, että valkoinen ja puhdas fiilis johtuu ihan vaan tuosta omasta valkaisustani, mutta kyllä tässä silti jotain eroa on verrattuna Pirkan fluoritahnaan. 😉 Hintaa purnukalla oli vähän vajaa neljä euroa.

6. Herbina Energy Boost- kuorintavoide. Tämä on ollut kuorintavoiteideni ehdoton ykkönen jo pitkään. Hellävarainen, mutta samalla hyvin kuollutta ihosolukkoa irroittava ja vieläpä edullinenkin. Kasvojen ihohan on hyvä kuoria vähintään kerran viikossa, jotta pinnalta irtoaa se kuollut solukko ja ihon sameus häviää. Siihen päälle vielä ihanan hoitava naamio niin avot!

7. *Lumene Bright Now Vitamin C Hyaluronic Essence. Tästä taisin mainita jo aikaisemmin talvella blogissani mutta todellakin edelleen puolesta liputan! Aivan ihana seerumi yö- tai päivävoiteen alle. Itse suosin useimmiten öisin, kun tahdon iholle muutenkin super kosteutusta. Tämä kyseinen purkki on tullut vastaan useammankin kerran Facebook- wallillani ja eipä turhaan! Ehdottomasti varmaan vuoden yksi kuumimmista ihonhoito tulokkaista.

IMG_8065

8. Palmolive Vanilla Pleasure body butter wash. Rakastan suihkugeelejä ja varsinkin paksuja sellaisia. Dove on ollut pitkään suosikkini nimenomaan sen pehmeän ja paksun koostumuksen vuoksi, mutta nyt saatiin kyllä rinnalle hyvä kilpailija! Nimittäin Palmoliven ihana vaniljainen suihkugeeli/voide. Koostumus on ihanan paksua ja miellyttävää, tuoksu ei liian voimakas vaan juuri sopivan vaniljainen (jää elämään iholle) ja riittoisuus on myöskin ihan omaa luokkaansa. Tämä sopii todella hyvin myös sheivaamiseen, vink vink.

9. Victoria`s Secret Dreamy Vanilla body lotion. VS-voiteet ovat niitä ikisuosikkejani ja tämä vaniljainen lotion viimeistelee suihkun jälkeen sen herkullisen vaniljan tuoksun iholle. Mielestäni VS-voiteet eivät ole kovin hoitavia, vaan enemmän sellaisia fiilistelyjuttuja. Näiden jälkeen tulee todella kaunis ja naisellinen olo.

10. *Goldwell Kerasilk Repower- suihke. Tämä suihke on ollut käytössä minulla jo pidempään ja voin sanoa, että jos tuuheutta tukkaansa kaipaa niin tässä on se JUTTU! Tekee hiuksien pinnasta hieman karhean ja sellaisen saman tyylisen, kuin suolasuihke mutta hoitavammalla tavalla. Suihkutetaan puolikosteaan tukkaan suihkun jälkeen ja kammataan läpi. Jos muotoilurautoja käyttää, niin päälle kannattaa vielä laittaa lämpösuoja tämän lisäksi.

Löytyikö joukosta mielenkiintoisia juttuja, tai kenties myös sinun suosikkeja?

*Tuote saatu blogin kautta testiin. 

Kommentit (3)
  1. Mistä noita siveltimiä saa, ja onko muuhunkin kuin tuohon tarkoitukseen?

    1. Tukholmassa näin ihan Hennesissä myynnissä mutta Suomessa en ole nähnyt missään. Bongasin, että ainakin Nordicfeel myy:

      http://www.nordicfeel.fi/tuotemerkkeja/real-techniques?gclid=Cj0KEQiAuqC2BRDVxMSnpa-mhZoBEiQAFta8wfDJUdK0eWv6xQMwsCndxAKrp8d9cu8ye2KrNoE8OagaAicp8P8HAQ

      Eli sarjasta löytyy useampia siveltimiä eri tarkoituksiin. 🙂 Toki näidenkin käyttötapoja voi hieman muokkailla mutta mielestäni sopivat parhaiten nimenomaan contouringiin ja sanomiini juttuihin.

    2. Real Techniquessin siveltimiä saa monista eri verkkokaupoista, esimerkiksi iherb.com, bangerhead.fi, cocopanda.fi ja beautypopup.fi. Ninjassakin myydään 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *