Rintaliivivinkki!

Taannoin Kim K. julkaisi somessa kuvan jossa kertoo ”terhakoiden” rintojensa salaisuuden keskeltä avonaisten, tai hyvin paljastavien asujen kanssa. Tämä kikka on tosiaan teippaus. Itse en ole tuota tapaa koskaan kokeillutkaan mutta eipä muuten olisi huono idea ensi kerralla, kun on vähän paljastavampaa päällä niin teippailla tissit ojoon. :D Maalarinteippiähän löytyy kotoa aina! Tosin kai tarkoitukseen myydään ihan ihoteippiäkin mutta sen pitävyydestä en sitten tiedä? On ainakin ehkä ihoystävällisempää.

Jos mekko, body tai toppi ei kuitenkaan ole niin avoin, että alle olisi mahdollisuus iskeä rintsikat, niin minulla on vinkata teille eräästä löydöstä jonka tein reilu viikko sitten Lindexistä. Tällaisia liivejä olen nimittäin etsinyt jo pitkään ja nyt ne löytyivät vieläpä suhteellisen mukavassa mallissa! Hintaakin liiveillä oli vaan vaivaiset vähän vajaa 30 euroa.

IMG_8403IMG_8437

Nämä kyseiset rintaliivit mahdollistavat edestä ja takaa avonaisten vaatteiden käytön. Etuosa on suhteellisen alas avoin ja kupit puolestaan povea kohottavat (vaikka eivät täytettä täynnä olekaan). Näillä saa ehdottomasti aivan erilaisen push up -efektin kuin monilla muilla liiveillä! Ihan en viitsinyt kuitenkaan blogini kuviin sitä maksimaalista nostatusta laittaa mutta voin luvata, että näillä saa kyllä aikamoisen rintavaon varmasti myös pienemmilläkin rinnoilla! ;)

Liivien takaosa on hyvin ohut ja sellainen, että sen pystyy halutessaan vetämään aika alaskin sikälimikäli vaate niin vaatii. Olkaimet on mahdollista irroittaa mikä toki isompi rintaisilta vie hieman sitä tukea, mutta mahdollisuus tuohonkin löytyy. Väreistä en löytänyt kuin tämän nuden, joka toki sopii oikeastaan asun kuin asun kanssa. Ehkä jossain Lindexissä olisi myös mustaa tarjolla?

IMG_8452

Päällä kyseiset liivit ovat oikeasti yllättävän mukavat! Pelkäsin ettei itselleni löytyisi sopivaa kokoa, mutta M olikin yllättäen aika passeli niin ympäryksen, kuin kupinkin osalta. Tokikaan ympärys ei ole se kirein mahdollinen (minulla normaalisti 65 cm) edes kapeimmillaan, eivätkä nämä itselläni sopisi ihan joka päiväiseen käyttöön tukensa puolesta. Mutta aivan täydelliset ilta-liivit! Nyt on mahdollisuus pukea hieman vapaammin erilaisia asuja, kun löytyy monikäyttöisemmät alusvaatteet. Nuo balconettet ilman olkaimia eivät kuitenkaan kovin pitkälle palvele ja niillä on etenkin etumusta latistava vaikutus…

IMG_8387-001IMG_8377

Mm. näiden trendikkäiden nyöripaitojen kanssa kyseiset rintaliivit toimivat erittäin kivasti. Alla olevassa kuvassa minulla on päällä Gina Tricotin paita, jossa tuo nyöritys menee aika alas mutta liivit pelastavat! Ihan ei riitä kokonaan alaosaa peittämään mutta naruja kiristämällä tuo nude raja menee lähestulkoon kokonaan piiloon. Itseasiassa alunperin juuri tätä paitaa varten lähdin liivejä etsimään, joten olen kyllä tyytyväinen löytööni. :)

IMG_8411

Voi olla, että monen kaapista tällaiset rintaliivit ovat löytyneet jo iät ja ajat mutta parempi herätä myöhään, kuin ei milloinkaan! Avaa nimittäin ihan erilaisen pukeutumismaailman varsinkin, kun nykyään lähestulkoon jokaisessa juhla-asussakin on joko selkä tai etumus kovin paljastava.

Joko sinun kaapistasi löytyy kyseiset tai vastaavat rintaliivit? Oletteko kenties kokeilleet sitä kuuluisaa teippausta ja miten se on onnistunut? :)

On my way

15 vastausta artikkeliin “Rintaliivivinkki!”

 1. Eikun Lindexille piipahtamaan ;) Tykkään muutenkin tosi kovasti niiden tarjonnasta:)

 2. Mä niiiiiiin tarvin nää!! :D Oon just ettinyt uusia olkaimettomia, mutta myös samalla sellaisia jotka mahdollistais selästä avonaiset paidat ja myös uusia nimenomaan nuden värisiä liivejä. Eli siis olen kolmia liivejä vailla! Mutta voiko olla mahdollista että mä saisin kaikki kolme yksillä liiveillä :O Lähen Lindexille —->

  • Joo on kyllä ihan parhaat. :) Mä tarviin myös mustana, ehdottomasti. ;)

 3. Moikka!
  Mainitsit, että sun rinnanympärys on yleensä 65. Mulla sama ja välillä vaikea löytää sen mittaisia kivoja liivejä kaupoista. Mistä yleensä siis ostat liivisi, tuolta Lindexistä?

  Kiitti vastauksesta!

  • Moikka,

   No siis idyllinen on se 65 mutta ostan usein myös 70 cm kokoa, koska sitä löytyy helpommin. Lindexissä on 70 ympäryksellä liivejä, joten sieltä useimmiten ostan. Myös Cubuksessa on yllättävän kivoja liivejä ja pienellä ympäryksellä. :) Changessahan on myös näitä kokoja runsaammin mutta löydän sieltä harvemmin mitään ulkoisesti nättiä. Harmi sinällään…

 4. H&M:llä oli verkkokaupan puolella hetki sitten mustia versioita myynnissä! :) Ehkä voisi löytyä liikkeenkin puolelta? :)

  • Ai on? Tosin en oikein pidä HM:n alusvaatteiden laadusta. Liiveissä on huonosti kokoja ja alushousut menee parissa pesussa huonoksi. Ehkä voisin nämä kuitenkin mustana kurkata, kiitos vinkistä. :)

 5. Pähkäilin mistä oot ostanu noi ihanat valkoset liivit ku en löydä mistää en edes mustana.

 6. Mistä oot ostanu noi ihanat valkoset liivit ku en löydä mistää en edes mustana.

  • Ovat beiget, eivät vakoiset. :) Ja ostettu Lindexiltä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 1
Tykkää jutusta