Maanantai on erityisen hyvä päivä!

Maanantai on monelle se päivistä masentavin. Aamulla torkutetaan hieman yliaikaa, aamupuuhat eivät toimi kuten muina arkipäivinä, ollaan kankeita ja saatetaan myöhästyä ratikastakin. Maanantai. Se on päivistä sellainen, jonka piikkiin negatiivisia asioita on helppo sysätä. Kaikki ymmärtää maanantaina takkuamisen. Kukaan ei tuomitse sinua, koska maanantai.

Itse pyrin elämässäni ylipäänsä siihen asenteeseen, että jokainen päivä on hyvä. Ihan sama onko se maanantai vai perjantai, yhtälailla pystyt itse vaikuttamaan onnellisuuteesi vuoden jokaisena päivänä. Pakko kuitenkin sanoa, että on minullakin usein maanantaina aamusta väsynyt olo ja nimenomaan tuntuu ettei mikään suju, kuten vaikka perjantaina. Pyrin kuitenkin muuttamaan asennettani päivän mittaan ja näkemään ne positiiviset seikat. Mielestäni maanantaissa on nimittäin paljon hyvää!

IMG_8727IMG_8739

Jos maanantai tuntuu masentavalle ja ylitsepääsemättömän raskaalle, kannattaa koittaa itse kääntää mieltään positiivisempaan. Asia, jonka olen vasta viime kuukausina todella oivaltanut on se, että pystymme itse hallitsemaan omaa mieltämme. Masentavat tai positiiviset ajatukset, me päätämme. Itselleni esimerkiksi eroprosessin aikana nimenomaan tämä ajattelutapa on ollut se, joka on työntänyt minua eteenpäin. En anna mielelleni sijaa alkaa masistelemaan, tai miettimään kuinka hirveää on nyt tämä tai tuo. Kun ei anna näille ajatuksille tilaa omassa mielessään, elämäkin tuntuu ihan erilaiselta. Valitettavasti olemme nimittäin usein itse itsellemme niitä pahimpia vihollisia, kun annamme ajatustemme vaeltaa kaikessa negatiivisessa joka sitten loppupeleissä saastuttaa meitä monellakin saraa.

Maanantai on ihana ja hyvä päivä! Uuden viikon alku, puhdas pöytä jolta saamme aloittaa. Voit itse tänään päättää millainen viikostasi tulee ja millaisen asenteen otat tuleville päiville. Itse voin ainakin sanoa, että tästä viikosta on tulossa hyvä ja se pitää sisällään monia kivoja juttuja. Blogiinkin olisi mukava toteuttaa jotain teidän toiveitanne!? Olisiko jotain erityistä josta haluaisitte, että tällä viikolla kirjoittaisin? Ainakin huulipunapostaus Macin huulipuna lemppareista on ollut mielellä, kun sitä joku kommenttiboksin puolella tässä taannoin toivoi. Ehkä jotain muuta? Kertokaa ihmeessä jos mieleenne jotain juolahtaa!

IMG_8761

Kävin viime viikolla jälleen ripsihuollossa yhteistyökumppanillani Anniinalla hänen hoitolassaan *Beauty Anniinassa, joten siinäpä yksi asia joka saa mieleni hyvälle maanantai fiilikselle. Pieni asia, mutta vaikuttaapa kuitenkin. Ripsiin on jälleen laitettu volyymit 11 mm pituudella ja D-kaarevuudella. Tämä on se meikäläisen vakkaripituus, joka toimii mielestäni erinomaisesti. Itsehän en tykkää meikata silmiä muuten, joten siksikin ripset saavat mielestäni olla hieman näyttävämmät.

IMG_8757-002

Tällä kertaa Anniinan hoitolassa tuoksui joku uusi ja mielenkiintoinen, joka paljastui REVONTULIJ -tuoksukynttiläksi. Minuahan on aina kiinnostanut suomalaiset pienyritykset, joten siksipä kiinnostuin myös tästä kynttilästä ja tarinasta sen takaa. REVONTULIJ -yritys on kahden suomalaisen miehen perustama ja idea siihen on lähtenyt halusta tehdä kynttilöistä muutakin, kuin kodin nättejä koristeesineitä. Kynttilöiden mielenkiintoinen tuoksu vie meidät ihan uuteen maailmaan ja kynttilät on valmistettu luonnollisista raaka-aineista.

Itsehän rakastan tuoksukynttilöitä ja koska olen vahvasti aistiva ihminen, erilaiset tuoksutkin miellyttävät vielä aivan erityisellä tavalla. Tämän kynttilän ”green tea”  on tuoksuna mielestäni aivan ihana, raikas ja juurikin kodin yleistuoksuksi sopiva. Sain Anniinalta yhden kynttilän kotiin vietäväksi jota en kylläkään vielä en ole hannonut polttaa, lähitulevaisuudessa sitten. Mielestäni kynttilän ulkoasukin on aivan ihana, yksinkertaisen kaunis, minimalistinen. Jos joku haluaa kurkata yrityksen nettisivut, ne löytyvät täältä. :)

IMG_8680IMG_8682

Oikein energistä maanantaita jokaiselle. Tehdään tästä päivästä hyvä ja viikosta vielä parempi, eikö joo! ♥

*Ripsihuolto yhteistyössä Beauty Anniinan kanssa. 

On my way

2 vastausta artikkeliin “Maanantai on erityisen hyvä päivä!”

  1. Moi Jutta!
    Itseäni on jo jonkin aikaa mietityttänyt kosmetiikan sisältämät kemikaalit. Olisi kiva, jos kirjoittaisit aiheesta – jos sulla on siis asiasta jokin mielipide. Ajattelin, että saattaisit olla asiaa itsekin miettinyt, kun ainakin ruoassa kiinnität huomiota puhtauteen ja lisäaineettomuuteen. Tässä esim. yksi artikkeli aiheesta: http://www.kemikaalitutka.fi/2016/01/15/naita-kosmetiikan-ainesosia-kannattaa-valttaa/
    Kiitos monipuolisesta blogista ja aurinkoista viikkoa!

    • Hyvä postausidea ja aihe jota olisi varmasti syytä nostaa esiin useammissakin medioissa. Asia on toki minuakin mietityttänyt, joten katsotaan jos saisin siitä jotain järkevää tekstiä muodostettua. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta