Suolasuihkeiden ykkönen

Oma suhteeni suolasuihkeisiin on ollut kautta aikain hyvin ristiriitainen. Osa kokeilemistani tuotteista on ollut ihan ok, osa taas kaikkea muuta. Pahinta on jos suolasuihke tekee tukasta sellaisen raskaan liimaletin ja saa lookin näyttämään rasvaiselta. Eihän suihke tokikaan mikään kuivashampoo ole, mutta kuitenkin. Sen tehtävä on mielestäni nimenomaan luoda hiuskuontalosta surffihenkisen huoleton ilman rasvaisen näköistä lopputulosta. Onneksi olemassa on yksi tuote ylitse muiden, jota aion nyt teillekin lämpimästi suositella!

IMG_9063

Kyseessä on siis Balmainin texturing salt spray. Kyseisen merkin hiustuotteita on paljon hehkutettu, eikä turhaan. Se seikka mikä tässä Balmainin suihkeessa on parempaa kuin muissa kokeilemissani, on nimenomaan suolasuihkeen tuoma rakenne. Hiukset saavat oikeasti paksuuden tunnetta, kuohkeutta ja karheutta. Olen käyttänyt tätä toisen päivän kampauksiin, ponnariin, sekä kiharakampauksien pohjaan ja viimeistelyyn. Kaikkiin näihin tarkoituksiin sopii erinomaisesti. Suolasuihkehan tuo hiuksiin hieman pitoa, eli hiuslakkakaan ei ole mikään välttämätön jos tätä käyttää. Lisäksi ehdotonta plussaa aivan ihanasta tuoksusta!

Suolasuihketta ei kannata käyttää kovin runsaasti ja se tulisi suihkia noin 30 sentin etäisyydeltä. Se laittaako tuotteen kosteaan vai kuivaan hiukseen on ihan makuasioita. Kosteaan hiukseen käytettynä suihkeen avulla pystyy kivasti korostamaan luonnonkiharaa ja vastaavasti piikkisuoraan ja liukkaaseen hiukseen tuotteen avulla voi luoda ihanaa runsautta ja karheutta. Sanoisin, että suolasuihke on meikäläisen uusi kuivashampoo. Niin välttämätön osa hiusrutiineja, että tästä on enää vaikea luopua!

IMG_9072-001

Balmainin hiustenhoitotuotteita myydään ainakin Sokoksen ja Stockmanin kampaamotuote-osastolla.

Joko te olette kokeilleet tätä kyseistä suolasuihketta tai ylipäänsä Balmainin muita hiustuotteita? Olisi mukava kuulla mielipiteitä etenkin shampoosta, hoitoaineesta ja hiuslakasta? :)

On my way

2 vastausta artikkeliin “Suolasuihkeiden ykkönen”

  1. Voisitko tehdä videon siitä miten käytät tätä suoraan tukkaan, tai jonkinlaisen step by step -kuvakollaasin? :) Oisin todella kiinnostunut kyseisestä tuotteesta, sillä tällä hetkellä kaapissa Lorealin suolasuihke, jäänyt kokonaan käyttämättä sillä tekee hiuksista juurikin rasvaiset ja lättänät. :/

    • Käyttö on hyvin helppoa. Suihkutetaan tosiaan noin käden mitan etäisyydeltä hiusten latvaosuuteen, jonka jälkeen puristellaan hiusta hieman. Tuo siis kuivaan hiukseen laitettaessa. Kosteaan hiukseen suihkimisen jälkeen kampaan aina läpi.

      Niin ja suihkin yleensä joku 4-6 suihkausta. En sen enempää. :) Suosittelen ehdottomasti tätä kokeilemaan! ;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta