Naistenpäivän kunniaksi: BaByliss ARVONTA!

Tänä keväänä -ja kesänä letit sekä hiusnyöritykset ovat IN. Rakastankin hippimäistä tyyliä, pitkiä kesämekkoja ja nimenomaan niitä hippihiuksia. Suolasuihketta ja tukka surffimaisesti sekaisin, tai vastaavasti palmikolle. Jos jonkun suosikki on kaksi lettiä, oma suosikkini on nimenomaan yksi. Se voi olla joko perinteinen palmikko, tai trendikäs nyöritys. Nättejä ovat myöskin kasvoja kehystävät pienet nyöritykset, tai mikä ettei ympäri päätä olevat sellaiset?

IMG_9204

Sain teille näin Naistenpäivän kunniaksi arvottavaksi BaByliss TWIST Secret -nyörityslaitteen, jonka avulla on mahdollista loihtia hiuksiin niitä keväisen trendikkäitä lettikampauksia. Tämä kätevän pieni kapistus menee vaikka kesällä festarikassiin ja toimii helposti pattereilla. Laitteen mukana arvon vielä paketillisen erilaisia hiuskiinnikkeitä, joita voi hyödyntää nyörityksessä. Tällä setillä on todellakin mahdollista taikoa kesäinen hippikampaus! 😉

Koska kyseessä on naistenpäivän skaba, suoritan arvonnan jo huomisen jälkeen eli osallistumisaikaa on 10.3.2016 klo. 12.00 saakka. Jos haluatte olla mukana, huutakaa taas kerran pikaisesti HEP! Onnea arvontaan ja aivan ihanaa Naistenpäivää kaikille naisille!!

IMG_9141-001IMG_9254

*Tuotteet saatu blogin kautta arvottavaksi.

Kommentit (132)
  1. petra hourula
    8.3.2017, 21:59

    HEP!

  2. Hep! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *