BaByliss-arvonnan voittaja

Naistenpäivänä pyöräytin käyntiin BaByliss -arvonnan, jonka voittajan julkaiseminen hieman venähti. Pahoittelut siitä! Pääasia kuitenkin, että saadaan nyt vihdosta viimein onnekas voittaja julki. :) Tällä kertaa ihana hiusten kieputin/letityslaite lähtee nimimerkille ”salli”, onneksi olkoon! Laitan sinulle kohta meiliä niin saadaan sitten homma etenemään. Kiitos jälleen kaikille osallistujille, koitan järkkäillä mahdollisimman pian taas jotain pientä arvontaa. :)

Muuten toivottelen oikein rentouttavaa maanantai-iltaa, palataan huomenissa!

IMG_9141IMG_9151IMG_9149-2

On my way

2 vastausta artikkeliin “BaByliss-arvonnan voittaja”

  1. Kiitos paljon ihanasta voitosta. Laitoin tietoni sähköpostilla. Ihanaa kevättä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta