Esittelyssä MAC-huulipunakokoelma

Kuten tiedätte, olen todella hurahtanut MACin meikkeihin, etenkin huulipuniin. Laatu, pysyvyys, koostumus ja suhteellisen edullinen hinta ovat niitä seikkoja, jotka tekevät merkin punista parempia kuin kilpasiskoistaan. Kokonaisuus ylipäänsä kohtaa paremmin kuin missään muissa kokeilemissani huulipunissa. Ja olen tosiaan omistanut myös Chanelia, Dioria, Lauderia jne. selektiivisiä merkkejä, enkä pidä niitäkään Macin tasoisina.

IMG_9935-002

Tässä postauksessa ajattelin esitellä teille kaikki omistamani Macin punat, joita löytyy peilikaapistani yhteensä 11 kappaletta. Näistä viisi on kovimmalla käytöllä, eli niitä arkisia ”lemppareitani” ja loput kuusi sitten hieman spessumpia tilanteita varten. Kuten ei varmaan ketään yllätä, suurin osa noista lemppareista on värimaailmaltaan nudeja. Minkäs tekee? :D

Olen vähän sellainen, että aina jos eksyn Stockalle ja näen merkin pisteen puolityhjänä, suuntaan ostoksille. Heidän pisteeltään ei yksinkertaisesti vaan voi poistua tyhjin käsin! Usein hakemani sävyt ovat olleet loppu, mutta aina löytyy tilalle joku korvaava vähintäänkin yhtä ihana. Myös palveluun olen aina ollut tyytyväinen! Meikkaajat ovat asiantuntevia ja avuliaita. He nimenomaan osaavat suositella etsimäni tilalle jotain muuta jos ilmenee, että kyseinen väri on loppu.

IMG_9856

Omia lemppareitani ovat ne nudepunat, jotka taittavat hieman ruskeaan tai punertavaan. Nudet ovat niin monikäyttöisiä ja sopivat kivasti omistamieni huultenrajauskynien kaveriksi. Ihan lemppari yhdistelmäni on rajata huulet tummemmalla rajauskynällä ja laittaa huulille hieman vaaleampaa huulipunaa. Kunnon kasarimeininkiä, mutta omaa silmääni se ehdottomasti miellyttää. Tämä trendi saisi jatkua vaikka ikuisuuden!

IMG_9904

Yllä näette omat nudepunani, joista suosikkeja ovat etenkin Creme D`Nude, Yash, Brave ja uusimpana tulokkaana Cherish jota on tullut käytettyä jo ihan huolella kuten kuvasta näkyy. Jokainen näistä toimii erinomaisesti arjessa ja itse verhoudun näihin useimmiten myös juhlissakin. Näistä joku on useimmiten huulillani myös blogin kuvissa.

Vasemmalta oikealle:

 • SATIN – Myth
 • CREMESHEEN – Creme D`Nude
 • MATTE – Yash
 • SATIN – Cherish
 • LUSTRE – Realt Redhead
 • SATIN – Brave

IMG_9910

Sitten tulevat nämä värikkäämmät yksilöt. On pinkkiä, lilaa ja klassista punaista. Etenkin Relentlessly Red ja Chili ovat suosikkejani. Näissä tummemmissa punissa on muuten se ”pahe”, että eivät meinaa irrota huulista millään. Eilenkin, kun väritin huuleni Relentlesslylla olin koko illan ”punahuulinen”. Väri ei vaan irtoa, mikä on siis tavallaan jees ja osoittaa sen, että punat todella pysyvät. Näitä ei siis todellakaan tarvitse lisäsillä kuin muutaman kerran päivän aikana. Ei edes tällaisen kuivahuulisen…

Vasemmalta oikealle:

 • CREMESHEEN – Hot gossip
 • AMPLIFIED – Tuntematon
 • RETRO MATTE – Relentlessly Red (kuvissa huulillani)
 • MATTE – Chili
 • SATIN – Rebel

Valitettavasti toinen puna vasemmalta on itselleni tuntematon puna, sillä etiketti on kulunut. Siitä näkyy vaan -lab-, eli saa vinkata jos tulee mieleen joku sävy jossa on nuo kirjaimet. :) Sitä punaa tulee nimittäin myös käytettyä suhteellisen usein! Hyvin samantyylinen kuin Relentlessly, mutta vielä hieman sellainen tuhdimpi ja kiiltävämpi. Ihana juhlapuna mustan asun kanssa!

IMG_9936

Tässä vielä kerrattuna omat tämän hetkiset lempparini: Brave, Creme D`Nude, Cherish, Yash ja Relentlessly Red (yllä kuvassa). Toivon mukaan kesäksi löytyy vielä muutama uusi sävy kokoelmaan! Vielä ehkä tummempaa ruskeaa hakisin, kuin tuo Yash ja Cherish. Jos tulee mieleen niin antakaas vihiä?!

IMG_9919

Löytyykö täältä muita ”MAC-hulluja”, joiden peilikaapissa komeilee pääosin kyseisen merkin punia? Myös niitä vinkkejä ihanista sävyistä saa antaa! Odotan innolla! :)

On my way

18 vastausta artikkeliin “Esittelyssä MAC-huulipunakokoelma”

 1. Täällä yks kans joka rakastaa macin meikkejä! :) Itseltä löytyy kans Brave joka on niin ihana! Suosin itse ehkä enemmän pinkkejä punia ja muut lempparit on Girl about town (ihan ehdoton lempipuna pysyy huulilla koko päivän!), chatterbox, snob ja pink pearl pop

  • Brave on kyllä ihana! :) Pitääkin googlata nuo sinun sävysi.

 2. Twig on tosi kiva sävy, kannattaa tsekkaa :) Muistuttaa kyllä vähän bravea, mutta se on tummempi ja ruskeempi

  • Ahh, tutun kuuloinen nimi. Pitää mennä tämän postauksen kommenttien kanssa ensi kerran pisteelle. :D

  • Niin no miksipä sitä olemaan jos on löytänyt monia hyviä. :) Huulimeikit on kyllä ihan parhaita pohjameikkituotteiden lisäksi. Niitä on kiva ostaa aina lisää ja lisää. ;)

 3. MACin huulipunat on ihan parhautta! Tuo Brave on munkin yks lemppari. Oon jo hetken himoinnut sävyä Shanghai Spice, pitää ehkä käydä täydentämässä kokoelmaa :)

  • Brave taitaa olla aika monen favo. :) Okei, toivotaan että löytyy valikoimista! Helsingissä liian moni sävy on niin usein loppu…

 4. Mulla on kanssa joku 10 huulipunaa maciltä. Mun suosikit on ehdottomasti angel, ihan paras. Sitten tykkään pure zenistä, ja varsinkin honey lovesta joka on kanssa matta! Se on hiukan vaaleampi kun yash. Ja uutena suosikkina on pink plaid, myöskin matta! Nuo matat kyllä pysyvät!!!!

  • Okei, pitääkin tsekata nuo! Mulla oli ennen honeylove mutta hukkasin sen. Ihana sävy.

 5. Mä vinkkaan maailman parhaasta sävystä ikinä! meinaan SNOB! se on ihanan nude mutta hieman sellaisella roosalla vivahteella, käy tsekkaan! voisit tykätä, itsellä löytyy myös joitakin samoja sävyjä kuin sinulla :)!

  • Pitää kurkata sun postaus. :) No sitä alkuun mietin kunnes totesin, että jokaisen joutuisi tyyliin kuvaamaan eri päivänä huulilla koska nuo tummimmat ei tosiaan irtoa kunnolla. :D Punaisen päälle on ikävä iskeä nudea. Eihän sekään siis mahdottomuus ole jos nyt aloittaisi projektin. ;-)

 6. Toi brave pitäisi käydä kotiuttamassa. Toinen ostoslistalla on frecletone.
  Tällä hetkellä lempparein on faux, aivan ihana sävy! Hiukan vaihtelua nudeihin, vaikkakaan kovin punertava tuokaan ole :)

  • Fauxista olen kuullut… :) Pitää kurkata sekin ensi kerralla!

 7. Matte kinda sexy <3 ostin just ja ihana täydellinen paras nude.
  Love it

  • Nimi ainakin kuulostaa hyvältä! :)) Pistetääs siis mieleen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta