Kauneusvinkkejä

Netti ja naistenlehdet ovat pullollaan kauneusvinkkejä ja erilaisia kikkoja, joilla korostaa omia parhaita puoliaan. Itse olen aika rutinoitunut näihin omiini mutta imen kyllä tarvittaessa uusia ideoita somen ihmeellisestä maailmasta. Myös meikkaaja -ja kampaajaystäviltäni saan kullan arvoisia ideoita, joista olenkin ottanut opikseni. Etenkin tuotevinkit tulevat aina enemmän kuin tarpeeseen! Sitä ostaa hyvin mielellään jotain jota hyvä ystävä lämpimästi suosittelee. :)

IMG_0238

Tässä sunnuntain kunniaksi muutama oma kauneuteen liittyvä kikkakolmonen:

 • Ripsienpidennykset. Tämän te tiesittekin. Rakastan volyymiripsiä sillä ne tuovat aina niin ihanasti piristystä lookkiin. Koskaan ei näytä kammottavalta, kun on ripsienpidennykset. Olen huoltanut ripsiäni jo useamman vuoden ajan yhteistyökumppanillani Beauty Anniinalla Ullanlinnassa. Lopputulos on aina yhtä priimaa ja ripset pysyvät nätteinä vähintään kolme viikkoa. Oma kikkani ripsien hyvänä pitämiseen on se, että välttelen niihin koskemista. En hiestä niitä ja kastelenkin vain jos on ihan pakko.
 • Kookosöljy. Suosin kookosöljyä paitsi ruokavaliossani myös kauneudenhoidossa. Ihovoiteena, naamioissa, sheivauksessa ja hampaiden puhtaanapidossa. Kyseiselle öljylle on varmaan sata ja yksi käyttötapaa! Mielestäni tämä on ehdottomasti yksi monikäyttöisimmistä kauneustuotteista ja yksi niistä, joka todella toimii.
 • Huulipunan pohjustusvoide. Olen ollut koukussa Guerlainin KissKiss Lipliftiin jo useamman vuoden ajan ja hamstrannut sitä aina kentiltä ja laivamatkoilta. En osaa yksinkertaisesti käyttää huulipunia enää ilman tätä tuotetta! Se tuo upean pohjustuksen huulipunalle ja saa punan pysymään huulilla tavallista pidempään. Mielestäni pohjustaja antaa huulille myös täyteläisyyttä.

IMG_0256

 • Kuorinta. Etenkin kasvojen ihon kuoriminen on asia, jonka puolesta liputan. Se poistaa iholta sameutta ja tekee siitä hehkeän. Kuorinta kannattaa suorittaa kerran viikossa, jolloin iholta saa kuolleen ihosolukon irti. Kuorinnan päälle vielä ihana naamio esimerkiksi hunajasta, kookosöljystä ja banaanista niin avot!
 • Hiusten syväpuhdistus. Tämä on seikka joka usealta varmasti meinaa unohtua (minä mukaanlukien…). Jos hiuksia ei koskaan syväpuhdista kerääntyy sinne hurjat määrät hiuslakkaa ja muita mömmöjä. Näiden seikkojen vuoksi tukka saattaa olla eloton. Kannattaakin suorittaa syväpuhdistus parin viikon välein ja samalla laittaa hiuksiin hemmotteleva naamio. Syväpuhdistavan shampoon jälkeen tukka on meinaan aika auki ja hamppu, joten se kaipaa ehdottomasti hellivää naamiota.
 • Värjäävä tyvipuuteri. Itse olen jo vuosia käyttänyt tyveeni ruskeaa tyvipuuteria (merkkinä Color wow), joka peittää tarvittaessa tyvikasvun. Jos jaksan oikein hifistellä, käyn toisinaan kaikki hiusrajani läpi puuterilla jolloin kasvot saavat tiukemman rajauksen. Tämä on tuote joka on paitsi aivan helmi, myös hyvin pitkäkestoinen. Itselläni on edelleen se ensimmäinen puuteripurkki menossa.

IMG_0196

 • Meikkivoiteiden sekoittelu. Käytän aika harvoin meikkipohjaani vain yhtä tuotetta, sillä olen kokenut hyväksi sekoitella voiteita keskenään. Tällöin löytää yleensä myös sen parhaan sävynkin omalle iholleen. Tällä hetkellä omistan kolme lempparia, joita käytän meikissäni hieman vaihdellen. Yksi niistä on Joe Blascon BB-voide, toinen Neutrogenan correct & perfect CC cream ja kolmas Lumenen kesätuote, Ihon sävyn heleyttäjä. Yleensä sekoitan keskenään heleyttäjää ja jompaa kumpaa ”meikkivoiteista”. Pidän näistä kolmesta tuotteesta juuri nyt eniten ja näillä luonkin kauniin hehkun iholleni.
 • Kuivashampoo. Tuote jota ilman en yksinkertaisesti pysty elämään… Aika ennen tätä keksintöä, miten silloin pärjäsi?! Omia suosikkejani ovat mm. Batisten, John Friedan ja Herbinan kuivashampoot. Helmiä jokainen ja mikä parasta, edullisia hinnoiltaan.
 • Finnin nitistäminen hammastahnalla. Vanha mutta toimiva kikka! Itse omaan onneksi hyvän ihon, johon harvoin finnejä ilmestyy mutta jos näin pääsee käymään otan aina tehokeinoni käyttöön. Käytännössä se tapahtuu niin, että hammastahnapilkku finnin päälle ja siihen pieni palanen wc-paperia. Annetaan hautua yön ajan ja aamulla finni on varjo entisestään. Tämän kikan taisin oppia äidiltäni muinoin. :)

IMG_0249-003

 • Meikkien peseminen iltaisin. Olen iskostanut tämän niin vahvasti päähäni, että koskaan ei tarvitse herätä aamulla meikit naamasta, ei edes hiprakkaisen illan jälkeen. Kun ihon pitää puhtaana se pysyy kaikin puolin hyvänä. Ihonpuhdistus on traditio, jonka muistaa vaikka unissaan.
 • Silmänympärysvoidetta myös muihin juonteisiin. En oikein muista mistä luin tästä kikasta mutta olen tosiaan jo pidempään levittänyt silmänympärysvoidetta myös otsaryppyyni ja muihinkin herkästi ryppyyntyviin kohtiin. Kuka määräsi, että se on tarkoitettu vain silmänympärysiholle? Kyllähän naisen kasvoissa muutkin alueet herkästi ryppyyntyvät…
 • Shampoiden vaihteleminen. En koskaan pese samalla shampoolla viikkoa pidempään vaan vaihtelen tuotteita. En tarkoita tällä sitä, että kylppäri tulisi olla täynnä erilaisia purnukoita mutta esimerkiksi kaksi luottotuotetta joista pitää. Hiukset eivät ehdi liiakseen tottua ja täten tukka pysyy kuohkeana. Voi olla, että jonkun mielestä tämä ei toimi mutta itse taas olen kokenut, että kikka on oikein hyvä kuohkean ja hyvän tukan salaisuus!

Onko teillä jotain kauneusvinkkejä joita tahtoisitte jakaa tai antaa niistä ehkä vihiä? Uudet ideat ovat aina tervetulleita! :)

On my way

19 vastausta artikkeliin “Kauneusvinkkejä”

 1. moi :) vahingossa eksyin sun blogiin äsken, ja on pakko kommentoida, että oot super kaunis <3 hauskaa kevättä :)

 2. Tää sun blogi on yksi mun suosikeista<3 !
  Ihana tyyli, ihan todella mielenkiintoiset jutut ja nopea postaustahti!

  • Se on Macin Cherish. Yksi uusimmista suosikeistani. :)

 3. Heippa !
  Tosi kiva blogi sulla ! Ihanaa myös minusta, että postauksia tulee tiiviisti. Kiva lueskella :)
  Jostain postauksesta lueskelin, että kynnet eivät ole sinulla se ”kaunein” ominaisuus. Kannattaa kokeilla premier nail kit settiä. Siinä oleva kolmiosainen viila tekee kynsistä tosi hyväkuntoisen näköiset, kovat ja kiiltävät! Ihan vain muutama käyttö kerta parissa viikossa riittää. Itse kamppaillut ennen huonoista kynsistä ja ihastuin kyllä tuohon sarjaan :)

  • Kiitos palautteesta, aina mukava kuulla tuollaisia sanoja. :)

   Okei, tiedätkö ihan pakko hankkia tuota! Kynsiongelma on todella raivostuttava ja olisi aika saada niitä parempaan kuosiin. :) Kiitos sinulle tästä vinkistä.

 4. Moikka! Päädyin lukemaan sun vanhaa juttua missä kerroit, että syöt probiootteja ja entsyymejä. Ootko huomannu noilla entsyymeillä nyt olevan vaikutusta vatsan turvotukseen tms kun olet kokeillut pidemmän aikaa tuotetta? :-)

  • Moikka,

   Molempia tulee syötyä ihan päivittäin ja olen kyllä tykännyt. Entsyymit vaikuttavat ainakin itselläni ruoan pilkkomiseen ja siihen millainen olo on ruokailun jälkeen. Eli veikkaan, että vähentää myös sitä turvotusta koska harvoin siitä kärsin enää nykyään. En siis usko, että ihan huuhaata olisivat.

   Vaikeahan näistä on kuitenkin usein 100% varmuudella sanoa mikä vaikuttaa mihinkin, mutta suosittelen edes kokeilemaan. Sitenhän näet onko sinuun vaikutusta. :)

  • Moikka!

   Minkä merkin tuotteita käytät probiooteissa ja entsyymeissä?

   Itse kärsin turvotuksesta ja vatsakivuista ruokailuiden jälkeen :(
   Josko noista olisi apua minullakin :)

  • Käytän Luontaistukun tuotteita. Voisiko kipu johtua ihan vaan vääränlaisesta ruoasta? Ehkä maito tai viljat eivät sovi sinulle? Toki näistäkin voi olla apua mutta veikkaisin, että pääasiallisesti kyse on siitä, että syöt jotain sellaista joka ei kehollesi sovi.

 5. Hei luin huulipuna postaustasi ja itselläni juurikin on ollut etsinnässä huulipuna mikä pysyy huulilla eikä esim. Tartu hampaisiin hymyillessä jne. Hehkutitkin kuinka macin punat pysyy ja onko etenkin että matta värit pysyy paremmin? Pohjustatko aina huulet ja kuinka ennen laittoa? Mulla on yleensä niin kuivat huulet että olis pakko laittaa huulirasvaa ennen punaa mutta se taitaa estää punan pysymisen…?! Pysyykö macit siis kaikki hyvin eikä väri tartu hampaisiin? Kiitos :)

  • Moikka! Käytän huulipunan alla pohjustajaa. Guerlainin Kisskiss Liplift, vuosia ollut käytössä ja ihan paras! Kannattaa ostaa kentiltä tai laivalta, saa edullisemmin (25-27€).

   Ilman tuota en siis pärjäisi! Toki mattapunat myös edesauttavat sitä ettei punat ole aina hampaissa. :)

 6. Moikka!

  Tiedätkö mistä tuota kuvassa olevaa Neutrogenan cc voidetta voi ostaa? Googlen avulla päädyin vaan ulkomaisiin kauppoihin.. neutrogena.fi sivuillakaan tuosta ei ole mitään esittelyä..Saakohan sitä suomesta jostain?

  • Moikka! Neutrogenaa myyvät Apteekit ja hyvin varustellut tavaratalot. Uskoisin, että Stockalla ja Sokoksessa ainakin jo olisi? En itsekään löytänyt CC-voiteista tietoa Neutrogenan sivuilta mutta uskoisin, että sinne on sitä kyllä lähiaikoina tulossa. Sen verran uudet tuotteet kyseessä. :)

   Tuo CC-voide on kyllä ihanaa, lämpimät suositteluni.Tummempi sävy on juuri sopiva olematta kuitenkaan liian tumma tai tunkkainen, tykkään! Koitan itsekin kaupungilla liikkuessa pitää tätä purkkia silmällä. Vinkkaan heti jos näen jossain. :)

  • Katsoin Sokoksesta, mutta siellä ei ollut. Asun kyllä pienemmässä kaupungissa joten muissa Sokoksissa sitä voi hyvinkin olla myynnissä. Täytyy käydä katsomassa vielä apteekista. Kiinnostuin kyllä heti tuosta voiteesta kun olen Neutrogenan muita tuotteita nyt päivittäin käyttänyt. Mulla on joku lumenen cc voide, mutta olisi kätsyä kun olisi kosteusvoiteessa tuo cc voide samassa niin ei tarvis erikseen laittaa kosteusvoidetta ja sitten sen päälle cc voidetta kun välillä on niin kova kiire saada pientä ehostusta naamaan ;D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 1
Tykkää jutusta