Miten meikkaan kulmakarvani?

Muistatteko vielä sen kulmakarvatrendin, kun lähestulkoon kaikki karvat nypittiin pois ja jäljelle jätettiin kapeat viivat? Itse en onneksi aivan siihen pahimpaan ilmiöön mukaan lähtenyt mutta kyllä minunkin on pakko myöntää, että karvoja lähti ja vieläpä kulmien yläpuolelta (sieltä mistä ei koskaan saisi nyppiä…). Onneksi vuosien varrella karvat ovat kasvaneet aikalailla takaisin ja nykyään nypinkin kulmiani vain harvoin, suunnilleen kerran kuukaudessa.

Itse pidän paksuista kulmista joissa on kuitenkin skarppi muoto. Väri voi olla jotain vaaleasta tummaan mutta tärkeintä on se, että kulmat kehystävät kantajansa kasvoja oikealla tavalla. Värjään kulmani kotona kerran kuukaudessa mikä mielestäni helpottaa omalla tavalla elämää. Oma kulmieni väri ei ole mikään vaalein mutta siipiosuus on vaaleampi kuin muu karvojen osa. Onkin mukavaa, että karvat ovat aamulla herätessäkin ”kokonaiset”. Ja itse värjääminenkin on niin helppoa hommaa, että en oikeastaan näe syytä miksi en kulmiani välillä värjäilisi.

IMG_1183-2

Alla olevassa kuvassa ihoni on meikitön ja samoin kulmakarvat. Kulmat ovat tavallaan ihan jees mutta jotain puuttuu… Itseäni esimerkiksi häiritsee pienet karvattomat lovikohdat, joita omissa kulmissani ainakin on. Myös ilme on vähän epäskarppi, joten väriä muodon korostusta tarvitaan.Otankin apuun kulmakarvameikit, joilla tilanteen saa pelastettua.

IMG_1121-001

Aloitan kulmameikin Lumenen kulmakarvakynällä, sävyllä 4. Kyseinen kynä on hyvin luonnollinen ”maantienruskea” ja sopii varmasti useamman suomalaisen kulmakarvoille. Itse en tykkää tehdä kulmia kokonaan kynällä, joten teenkin pelkät rajaukset. Kulmat on helpompi värjätä kulmavärillä siinä kohtaa, kun kulmien muoto on ”piirretty” kynällä. Itse pidän tästä tavasta todella paljon! Myös paksuutta on helppo huijata lisää tällä kikalla.

IMG_1134IMG_1132-002

Kun kulmat on rajattu kauttaaltaan kevyesti, on aika levittää kulmakarvaväri. Jo pitkään oma suosikkini on ollut Joe Blascon Ultamatte -rajausväri, joka sopii kulmien lisäksi mm. silmien rajauksiin ja luomiväriksi. Tämä on todella runsas pigmenttinen tuote, joten paljoa sitä ei kerrallaan tarvitse käyttää. Otankin väriä Ecotoolsin kulmakarvasiveltimen kapeampaan päähän ihan pienesti ja alan täyttämään kulmia. Täytän kulmat pienissä osissa jotta lopputuloksesta tulee siisti ja samalla minimoin liiallisen värin sutimisen.

IMG_1153IMG_1155-2IMG_1145

Kun väri on levitetty, on aika viimeistellä kulmat Lumenen kulmakarvavahalla. Itselläni on käytössä vahoista parikin sävyä (2 & 3) ja käytän aina niistä jompaa kumpaa vähän sen mukaan, miten tummilta kulmat näyttävät. Välillä tulee nimittäin laitettua väriä hieman liikaa ja sitten onkin aika pehmentää lopputulosta vaaleammalla vahalla. Toisinaan taas toisinpäin. Vahalla kulmiin saa luotua myös hieman paksumpaa efektiä jos harjaa kulmia ns. ylöspäin.

IMG_1192IMG_1159-2

Ja loppuun vielä ne täysin valmiit kulmakarvat, jotka onnistuivat tällä kertaa aika täydellisesti. Omat kulmanihan ovat hieman eri korkeuksilla luonnostaan, ettette ihmettele. Luontainen oikku.

IMG_1226-3IMG_1212

Jos heräsi jotain kysymyksiä tuotteista tai hommasta ylipäänsä, saa kysellä!? :) Muuten oikein ihanaa sunnuntain jatkoa!

On my way

5 vastausta artikkeliin “Miten meikkaan kulmakarvani?”

  1. Voikun itsellänikin olisi noin paksut kulmat! Itse sorruin kulmien nyppimiseen aikaisemmin :/ :D hyvältä näyttää :)

    • Kannattaa kokeilla sellaisia kulmakarvojen kasvatusgeelejä. Voi antaa buustia kasvuun, itse käytin joskus aikanaan ja oli positiivista vaikutusta. Myös hiusvitamiinit saattavat kiihdyttää karvankasvua kulmissa. :) Kaikki mahdolliset konstit vaan käyttöön! Tai jos tuntuu ettei kasva niin sitten vaan pientä huijausta meikillä.

  2. Hei etkös tehnyt joskus kauan sitten podtauksen kun kävit sokeroinnissa? Yritin etsiä sitä mutta en löytänyt.. :D oletko sen kerran jälkeen käynyt vielä? Kauanko tulos pysyi ilman sänkeä?:D

    • Joo kävin Beauty Anniinassa sokeroinnissa. :) Kävin ehkä kolme kertaa ja karvat todella pysyivät pitkään poissa (suunnilleen 3 vkoa) mutta itse toimenpide oli jotenkin vaan niin kivulias, että ei tuntunut loppupeleissä sen arvoiselle… Tuohonkin kai siis tottuu ajan kanssa ja olemassa on jotain kipua lievittäviä voiteita, mutta silti se nyt sitten vaan omalla kohdallani jäi. Ehkä ennen kesää voisi olla ihan hyvä sauma taas mennä?!

  3. Moikka! Voisitko tehdä postauksen kulmien värjäyksestä ja millä värillä sen teet? Itselläni on hyvin tuon väriset kulmat kuin sinulla ja haluaisin kokeilla värjätä kotona, mutta en ole uskaltanut, auta! :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta