Tätä et tiennyt minusta

Rakastan kookosvettä. Kraanavesi ilman mitään mausteita on itselleni vähän sellainen inhokki, joten jos kookosvesi olisi yhtään edullisempaa joisin sitä varmasti pelkästään. Kookosvesi nesteyttääkin ihan eri tavalla kuin hanavesi. Etenkin treeneistä palautumiseen se on erinomainen nesteyttäjä!

♥ Olen uusien ja tuntemattomien ihmisten seurassa usein hieman vetäytyvä ja varovainen. Vaikka tavallaan olenkin rohkea ja uskallan lähestyä ihmisiä esimerkiksi työelämässä, niin lähempää tuttavuutta tehdessä olen tavallisesti varovaisempi. Ujokin ehkä? Jotkut ihmiset ovat kuitenkin poikkeuksia ja heidän kanssaan löytyy heti yhteinen sävel. Tuo on ihmeellistä. Sitten on toisaalta niitä ihmisiä joiden kanssa ei vaan synkkaa -ei sitten millään vaikka kuinka yrittäisi.

IMG_1402

♥ Asia jota en siedä on ihmiset, jotka puhuvat vaan itsestään. Tällaisten tyyppien kanssa ystävyys tai mikään ihmissuhde ei vaan toimi. Molemmilla osapuolilla pitää olla halu kuulla mitä toiselle kuuluu ja olla kiinnostunut muustakin, kuin omista asioista.

En ole koskaan ollut kovin hyvä äidinkielen kieliopissa ja sen vuoksi blogini varmaan vilisee kirjoitusvirheitä. En edes oikolue tekstejäni missään, joten koittakaahan kestää. Nykyään on tosin ihmeen vähän kielipoliiseja liikkeellä tai sitten he ovat vaan luovuttaneet suhteeni? ;) Tykkään kyllä, että minulle huomautetaan jos teen kirjoitusvirheitä, koska niistä voi aina oppia. Saa siis rohkeasti sanoa myös sitä negatiivista palautetta!

IMG_1373

Minulla on ollut jo pitkään mietinnässä hieman vaaleampi tukka. En tarkoita blondeja mutta luonnollisempaa ruskeaa. En vaan oikein osaa päättää… Aina jos siirryn vaaleammaksi, alan kaipaamaan sitä tummaa ja päinvastoin. Tumma on vaan niin helppo. Vaaleamman ruskea taas vaatii värjätessäkin juuri ne oikeat sävyt kerta toisensa jälkeen. Kampaajani kyllä koitti minua viimeksi houkutella luonnollisemmalle tielle, joten saas nähdä! Jos jotain noin muuten kiinnostaa niin käyn Harriet K:lla Bulevardilla, ihan mielettömän hyvä kampaaja ja lisäksi myös ihana tyyppi.

♥ Kun olin lapsi, minulla oli mm. oma ”koululuokka”, balettiryhmä ja olin mukana kolmen tytön ”bändissä” nimeltä Fire Girls. Hahah. Tykkäsin todella paljon organisoida ja olla nimenomaan opettaja tai ryhmän vetäjä. Bändimme laitettiin kasaan noihin aikoihin, kun Spice Girls oli pinnalla. Taustamusiikiksi kelpasi sähköpianostamme tulevat valmiit kipaleet… :D Oivoi. Osaavatkohan tämän päivän lapset edes keksiä mitään itse vai onko kaikki koneella, älypuhelimilla tai tableteilla?

IMG_1417-3

Olen tosiaan harrastanut balettia aikanaan muutaman vuoden. Muistan, kuinka sen kauniin tyllin säilöin huoneeni seinällä vielä vuosia lopettamisen jälkeenkin. Itse balettiasuja käytin uimapukuina. :D

♥ Vaikka olen asunut Helsingissä kohta kymmenen vuotta, en edelleenkään tunne suurta osaa lähiöistä tai ylipäänsä paikoista. Nämä lähiöt junaraiteiden varrella ovat itselleni täysin utopistisia, kuten nyt vaikka Kannelmäki, Malmi, Pukinmäki jne. Myös Vantaa on itselleni täysi mysteeri (vaikkei stadiin kuulukaan) hyvä, kun lentokentälle osaan.

IMG_1392-2

♥ Nukun todella pienessä tilassa. Nyt vaikka 160 cm sänkyni on kokonaan minun, nukun silti aina jotenkin super kapoisasti. Illalla, kun menen nukkumaan yritän aina luoda kunnon poikittaisen asennon koko sängyn levyisesti mutta silti aamulla herään slimmisti juuri siltä puolelta, jossa parisuhteenkin aikana totuin nukkumaan. Hassua.

♥ Minua ällöttää vesipullot. Luin joskus jutun siitä kuinka paljon bakteereja ne pitävät sisällään ja jos mietitään, että moni käyttää samaa pulloa kuukausia jopa pesemättä. HYI. Juonkin vettä vain aniharvoin pullosta, oikeastaan ainoastaan salilla ja sen salipullonkin vaihdan parhaimmillaan monta kertaa viikossa.

IMG_1401

♥ En pidä purkasta. Tämä osittain siksi ettei vatsani purkkaa siedä mutta myös purukumia jauhavat ihmiset ärsyttävät. Varsinkin sellainen sillä mäyssäys ja leukojen lonksutus. Todella raivostuttavaa…

♥ Otan synttärilahjaksi itselleni uuden tatuoinnin. Se on sievä ja pienoinen teksti, jonka fontteineen olen jo päättänyt. Aika vaan on vielä varaamatta. Saa suositella hyviä tekstitatuoijia! Se tulee nimittäin käsivarteen eli ei saa epäonnistua… :)

Ihanaa torstaita jokaiselle! ♥♥

On my way

4 vastausta artikkeliin “Tätä et tiennyt minusta”

  1. Mua kans inhottaa vesipullot, mut niiden avulla pysyy helpommin kärryillä veden kulutuksesta. Pitäis kyllä ostaa iso, vaikka puolen litran lasi/muki, jota ois helpompi pestä kuin noita pulloja :D

    • Haha nojoo. Toi on kyllä totta, että niiden avulla helpompi seurata omaa veden kulutusta. :)

  2. Ainoastaan itsestään puhuvat ihmiset ovat todella vastenmielisiä. Samaa mieltä! Minusta on pöyristyttävää, että on sellaisia ihmisiä, jotka voivat puhua tunti tolkulla omista asioista kysymättä ollenkaan toisen kuulumisia tai mitään. Kyseessä on mun mielestä silloin itsekkyyden lisäksi käytöstapoja puute.

    Toinen juttu, mitä haluan kommentoida ja lämpimästi suositella on oma luonnollinen hiusväri! Olin yli 10v värjäyskierteessä, lähinnä raidoitin tukkaa pitkään eri sävyjä vaihdellen. Erityisesti vaaleat raidat tekivät tukasta tosi huonokuntoiset. Vaikka tykkäänkin nykyään valloillaan olevasta luonnollisesta hiusmuodista (baleyage-värjäykset jne.) niin kasvatin sinnikkäästi pari vuotta raitoja pois ja nyt jäljellä on enää oma luonnollinen väri. Ja hiukset paljon terveemmän näköiset ja tuuheammat! Ja kuinka helppoa ja rahaakin säästyy kun ei tarvi käydä tasaisin väliajoin värjäämässä! Sinnikkyyttä se vaati, mutta suosittelen! Ihan mielenkiintoistakin nähdä oma luonnollinen väri päässä pitkästä aikaa! Uskon, että monelle sopii parhaiten oma luontainen sävy tai ainakin joku sävy joka on lähellä sitä omaa. Aloin kasvattaa tukkaa pikku hiljaa niin että raitoja ei enää lisätty tyveen vaan niin että juurikasvun rajaa häivytettiin radoilla. Pari aika karseeta välivaihetta oli ja olin vähällä luovuttaa ja pistää värit takas päähän mutta sinnittelin niiden yli ja kk sitten leikattiin loputkin vanhat raidan jämät latvoista pois, jäljelle jäi ylipitkä polkka, oon yllätyksekseni viihtynyt omassa värissä todella hyvin, vaikka se sellainen tumma maantien harmaa onkin :))

  3. Vaihdoin kans itse kamalat muoviset vesipullot lasiseen yksilöön. Omani löysin Kicksistä. Bkr merkillä on tosi nättejä eri värisiä vaihtoehtoja!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta