Kaarnakello-arvonnan voittaja on…

*Arvonta yhteistyössä Kaarnakellojen kanssa.

Lupailin teille aikaisemmin tänään julkaista Kaarnakellojen arvonnan voittajan, joten parempi myöhään kuin ei milloinkaan! Viime päivät ovat olleet kovin hektisiä, entisen työpaikkani läksiäiset, ensimmäiset päivät uudessä duunissa, eräs työhön liittyvä koulutus… Kotona olen käynyt vain kääntymässä. Eipä ole kerennyt treenaamaan, syömään kuten haluaisin, saatika sitten pitämään huolta kodista. Äsken töistä kotiin tullessa oli ihan pakko tiskata ja imuroida, muuten en olisi viihtynyt täällä enää hetkeäkään. :D Myös peilistä katsoo kumman nuupahtanut naama ja tuntuu kuin otsarypyt olisivat syventyneet. Tämä tilanne on varmaan näkynyt blogissakin, pahoittelut siitä. Huomenna olisi kuitenkin luvassa jo vähän ”sisällyksekkäämpää” postausta, kun oikeasti ehdin jopa kuvailemaan ja kirjoittamaan kunnolla jotain. :)

Mutta sitten itse arvonnan voittajaan. Huikea määrä oli osallistujia, kiitos teille. Tällä kertaa kello lähtee kuitenkin nimimerkille ”erkku”, onneksi olkoon! Laitan sinulle kohta sähköpostia. :)

Nyt ajattelin painua pehkuihin, kovin on villi lauantai. Ihanaa iltaa sinne jokaiselle! 

IMG_0865-3

On my way

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta