Viisi kosmetiikkasuosikkia JUST NYT

PItkästä aikaa tulossa taas kosmetiikkasuosikkejani ja niitä tuotteita, jotka ovat viime aikoina ”vieneet sydämeni”. Vaikka sellaisia vakkareita ja lemppareita aina vuosien varrella muodostuukin, on toisinaan kiva löytää uusiakin suosikkeja. Niitä tuotteita, joita käyttäessä tulee sellainen fiilis, että hei VAU. Tässä teille viisi viime aikaista sellaista minun toimestani.

IMG_1876-2

1. Id HAIR Mè – Fibre Mousse -muotovaahto.*

Tämä kyseinen muotovaahto on täysin erilainen kuin mikään muu koskaan kokeilemani muotovaahto ja ehdottomasti vielä positiivisin viboin! Vaahto on rakenteeltaan ilmavaa ja ns. hämähäkinseittimäistä. Kuulostaapas oudolta mutta lupaan, on erittäin toimivaa. Käytän tuotetta ennen föönausta hiusjuureen tuomaan kuohkeampaa ja ilmavampaa lookkia. Tekee tyvestä todellakin pitävän ja kohottaa mukavasti. Kymmenen pistettä ja erityispisteet siitä koostumuksesta joka on aivan ihana. Jos vaahtoa pyörittelee käsissä se katoaa ilmoille ”seitteinä”. 🙂

IMG_1897-2

2. Neutrogena Visibly Clear – CC-voide, sävy medium.

Rakastan kyseisen merkin putsareita ja kasvovoiteita, joten arvasin tämän CC-voiteenkin olevan erinomainen. Kyseessä on siis öljytön CC, joka peittää iholta finnit ja muut pienet virheet. Tämän voiteen erikoisuus on myöskin se, että kuten sarjan muutkin tuotteet auttaa se puhdistamaan ihoa ja täten poistamaan epäpuhtauksia. Kyseisen sarjan kaikki tuotteet sopivat jostain syystä todella hyvin iholleni, vaikka en lukeudukaan tuotteen kohderyhmään. Kannattaa siis kokeilla vaikka normaalin ihon omaisitkin.

Jos muutama sananen CC-voiteesta itsestään, niin pysyvyys on mielestäni huikea. Lukeutuu ehdottomasti niihin pohjustajiin, jotka eivät valu kasvoilta päivän mittaan pois. Myös sävynä tämä medium on itselleni juuri nappi, ei liian keltainen saatika sitten tummakaan. Ja jos tuntuu, että light ja medium ei kumpikaan näytä omalle iholle sopivalta, kannattaa kokeilla miksausta. Sillä tavoin saattaa löytää aika hyvän combon kasvoilleen. 🙂 Neutrogenaa myyvät apteekit ja hyvin varustellut tavaratalot. Joku lukijani kommentoi taannoin, että ei ole vielä tuotetta löytänyt mutta veikkaisin, että ihan varmasti kohta ilmaantuu pisteisiin jotka merkkiä muutenkin myyvät.

IMG_1917

3. V 10 Plus – Okinawa deep sea -kosteusnaamio kasvoille.*

Pitkästä aikaa vallan ihana naamio joka vei meikäläisen sydämen oitis mennessään! Olen aikaisemminkin puhunut nimenomaan hyaluronihaposta jonka tärkeys korostuu vanhetessa, kun ihon oma kosteuspitoisuus ja kimmoisuus alkavat vähenemään. Hyaluronia löytyy tosiaan myös tästä V 10 -naamiosta, joka on aiiiivan ihana kasvoilla. Kosteuttaa super hyvin ja tekee ihosta pehmeän. Kuuleman mukaan myös aivan helmi esimerkiksi auringonotto-päivän jälkeen, jolloin iho on hieman herkkä ja mahdollisesti kuumakin. Naamio pitää sisällään hyaluronihapon lisäksi merilevää ja mineraaleja.

Naamion erityinen erikoisuushan piilee siinä, että sen voi jättää iholle vaikka yön ajaksi ja pyyhkiä aamulla kevyesti kasvopyyhkeellä. Tuote pääsee oikein kunnolla ihmeytymään ja kosteuttamaan ihoa sisältäpäin. Itselleni täysin uutta V 10 -sarjaa myydään ainakin apteekeissa, josta tätäkin naamiota on saatavilla.

IMG_1921

4. Nivea Creme Care – Puhdistusliinat. 

Joillekin nämä kasvojen puhdistusliinat tuovat mieleen vauvojen vaippahommat mutta itse olen oikea puhdistusliina-fani. Peilikaapistani löytyykin aina kyseisiä liinoja siltä varalta, jos vaikka tulee äkkilähtö jonnekin tai muuten vaan on niin kiire, että kasvot tulee sipaista puhtaaksi sekunneissa. Matkallahan nämä ovat niin parhaita! Lentokoneessa voit kuljettaa ne kohteeseen ja jättää vaikka loppupaketin sinne. Omia suosikkejani ovat Nivean pyyhkeet ja nyt tämä ihan uusin ”sininen Nivea”, josta on tehty myös näitä kasvopyyhkeitä. Aivan ihania jos pitää sen perinteisen käsivoiteen tuoksusta.

IMG_1885

5. Kevin.Murphy – Re.Store -jälleenrakentava ja puhdistava hoitoaine.*

Kyllähän yksi hiustuotekin pitää tähän kosmetiikkavitoseen sisällyttää. 🙂 Tällä kertaa se on Murphyn ihanaakin ihanampi puhdistava hoitoaine. Itselleni kyseinen merkki on toistaiseksi aika tuntematon mutta tämän hoitoaineen perusteella voisin ehdottomasti kokeilla useampaakin heidän tuotettaan! Kyseinen hoitoaine on siinä mielessä hieman erikoinen, että se ei ole kuten perinteiset hoitoaineet eli shampoopesun jälkeen latvoihin laitettava. Tällä nimittäin korvataan kokonaan shampoo ja hoitoaine 1-2 kertaa viikossa. Samalla, kun hoito jälleenrakentaa ja tekee hiuksesta pehmeän, se puhdistaa hiusjuurta. Tukasta ei tule rasvainen kuten normaalilla hoitoaineella ilman shampoota varmasti tulisi, vaan ihan päinvastainen.

Hoito siis levitetään kosteaan hiukseen ja annetaan vaikuttaa 2-3 minuuttia hiuksissa (vaikka sheivauksen ajan), jonka jälkeen se huuhdellaan normaalisti pois. Lopputulos on ihanaakin ihanampi ja hiukset tuoksuvat papayalle. 🙂 Tämähän on myös parabeeniton ja sulfaatiton.

Siinä muutamia omia tämän hetken suosikkejani. Oliko joukossa teille tuttuja tuotteita? 🙂

 

*Saatu blogin kautta testiin.

Kommentit (7)
  1. Moikka

    Kommentoin tänne joku aika sitten, että tuota Neutrogenan CC voidetta ei tuntunut kotikaupungistani mistään kaupasta löytyvän. Mutta tänään iloikseni huomasin, että sitä oli tullut Sokokseen myyntiin. Ostin molempia sävyjä yhdet tuubit, kun tuntui että tuo light oli inan liian vaalea iholleni, niin täytyy varmaan vähän sekoitella niitä keskenään. Kesällä tuo medium voi olla yksikseen ihan hyvä, ellei sitten ole liian vaalea, kun kuitenkin yleensä kesäisin rusketun aika paljon. Sitä mediumia en lainkaan testeristä kaupassa kasvoilleni edes kokeillut, kun näytti niin kauhean tummalta, enkä sitten halunnut suttuisella naamalla kulkea loppu päivää 😀

    Levitin tuota testeriä kaupassa sormilla ja se tuntui levittyvän aikas huonosti, jotenkin oli hassu se koostumus, kun se ikäänkuin ”pyöri” kasvojen ihon päällä ja alkuun tuntui ettei se lainkaan tarttunut. 😀 Koitin ehkä liian suurta määrää levittää kerralla.. Ja kotona kyllä aina käytän sientä levittämineen, että sillä menee varmaan paremmin, uskoisin :). Mutta kuitenkin, kun sain tämän siellä kaupassa testerituubista kasvoihini levitettyä, niin tykkäsin kyllä todella paljon lopputuloksesta! (vaikkakin se oli kiireessä levittelyt sinne tänne). Paljon parempi kuin aikaisempi CC voide jotai käytin (se oli joku Lumenen) . Tykkään myös kun tämä ei tuoksu mitenkään voimakkaalta.. Huomenna kokeilen tätä sitten levittää sienellä koko kasvoihin.. 🙂 😀

    Tulipas pitkä juttu yhdestä tuubista. Ja voipas ihminen tulla iloiseksi yhdestä tuubista 😀

    1. Moikka! Mukava kuulla, että nyt vihdoin löysit itsellesi kyseisen voiteen. 🙂

      Itse levitän sen Beautyblenderillä jolloin saan levitettyä sen kaikista tasaisimmin. Siveltimellä jäi minullakin hieman ihon pintaan ellei ollut aikaa blendata kunnolla. Suosittelenkin tuota kikkaa lämmöllä! Ja tosiaan pieni määrä kerrallaan, muuten tulee överit. 😀

      Ihanaa kevättä sinne!

      1. Heh,taas tulen kommentoimaan tuota Neutrogenaa, mutta pakko nyt sanoa, että mulla alkaa menemään hermot sen kanssa! 😀 Siis miten sä saat sen levitettyä tasaisesti?! Vai eikö se yksinkertaisesti vaan sovi mun iholle.. Oon levittänyt tuota sormilla, sienellä ja nyt ostin semmosen huiskan, mutta ei, ei silläkään onnistunut :D. En vaan saa tasaista jälkeä tuolla voiteella aikaiseksi. Tuntuu, että tuo jotenkin kuivuu mun naamalle heti, mutte ei kuitenkaan imeydy. Sitte kun se on kuivunut niin sormella kun hinkkaa niin se irtoo semmonena rullana pois :D. Sitte kun koitan esim. sienellä sitä levitellä, niin huomaan että jälki on todella epätasaista, niin painan vähän kovempaa, kun koitan sitä tasoittaa, niin sitten lähtee siltä kohdalta kaikki voide pois, ja jää ihan paljas kohta. Ja tämän jälkeen ainoa vaihtoehto on pestä kasvot kokonaan. Mietin, että olenko muka laittanut sitä voidetta liikaa, mutta en sitä jotenkaan usko, kun aika pientä määrää mielestäni olen kerralla levitellyt, mutta se ei vaan leviä! 😀 Jotenkin mua naurattaa ja hermostuttaa samaan aikaan, kun olen tämmöisen ison ongelman nyt tästä saanut aikaiseksi :D. Mutta kun on kolme kertaa peräkkäin tätä levitellyt ja pessyt naaman niin ei ole hauskaa ;D Levitätkö sä tätä voidetta paljonkin vähemmän kuin muita meikki/cc/yms. voiteita?

        1. Moikka, No johan nyt on! 😀

          Itse levitän voiteen Beautyblenderillä (olethan kokeillut?), jolla lopputulos on todella tasainen. Siveltimellä jää liikaa ihon pintaan. Suosittelen myös laittamaan pienen määrän kerrallaan, ikäänkuin pikkuhiljaa ihoon tuputellen. Itsehän siis laitan pohjameikkiä aina jonkun aikaa sitä ees taas levitellen. Mutta toisaalta -näin toimin aina kaikkien pohjavoiteiden kanssa eli en vaan tämän.

          Tuossa sun tapauksessa kuulostaisi sille, että se kasvovoide joka sulla on tuon voiteen alla ei toimi sen kanssa. Olisiko alusvoide liian paksu? Itse käytän siis saman sarjan kasvovoidetta, joka on hyvin ohutta. Vain kaulalle laitan paksumman voiteen. Mitä luulet, voisiko vika olla tuossa? 🙂 Kuulostaa nimittäin hyvin erikoiselle…

          1. En ole käyttänyt Beautyblenderiä, mutta täytyy varmaan semmoinen sitten ostaa vielä 🙂 Tuon voiteen alla olen käyttänyt saman sarjan eli Neutrogenan kasvovoidetta, mutta ehkä se ei sitten ole imeytynyt tarpeeksi hyvin ennen kuin olen alkanut tuota CC-voidetta siihen päälle levittämään.. Täytyy vielä kokeilla uudestaan 🙂 Kiitos paljon vastauksista!

  2. Ai että, tällaiset esittelypostaukset on ihan huippuja!

    1. Ihana kuulla. 🙂 Parasta viikonloppua sinulle!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *