Kun ei ole mitään annettavaa

Mietin eilen illalla kuumeisesti mistä ihmeestä kirjoittaisin tänään. Olen vetänyt viimeiset pari viikkoa aika kovalla työtahdilla mikä on osittain ollut pois siitä flowsta joka minulla aina blogini suhteen vallitsee. Kärsin nimittäin todella harvoin inspiraation tai ideoiden puutteesta mutta viime päivinä kiireinen meininki on kyllä verottanut. Tuntuu ettei ole oikein mitään annettavaa, haluaisin itse vaan vastaanottaa.

IMG_0879-2

Välillä on mielestäni ihan ok olla sellaisessa olotilassa jossa flow ei ole parhaimmillaan ja ideat eivät pulppua. Veikkaan, että useammassakin luovassa työssä tällaisia päiviä tulee ja niille ei vaan mahda mitään. Yleensä ne parhaat ideat tulevat nimenomaan silloin, kun elämässä on tietynlainen kokonaisvaltainen balanssi. Tai itse ainakin koen niin. Pitää olla aikaa ajatella ja fiilistellä asioita. Jos näin ei ole, homma on aika väkinäistä. Moni voi ajatella, että kirjoittaminen on helppoa mutta ei se aina vaan ole. Toisinaan mielessä pyörii niin paljon muutakin kuin raakapuurot tai syvälliset, rakentavat pohdinnat. Itseasiassa juuri nyt en pysty edes miettimään mitään syvällistä shaissea. Jos siis ihan rehellisiä ollaan…

Moni bloggaaja varmasti piilottaa nämä tunteet eikä missään nimessä jaa niitä somessa. Itse taas koen, että haluan pitää teidät mukana elämäni menossa ja juuri näissäkin hetkissä kirjoittaa. Kertoa mitä kuuluu ja miltä tuntuu. Jokainen postaus ei vaan voi olla mitään hypetystä terveellisestä ruokavaliosta tai siitä, kuinka olen pirteä kuin peipponen. Vaikka tahdon jakaa kivoja fiiliksiä, haluan kuitenkin olla rehellinen. Välillä minäkin olen väsynyt, oikukas, innoton tai tyyppi jolla ei vaan ole ideoita. Tiedän, että tämä fiilis ei tule kestämään kovin pitkään mutta nyt tuntuu tältä ja se on varmaan ihan ok. Vaikeintahan itselleni on nimenomaan myöntää se, että on ok tuntea näin. Välillä on ok olla tyyppi jolla ei ole mitään annettavaa.

IMG_0885-6

Kuten alkuun kirjoitin, olisi mukavaa olla vastaanottavana osapuolena. Saada jotain kivaa juttua teiltä, tyypeiltä jotka ehkä käytte blogissani päivittäin, olette ehkä käyneet jo vuosia mutta en tiedä keitä olette? Minusta on hauska, että nykyään yhä useampi tulee kertomaan livenä, että lukee blogiani. Se on hassua mutta hauskaa. Tuntuu kuin teidän kanssanne olisi jonkunlainen yhteys jo olemassa vaikka emme tunnekaan.

Joskus reilu vuosi sitten tein sellaisen postauksen jossa pyysin teitä kertomaan keitä olette ja se oli todella mielenkiintoinen. Nyt on jotenkin taas sellainen fiilis, että olisi kiva lukea jotain teistä. Uusia lukijoitakin on varmaan matkaan taas eksynyt. Ei tarvitse välttämättä kirjoittaa tyylillä olen 22 ja Tampereelta, vaan ihan vapaasti. Keitä olette, mitä teille kuuluu ja miksi luette blogiani?

Vaikka teksti ei tällä kertaa ollutkaan mikään positiivisuuden huipentuma, niin toivotan teille ihanaa lauantaita! Nauttikaahan päivästä, hymyilkää ja olkaa tuolla ulkona auringossa. :)

On my way

30 vastausta artikkeliin “Kun ei ole mitään annettavaa”

 1. Moi Jutta! Täällä juuri yksi 22 vuotias nuori nainen Tampereelta. Heti aluksi haluan kiittää mahtavasta blogista!

  Olen lukenut blogiasi jo aivan alkuajoista. Välillä tuli ryppyjä rakkauteen, mutta nyt sanoisinko viimeisen vuoden aikana olen löytänyt tieni takaisin ja suhteemmme kukoistaa! Blogisi on muutanut muotoaan ja kasvanut henkisesti huimasti, mutta se ehkä on se syy miksi täältä nykyään itseni hyvin usein löydän.

  Sinusta huokuu hyvä olo ja itsevarmuus ja kuinka olet löytäny balanssi elämässäsi, niin urheilun, ruokailujen suhteen. Ja se kaikki on minun mielestäni erittäin arvostettavaa nykyisessä suoritus- ja ulkonäkökeskeisessä yhteiskunnassa.

  Itse olen vihdoin lukuisien vaikeuksien jälkeen löytänyt sen kultaisen keskitien ja enää en pelkää sanoa olevani onnellinen, sillä tiedän kuka olen, mihin pystyn ja mitä haluan. Se tunne on ehkä parasta maailmassa ja nyt uskon sanontaan, että positiivisuus vetää positiivisia asioita puoleensa. Sekä kuinka ihminen on kauneimmillaan ollessaan aidosti onnellinen.

  Tietysti kaikilla on välillä huonoja ajanjaksoja (mitkä myös itse jaat täällä blogissa koko kansalle), eikä aina jaksa hymyillä ja silloin syödään sitä fazerin sinistä. Ikäeroa meiltä löytyy, mutta voin sanoa, että blogisi on silti tukenut omaa kasvuani henkisesti ja ihana aina välillä huomata, kuinka muillakin on samoja ajatuksia.

  Olet Jutta täydellinen sellaisena kuin olet! Blogisi nykyinen pohtivampi ja syvällisempi sisältö on erittäin mielekästä luettavaa ja aina ajatuksia herättävää. Monesti on pitänyt kommentoida, mutta nyt sen vihdoin tein epävakaisessa bussissa, joten toivottavasti viestissäni on järkeä :)

  -H

  • Kiitos, aivan ihana kommentti. <3

   Mielestäni parasta on nimenomaan se, että kultainen keskitie ja onnellisuus alkaa löytymään. Olen puolestasi onnellinen! Ja aivan mahtavaa kuulla, että teksteistäni on ollut joskus hyötyä, apua tai tukea. Kiitos vielä. :)

 2. Täällä viittä vaille valmis sairaanhoitaja kiittää ahkerasta postaustahdista ja on ihan ok välillä hengähtää blogista ja kerätä insporaatiota vaikka kirjoittaminen olisikin intohimo. Olen muutaman vuoden lukenut blogiasi ja tämä on yksi suosikeistani :)
  Minä huomasin huljattain, ettei hoitoala olekaan se, missä pääsen toteuttamaan itseäni tai työ josta nauttisin. Päätin kuitenkin käydä koulun loppuun, jotta minulla on tulevaisuudessa varma ammatti. Nyt teen sairaanhoitajana keikkaa ja muuten keskityn Forever living -yrityksen myynti ja rekrytointi työhön. Työssä on omat vapaudet, mutta olen joutunut opettelemaan keskittymistä, jotta työpäivät eivät mene ihan lööbailuksi. Rakastan kuitenkin kannustavaa ja positiivista ilmapiiriä ja sitä, miten tässä työssä sekä yritys, että työkaverit kannustavat ja palkitsevat ahkerasti. Hoitoalalla työilmapiiri on joskus niin inhottava, että työpäivistä lähtee ilo jo aamukahvilla. Haaveena on rakentaa niin vanha pohja Forever työstä, ettei minun tarvitse enää olla lainkaan sairaanhoitajana, vaan voin tehdä tätä työtä missä minulla on hyvä olla.

  Blogissasi minua kiinnostaa eniten ruoka ja hyvinvointi postaukset sekä ihan arkiset päivittäiset kuulumiset :)
  Muutamassa vuodessa huomaa, miten kuviesi taso on kehittynyt! Olen hyvin visuaalinen ihminen ja kauniit kuvat vaikuttavat blogin suosioon todella paljon :)
  Kivaa viikonloppua! :)

  • Kiitos kommentistasi!

   Kyllä, välillä on aika hengähtää. Olen toisinaan blogin suhteen ehkä liiankin vaativa ja esimerkiksi välipäivät olisivat välillä ihan tervetulleita. Ei ehkä lukijoille mutta minulle itselleni. :)

   Kommentoitkin blogiini aika usein, kiitos siitä. Ja ihanaa kuulla, että olet löytänyt oman tiesi ja päämäärän jota kohden kipuat. Kovalla työllä sinne pääseekin, kunhan muistaa matkan varrella iloita myös siitä ”ei vielä niin valmiista” lopputuloksesta. :)

 3. Hei Jutta, täällä 22 vuotias nuori terveydenhoitajaksi opiskeleva nainen pk seudulta. Rakastan vapaa-ajalla liikkua luonnossa ja ulkoilla, mutta myös kauneus ja muoti kiinnostavat kovasti. Etsin ehkä vielä itseäni ja siksi ihailen itsevarmuuttasi. Myös syvällisemmät postauksesi ovat mieleeni ja herättävät ajatuksia. Toisaalta vastapainona kauneus ja muotipostaukset ovat yhtä kiinnostavia. Kaikenkaikkiaan pidän blogisi monipuolisuudesta ja rohkeudestasi olla oma itsesi. Ihanaa kevättä sinulle!

  • Ihana kuulla, että blogin sisältö miellyttää sinua! :) Tällainen palaute on aina piristävää. Sinullekin ihanaa kevään jatkoa ja tulevaa kesää!

 4. Heippaa! Täällä 27-vuotias, pian valmistuva luokanopettaja! Minulle kuuluu ihan hyvää. Ihanaa, kun kevät tekee tuloaan, ja aurinko paistaa :)

  Olen lukenut blogiasi jo pitkään, en yhtään tosin muista miksi ja millon aloin blogiasi lukemaan! Pidän blogistasi siksi, että olet syvällinen tyyppi, ja tämä välittyy myös blogiteksteissäsi. Pidän erityisen paljon pohdiskelevista teksteistäsi.

  Jos et keksi mitä kirjottaisit, niin tässä yksi toive; tee lista asioista, mitä onni on sinulle tällä hetkellä :) ne voivat olla pieniä asioita, esimerkiksi aamukahvi, puhtaat lakanat, kuivat kadut jne.

  Hyvää ja aurinkoista kevättä sinulle :)

  • Kiitos kommentistasi. :)

   Täällä iloitaan juurikin samaisesta asiasta, huikeaa kun valoa riittää pitkälle iltaan saakka ja kelit ovat olleet todella kivoja.
   Ja ihana kuulla, että pidät teksteistäni ja niiden tyylistä. Tuo onnipostaus on muuten hyvä idea, voisin toteuttaa ihan lähipäivinä. :) Pienistä asioista se onnellisuus lähtee, sitä mieltä olen. <3

 5. 26-vuotias valtiotieteilijä Helsingistä:) Markkinoinnin parissa teen hommia opintojen ohella! Blogissasi vetoaa rehellisyys, aitous, pohdiskelevuus ja terveysjutut:) Tämä on ehdottomasti suosikkiblogejani:)

 6. Täällä parikymppinen nuori nainen lueskelee mielellään! Kivoja ruoka-ohjeita, joita tekee mieli kokeilla koska ovat kauniisti ja simppelisti esitelty. Muitakin juttuja on ilo lukea, tekstissä ei kieliopillisesti moittimista ja blogi kokonaisuudessaan mielestäni kaunis. Tykkään kovasti myös sun tyylistä! Voi olla että olet aiemmin jo kirjottanut ja mennyt multa ohi, mutta olisi mielenkiintoista kuulla sun opiskelu/työhistoriasta? Jonkinnäköinen käsitys kyllä jo on, muistanko väärin vai oletko ollut hoitoalalla? Palkka-aiheinen postaus ja siitä syntynyt keskustelu oli äärimmäisen kiinnostava! Kiitos vielä yleisestä inspiraatiosta ja ihanaa kesän odotusta sinulle! :)

  • Kiitos sullekin kommentista. :)

   Olen tosiaan opiskellut lähihoitajaksi ja sen jälkeen merkonomiksi. Töitä tehnyt todella laidasta laitaan ihan ala-asteelta saakka. Voisinkin joskus kirjoitella vähän tuosta työpuolesta, ehkä nyt jonkun ajan päästä, kun pääsen nykyisessä arjessani vauhtiin. :) Kiitos postausideasta!

 7. Hei! Täällä ilmoittautuu VASTA 14, kohta 15 vuotias (kuulostaa niin pieneltä :’) ) nuori nainen pohjoislapista ja kotoota lähimpänä oleva h&m löytyy satojen kilometrien päästä eli metsässä mennään hehe. Liikunta, terveelliset elämäntavat ja tasapainon löytäminen kiinnostaa. Treenit hoituu lähinnä kotona ja metsissä hyppiessä kun lähin salikaan ei ole ihan kävelymatkan päässä..

  Blogisi löysin vähän alle vuosi sitten fitfashionin kautta ja pienen alun kankeuden jälkeen kun aloin enemmän lukemaan postauksiasi niin koukutuin vain enemmän ja enemmän ja huomasin että ekana tuolta puhelimen suosikeista täytyy aina tsekata onmyway blogi ettei vaan olis menny uus postaus ohi :D teksti ja kuvat molemmat omaa luokkaansa puhelimella räpsittyjen huonolaatuisten ja -valoisten ja sekavien blogien seasta erottuvana. Kauniit kuvat pistää heti silmään ja saa jatkamaan lukemista. Minä ainakin lähden melkein heti pois blogeista joissa kuvat on schaissea:) jatka samaan malliin ja jätä kaatelliset huutelijat huomiotta! Oot mahtava esikuva positiivisuudessasi ja elämänasenteessa ja jaetaan tosi monia samoja arvoja, ja nämä kyseiset arvot omaavat henkilöt tuntuu olevan tajuttoman harvassa tuolla koulumailmassa, henkilöt jotka oikeesti kunnioittas samanlaisia asioita ku meikäläinen. Ja mun arvot on mulle tärkeitä. Uskon kuitenkin että suuremmilta paikkakunnilta ja tulevaisuudessa voin löytää samanhenkisiä ja arvollisia tyyppejä jotka oikeesti ajattelee muitakin kuin itteensä.

  Mulla menee hyvin. En ole vielä siinä tasapainossa jonka haluan saavuttaa mutta nautin elämästä ja ne hetket on parhaita kun tulee onnellisuuspuuskia kuten juoksulenkillä vaan yhtäkkiä tulee spontaanisti mieleen että hemmetti kun elämä maistuu hyvältä :)

  Toivottavasti sullekkin kuuluu hyvää :)

  • No olet todellakin nuori mutta ihana kuulla, että saat täältä asioita joita mainitsitkin. :) Ja kiitos paljon positiivisesta palautteesta ja sanoistasi ylipäänsä. Tasapaino tulee omalla ajallaan, vuosien saatossa. Nauti elämästä ja toimi kuten sydän sanoo. Myös arvomaailma on sellainen joka kannattaa todellakin säilyttää arvoisenaan. Kuulostat kyllä fiksulta ikäiseksesi. :)

   Ihanaa kevättä sinne!

 8. Moikka Jutta! Essi 23 täältä kirjoittelee. Samaisten fiilisten kanssa kamppaillaan toisinaan ja varsinkin blogatessa tulee välillä sellainen olo, että ei vaan pysty antaa enempää ja olisi välillä kiva kun joku muu ”antaisi” välillä. Oon lukenut sun blogia monen monta vuotta ja löydän täältä aina uusia mielenkiintoisia juttuja, inspiraatiota ihan jokaiselle elämänalueelle ja tärkein: saat mut aina ajattelemaan asioita, joita en oo välttämättä tullut ikinä ennen edes ajatelleeksi. Oon aina iloinen, kun sulta on tullut postaus. Oon itseasiassa yksi myös näistä, jotka on tullut livenäkin heittämään, että lueskelen blogiasi ja superhyvillä mielin! ;)
  Ollaan tavallaan todella erilaisia ihmisiä, mutta oon löytänyt myös paljon yhteisiä asioita ja ainakin samanlaista suhtautumista elämään. Jatka samaan malliin, rehellisesti ja asenteella! :) <3

  • Ihanaa palautetta, kiitos Essi. :)

   Itseasiassa muistan, kun tulit jutulle. Oli ehkä vähän haastava ympäristö ja kellokin mahtoi olla jo lähempänä pilkkua. :D Kiva kuitenkin, että moikkasit ja kerroit lukevasi. Itsekin olen siis aina toisinaan kurkannut sinunkin blogiisi ja Instassa seurailen kyllä. :)

   Aina ei tosiaan tarvitsekaan olla samanlainen ihminen löytääkseen jotain yhteistä tai asioita jotka kiinnostavat. Ja kiitos, jatkan. <3 Kaikkea hyvää sinulle, ehkä me vielä törmäillään. :)

 9. Moikka! Olen 26-vuotias opettajaopiskelija Joensuusta. Tykkään erityisesti lukea ruokajuttuja sekä tietty kosmetiikka kiinnostaa aina :) pakko myös kysyä, milä tuotteilla teet noi sun aivan upeat kulmakarvat? Ihanaa kevättä!

 10. Moi Jutta! Olen 29-vuotias lukijasi. Olen seurannut sun blogia jo monen vuoden ajan! Opiskelen kieliä Jyväskylän yliopistossa. Mua kiinnostaa urheilu, kauneus ja hyvinvointi. Sun blogi on aivan ihana nykyään, mun ehdoton lemppari! Niin aito ja kiinnostava! :) Ja kirjoitat juuri sellaisista asioista, joista olen kiinnostunut ja jotka on mullekin ajankohtaisia. Ihanaa kevättä, kesä on kohta täällä jee! :)

  • Jee, super kiva kuulla! :) Sinnekin energistä kevättä, toivottavasti luet jatkossakin. :)

 11. 31-vuotias lukija Lappeenrannasta ilmoittautuu :) Luen blogiasi yleensä tauoilla töissä. Tykkään blogistasi, koska olet aito, ystävällinen, positiivinen, sinulla on monipuoliset jutut ja vastaat lukijoille kivasti :) Hyvää kevättä!

 12. Moi Jutta ! Täällä 25-vuotias nainen, joka potee ikäkriisiä. :D Blogiisi eksyin ensimmäisen kerran joskus neljä vuotta sitten. Viimeaikoina olen käynyt läpi samankaltaisia elämänmuutoksia kuin sinä, joten kirjoituksiisi on ollut helppo samaistua ja niistä olenkin saanut paljon ajateltavaa. Oman onnen ja sisäisen rauhan etsiminen on vaikea matka. Mutta uskon, että elämällä on paljon annettavaa, kun uskaltaa; ) Blogisi tuo aamuhetkiin hetken irtautumisen omasta arjesta ja antaa inspiraatiota. Arkisia juttuja toivoisin enemmän, niin kuin joskus aiemmin täällä ehkä näkyi. :)

  • Moikka, kiitos palautteestasi. Mukava kuulla, että tekstini ovat herättäneet ajatuksia ja ehkä antaneetkin sinulle jotain, tuo nimittäin tuntuu aina yhtä hyvältä kuulla. :)

   Pitääkin laittaa tuo arkijuttu mielen taakse. Liian usein postauksissani on ehkä sellainen aihe, jonka ympärillä pyörin. Harvemmin kirjoitan arkisesti tai arjesta. Pitää tosiaan laittaa tämä nyt ajatuksiin, kiitos. :)

 13. Moikka! 22-vuotias tyttö täällä on lukenut sun blogia nyt vajaan vuoden verran. Sun blogi on niin inspiroiva ja varsinkin monet syvälliset pohdiskelut on ollut ajatusmaailmaltansa samanlaisia kuin mun, mutta itse todella harvoin muistan mitään mietiskellä niin ihana kun muistuttelet aina silloin tällöin kirjoituksillas ja saat munkin mielen töihin ! Mulla on ollut opiskelujen ja ulkomailla asumisen takia tosi rankka vuosi mut jostain syystä oon aina saanut sun teksteistä lisää virtaa ja motivaatiota jaksaa, myös terveys jutuissa ! Eli kiitos kun jaksat niin usein kirjoitella, oon aina ekana lukemassa sun blogin jutut muitten seasta :)

  • Ihana palaute tämäkin, kiitos!! <3 On niin mahtavaa kuulla, että ne omat tekstit tosiaan kolahtaa ja saa ehkä jonkun toisenkin samoja asioita ajattelemaan.

 14. Hei vaan!
  Ajattelin tuoda kommentoida myös, on kiva varmasti tietää enemmän ketä juttuasi käy kyttäämässä!
  Olen Annika, seikkailunhaluinen, herkästi innostuva ja usein kysymyksiä esittävä nuori proviisori Göteborgista.
  Ihan suomalainen siis, mutta tänne lääketeollisuuteen töihin tullut.
  Tykkään elämästä, elämisestä ja eläimistä! Näin hyvin tiiviisti laitettuna.
  Mitäs minulle kuuluu? HYVÄÄ! Väsynyt, mutta onnellinen. Kuten mielestäni ihmisen tulisi ollakin usein maanantai-aamuisin. Asun ihanassa kaupungissa, minulla on ihania ystäviä ja äärimmäisen mielenkiintoinen duunipaikka. Löydän helposti tekemistä, treenaan paljon, mutta myös relaan sitä tarvittaessani. Tasapainoa etsin aina, ja koitan kuunnella itseäni ja omia tuntemuksia usein!

  Tästä syystä ehkä pidän myös blogistasi. Tykkäät pohtia! Niin minäkin! Ajatusmaailma meillä on välillä kovin eri, mutta niin minulla on useimpieni ystävienikin kanssa: pidän keskusteluista, joissa ihmisillä on oikeasti sanottavaa. Kauneudenhoidossa olet ihan ässä, mutta minä en joten nämä postaukset ruukaavaat mennä nopealla skrollauksella ohi. Teet blogiasi niin kuin haluat ja sitä arvostan – sehän on blogin idea, että kirjoittaa siitä mistä haluaa!

  Täällä olen salaa lueskellut jo kauan – pitäisi vain kommentoida useammin. Kiitos ajatuksiesi jakamisesta – arvostan rehellisyyttäsi ja avoimuutta monessa asiassa.

  Meikänainen on välillä hyvin epäsäännöllisesti kirjoitellut omia ajatuksiaan julkisesti, blogini on edelleen pystyssä ja täysin inspiraation ja ajatusvirran varassa (eli huonossa jamassa). Vilkuile takaisin mikäli innostaa!
  Fantasista viikon alkua!
  Annika

  • Kiva kommentti, kiitos. :) Itsekin rakastan keskustelua jossa voi toisinaan olla mukana jopa hyvin erilaisiakin ajatusmaailmoja. Sehän se vasta melkein parasta onkin, aina voi oppia toiselta -tai vastaavasti antaa toiselle. Siksi onkin mukavaa, että jengi kommentoi niitä mielipiteitään rohkeasti. :)

   Pitääkin kurkata blogisi, mukavaa nähdä ketä siellä kommentoi ja lueskelee. :)

 15. Moi:)
  Olen turkulainen biologi ja tällä hetkellä teen työkseni väitöskirjaa. Mulle tärkeintä elämässä on rehellisesti sanoen mun ja mieheni kissa (ja on se mieskin hyvin tärkeä, tietysti:) ). Olen ollut liikunnavihaaja suurimman osan elämästäni, mutta reilu vuosi sitten aloin lenkkeillä ja rauhallisesta juoksemisesta tulikin mun juttu. Olen ollut teini-iästä viime vuosiin saakka aika gootti/rock-tyylinen ja nyt lopulta viimeisen vuoden aikana alkanut etsiä uutta tyyliä. Elämääni tuli synkkiä ja raskaita käänteitä ja sellainen keinotekoinen synkkyys lakkasi viehättämästä. On hankalaa, mutta myös jännittävää, aloittaa ulkoisen itsensä etsiminen ihan puhtaalta pöydältä. Tykkään siis etsiä sun blogista tyyli- ja asuvinkkejä. Tykkään myös niistä syvällisistä ja toisaalta arkipäiväisistä kuulumispostauksista, ja tykkään ihan hurjasti kun sun kuvissa on usein somisteena kukkia:) Monista periaatteessa aika vastaavista blogeista sun blogi erottuu siten, että vaikutat viisaalta ja ”ei-hurahtaneelta”. Se kuuluisa kultainen keskitie, sellainen tasapaino ja hyvä olo paistavat läpi. Pidän siitä tietynlaisesta armollisuudesta ja kireyden puutteesta. Monissa blogeissa (ja monet ihmiset) on mun makuun liikaa verenmaku suussa treenaamista, liian tiukkaa ruokavaliota, liikaa ehdottomia totuuksia (tyyliin hiilari=myrkky). Kuitenkin olen löytänyt sun avulla chia-siemenet:D
  Ja arvostan myös sitä että uskot Jumalaan ja uskalsit kirjoittaa siitä. Tässäkin asiassa tällaisia esikuvia, jotka eivät tee aatteestaan liian suurta numeroa, on tosi harvassa.

  • Olipas mukava kommentti, kiitos kun sen kirjoitit. Löysin sieltä aika yllättäviäkin asioita, jotka sinua miellyttävät. Kuten vaikka ne kukat. Ihanaa, että jotkut huomaavat tällaisetkin seikat ja pistävät mieleensä. :)

   Joskus elämä tosiaan vie suuntaan jonka seurauksena koko pakka on laitettava uusiksi. Tuo voi toisaalta olla hyvinkin vapauttavaa ja vaikka se nyt olisikin haastavaa, saattaa asiat aueta sinulle ihan eri tavoin hetken päästä. Ymmärrän myös fiiliksesi tuosta keinotekoisesta synkkyydestä. Vaikka esimerkiksi pukeutumisessa musta on useammalle meistä ihan normaali väri -saattaa se toisille olla viiten johonkin ikävään ja synkkään. Onneksi tästä maailmasta löytyy paljon valoja ja värejä!

   Toivon sinulle todella pajon kaikkea hyvää ja ihanaa kevättä! Toivottavasti voin jatkossakin antaa sinulle blogini kautta jotain sellaista jota olet täältä ennenkin löytänyt. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta