Kasvohoidossa

*Yhteistyössä Kliento Suomi.

Vaikka muuten ihoni hyvinvoinnista hienosti huolehdinkin, kasvohoidoissa käyn aivan hävettävän harvoin. Elämäni ensimmäinen kasvohoito oli muutama vuosi sitten, jonka jälkeen olen käynyt hellimässä kasvojeni ihoa tasan kaksi kertaa. Ehkä parikymppiselle tuo lukumäärä olisi ihan ok mutta minä, joka kovaa kyytiä lähenen sitä maagista kolmeakymppiä. Not good. Syy tälle on oikeastaan ihan vaan puhdas saamattomuus. Ihoni on niin ”normaali”, että kasvohoito tuntuu joskus jopa hieman turhaltakin vaikka eihän se sitä todellakaan koskaan ole.

IMG_0762

Kevään kunniaksi oli vihdoin aika ryhdistäytyä ja laittaa iho kesäkuosiin. Marssinkin maaliskuun lopulla Kauneushoitola Sereneèn Punavuoreen ja pääsin pitkästä aikaa hoitopenkkiin. Alkuun kosmetologi tutki ihoni kunnon ja antoi tuomionsa siitä, millainen hoito olisi juuri minun iholleni tarpeellinen. Kunto oli tosiaan muuten hyvä kuten arvelin, mutta otsassa oli havaittavissa pientä kuivumista. Tuon olen itseasiassa huomannut itsekin yhä useammin ja useammin, etenkin väsymyksen yhteydessä. Otsani iho on jotenkin muuttunut paperimaisemmaksi ja se näyttää helposti hieman samealta. Tuomio olikin sitten lopulta ultraääni-kasvohoito Dermatologican tuotteilla, joka oli aivan ihana rentoutushetki arjen keskelle.

IMG_0753-2

Ihoani tosiaan puhdistettiin, analysoitiin, hierottiin, puhdistettiin ultralla ja vielä naamioitiinkin. Etenkin hieronta oli sellainen kohta jolloin mietin, että miksi ihmeessä en käyt kasvohoidossa useammin?! Aivan ihanan rentouttavaa, meinasin nukahtaa. Sain kosmetologilta hoidon aikana myös vinkkiä, että kasvohoidossa tulisi käydä neljä kertaa vuodessa, ikäänkuin jokaisen vuodenajan alussa. Tällöin voidaan kartoittaa hieman ihon tilannetta ja miettiä mitkä hoitotuotteet sopisivat iholle juuri sillä hetkellä parhaiten.

Vaikka itse tosiaan omaan hyvän ja helpon ihon, on sitäkin tärkeää hoitaa oikealla tavalla. Monesti saatamme ajatella, että ihomme voi hyvin mutta todellisuus voi olla toinen. Ammattilainen saattaa nimittäin nähdä ihosta asioita, joita emme itse omalla silmällämme näe tai ehkä vaan kiireiden keskellä huomaa. Suosittelenkin lämpimästi kasvohoidossa käyntiä jokaiselle edes kerran tai pari vuodessa. Itse aion nyt ehdottomasti skarpata ja tehdä tästä itselleni tavan. Neljä kertaa vuodessa iskostui aika hyvin takaraivooni.

IMG_0736-2IMG_0740

Jokunen teistä ehkä muistaakin, kun ennen joulua kirjoittelin muutamaankin otteeseen Kliento kanta-asiakaskortista? Kyseinen kortti on siis niinkin simppeli juttu kuin ihan se meidän matkakorttimme, esim. HSL:n vihreä kortti. Jos sinulla ei ole matkakorttia, on erillinen Klientokortti mahdollista noutaa ja aktivoida ilmaiseksi mistä tahansa Klienton toimipisteestä (lista kauppiaista täällä).

Kliento-edut tosiaan laajenevat jatkuvasti ja mukaan tulee uusia mestoja. Yksi mukana olevista kohteista on nimenomaan Kauneushoitola Serenè, jossa on tällä hetkellä olemassa useampikin Kliento-etu. Esimerkkinä nimenomaan kasvohoidot. Klientolle on nimittäin mahdollista kasvohoidon yhteydessä ladata leimapassi, jolla kahdella leimalla saa -15 % alennuksen kasvohoidosta. Samanlainen leimakortti systeemi pätee myös muihin hoitoihin, joista kahdella leimalla saa sen -15 % alen ja vastaavasti sokeroinnista -50 % 9:llä leimalla. Mielestäni aika kätevää, joten suosittelenkin ottamaan sen matkakortin hyötykäyttöön!  Myös Tampereen ja Turun seudulla matkakortit toimivat aktiivisina Klientokortteina ja kyseisistä kaupungeista löytyy erinomaisia etukohteita. Lisää kaikista Kliento-eduista (myös kaupunkikohtaisesti) voit lukea täältä.

IMG_0780

Hoidon jälkeen iho kiitti ja hehkui vielä seuraavan viikonkin ajan. :)

Ihanaa sunnuntaita ja aurinkoa päiväänne! Suurkiitos vielä eilisistä kivoista kommenteista <3 Vastailen kaikkiin rästeihin, kunhan tämä härdelli helpottaa. 

On my way

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta