Täydellinen nudepaletti

Olen varmaan useita kertoja blogissani maininnut, että en pidä ollenkaan silmien meikkaamisesta. Ripset ovatkin oma pelastukseni ja siksipä niillä onkin menty jo useampi vuosi. Myös muun silmämeikin teko on itselleni täyttä tuskaa, etenkin eyeliner… Voisiko joku tehdä sen puolestani? Paitsi, että omaan hankalan mallisen silmän, osittain homma on saattanut johtua myös siitä, että en ole ostanut uusia mieluisia silmämeikkejä vuosiin. Meikkipussissani ovat lymyilleet ne satunnaiset blogin kautta saadut random paletit (ja random sävyt) mutta muuten en ole tuhlannut moisiin penniäkään. Aloinkin taannoin miettimään voisiko tämä silmämeikki intoni ehkä kasvaa jos hankkisin jonkun uuden kivan luomiväripaletin? Sellaisen joka pitäisi sisällään ne kaikki suosikkini, eli nudet eri sävyissä.

IMG_2435

Olen kuullut aika paljon eri somekanavien kautta Maybellinen uudesta ”The nudes -paletista”, joka pitää sisällään nimenomaan nudefriikin kaikki ihanaiset lempparisävyt tummemmasta vaaleaan. On muuten ihan pakko tähän väliin mainita, että nyt on hyvin onnistunut somekampanjointi! Tämä paletti on nimittäin tullut eteeni ties missä mikä on osittain vahvistanut sen, että tuote on piirtynyt verkkokalvoilleni. Täydellisiä nudeja, jotka sopivat etenkin jokaiselle sinisilmälle. Olihan paletti pakko kotiuttaa vielä kun löysin sen alehinnoin Anttilasta (noin 13 euroa). Nyt olenkin sitten ihan hurahtanut luomivärillä pelaamiseen ja pakko myöntää, että jopa arkimeikkini on viime päivinä sisältänyt luomiväriä. Eipä olisi ihan heti uskonut! ;) A

Alla olevassa silmämeikissä olen käyttänyt paletin kahta ylärivin oikean puoleista sävyä, joista toinen onkin hienosti peitossa ruusun alla. :D No jokatapauksessa, vaaleampaa liikkuvalle luomelle ja tummempaa ikäänkuin tekemään ne ns. banaanivarjostukset. Levitykseen käytän Ecotoolsin siveltimiä.

IMG_2468-2IMG_2455-2IMG_2451-2

Luomivärin laadusta sen verran, että pysyy hyvin koko luomella ja on helppo levittää. Värissä on myös mukavasti pigmenttiä verrattuna niihin moniin muihin luomiväreihini. Tätä ei tarvitse levittää kovin paljon saadakseen halutunlaisen lopputuloksen. Myös koostumus on hyvä eli ei varise pitkin alaluomea. Ja iso plussa paletin pienestä koosta! Menee vaikka pienempäänkin meikkipussiin. :)

Onko joku muukin kenties löytänyt nämä ihanat Maybellinen uutuus paletit ja hurahtanut? 

On my way

8 vastausta artikkeliin “Täydellinen nudepaletti”

  1. Eikö sulla varise toi levitysvaiheessa? Mulla varisee silmänalusille levittäessä, mut muuten kyllä pysyy paikoillaan varisematta.. Levitysvaiheessa saa kokoajan olla pyyhkimässä niitä varisseita luomivärejä pois. :/

    • Ei varise. Tosin en käytä tuota paketin sivellintä vaan Ecotoolsin luomivärisiveltimiä, jotka ovat ihan parhaita. Puhallan yleensä vähän siveltimen päähän vielä ennen levitystä. :)

  2. Ihanat sävyt! Itse en ole kyseisen merkin luomivärejä ostanut, sillä aikoinaan ostamassani värissä pigmenttiä ei olut nimeksikään. Ei auttanut vaikka kuinka hankasi… :) Ilmeisesti tämä seikka on korjattu??

    • No niimpä! Kyllä tässä on pigmenttiä. Ja mä oon muuten yleensä myös aika tarkka näistä jutuista. ;) Inhoan sellaisia luomivärejä joista ei tartu mitään luomelle. Tätä voin siis todellakin lämmöllä suositella!

  3. Itselläni on myös tuo paletti ja tykkään siitä hirveästi! Itse en myös ennen laittanut silmiin arkisin muuta kuin ripsiväriä ja joskus satunnaisesti rajaukset mutta ostettuani tämän paletin olen innostunut arkisinkin luomiväreistä:)

    • Heheh, sama juttu. Ihana sutia edes vähän muutamaa sävyä niin jo on katse syvempi. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta