Aurinkoinen kevätpäivä ja asukuvat

Oi miten ihanaa onkin pitkästä aikaa lätkästä blogiin asukuvia! Minua on todella paljon harmittanut nimenomaan kyseisten kuvien vähyys jo pitkään ja pyrinkin asiaa korjaamaan. Suurin ongelma on ollut se kuvaaja. Toki välillä kaverit jeesii ja muuta, mutta olen niin tarkka. Tykkään, että kuvat ovat laadukkaita ja taso sen mukaista. Googlella on kuitenkin ihmeellinen tapa ratkaista ongelmat, nimittäin löysin ihan vasta Janitan. Ja nyt, kun olen hieman ympärillenikin katsellut, niin hänen kuviaanhan näkyy ties ja mistä! Ihan huippu persoona ja vielä taitava kuvaaja. Toivottavasti meidän asukuvasessiot onnistuvat tulevaisuudessa ihan viikottain. :)

IMG_7568IMG_7579IMG_7599IMG_7657

Viime viikolla oli jo aivan ihanan keväinen meininki ja meidän kuvauspäivällemmekin sattui sopivasti aurinko. Nyt ei kyllä ihan heti uskoisi, että näistä keleistä on vaan vajaa viikko aikaa mutta sellaistahan täällä Suomessa aina on. Jaksan kuitenkin pitää positiivisen asenteen ja uskoa sen kesän tuloon. Elämässä sää on kuitenkin aika pieni murheenkryyni, asia jolle emme mitään mahda joten valitus sikseen. :)

Jos jokusen sanan asusta sanoisin niin päälläni on tosiaan aika tuollainen oman näköiseni puetti. Tennarit, farkut ja bomber. Kokonaisuus on niin mieluisa, että voisin painella tuolla menemään vaikka viikon jokaisena päivänä. Ja ihan erityismainintaa pakko sanoa noista Leviksistä. Täydelliset!! Jos etsit korkealla vyötäröllä varustettua hieman ysärihenkistä nilkkapituista paksumpaa ”ehtaa” farkkua, niin nämä Wedgiet ovat täydelliset. Pakko saada vielä vaaleammassakin pesussa, on nimittäin kuin omalle vartalolleni tehdyt. Harva farkku istuu näin hyvin ja sen lisäksi on vieläpä hyvin miellyttävä päälläkin.

IMG_7653IMG_7576-001IMG_7628IMG_7549IMG_7570IMG_7533IMG_7580

Kengät Adidas / Farkut Levis / Paita Missguided / Laukku Furla / Takki Junkyard / Aurinkolasit RayBan / Kello MK

Mitäs mieltä asusta? :) Muuten toivottelen oikein energistä keskiviikkoa jokaiselle!

// Kuvat Janita Autio

On my way

8 vastausta artikkeliin “Aurinkoinen kevätpäivä ja asukuvat”

  1. Hiuksesi ovat aivan upean väriset! Älä vaan ota mitään vaaleita raitoja niihin, kun pohdit sitä aikaisemmin. Ihania kuvia ja asukuvia toivoisin lisää, samoin treenipostaukset ovat aina mielenkiintoisia…

    • Aih, kiitos. :) No itseasiassa en ajatellutkaan. Olen jo pitkään unelmoinut sellaisesta mahonkisesta väristä. Saa nähdä, voisiko se olla seuraava etappi.

      Kiitos, Janita on taitava. Pistetään toiveesi korvan taakse. :)

  2. Ihana asu, niin keväinen! <3 asukuvia toivotaan täälläkin ehdottomasti lisää jatkossa :)

    • Ihana, kiitos <3 Oli upea sääkin kuvailulle. Mä kaipaan niitä myös, joten koitan skarpata tahdin kanssa. ;) Onneksi siskokin palaa kohta Suomeen niin saan hänetkin välillä kuvailemaan. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta