Kauniit kiharat ilman lämpöä

Pinkit pehmokkaat Glitterin ”hair rollersit” ovat vilahdelleet viime aikoina siellä sun täällä. Näyttävät macaronseilta mutta todellisuudessa niillä saa loihdittua hiuksiin aivan ihanat kiharat ilman kuluttavaa lämpöä. Vanha kunnon paplarimeininki is back ja minä olen ehdottomasti messissä!

IMG_3010

Itse innostuin näistä ihan suunnattomasti löydettyäni rullat viime viikolla erään pressi-tilaisuuden goodiebagista. Harmi vaan, että kuusi rullaa ei riittänyt itselleni alkuunkaan ja kiharoista tulikin hyvin loivat. Eipä auta kuin hakea kaappiin lisätäydennöstä. :) Jo näillä kuudellakin sain kuitenkin sen verran tuntumaa, että innostuin ikihyviksi.

Pidin rullia puolikuivassa tukassa noin puolen tunnin ajan, jonka jälkeen haroin hiukset auki. Paras lopputuloshan syntyy, kun laittaa rullat hiuksiin koko yön ajaksi. Pohjustustuotteita unohtamatta! Jos omaat ohuehkot hiukset nämä kuusi rullaa varmasti riittävät, mutta jos tuota pehkoa löytyy niin suosittelen ehdottomasti vähintään kahta pussillista.

IMG_2953IMG_2958

Nyt joku varmaan miettii, että miten homma sitten käytännössä toimii niin minäpä kerron. Tai koitan hahmotella mahdollisimman selkeästi. :) Eli rullat rullataan hiuksiin kieputtaen hiuksia tuohon keskiosaan. Jotta tukka ei menisi takulle ja rulla jäisi kiinni hiukseen, jokaisessa rullassa on oma lovikohtansa nimenomaan sitä hiuslatvaa varten. Täten purkaminenkin on huomattavasti helpompaa.

Rullat kannattaa rullata aika ylös mutta kuten sanoin, minulle nämä rullat eivät riittäneet mihinkään ja yhteen rullaan tulikin aivan liian paljon hiusta. Ihan lopussa rulla lukitaan ristikkäisliikkeellä. Se on hieman haastava selittää mutta youtubesta löytyy aika hyviä tutorialeja. Tässä esimerkiksi yksi Glitterin oma sellainen. :) Käyttö on jokatapauksessa todella helppoa ja nopeaa. Ja tosiaan ilman kuluttavaa kuumuutta, eli ehdottomasti hyvä vaihtoehto raudoille.

IMG_3003IMG_3000

Ja alla sitten sitä lopputulosta puolen tunnin muhimisen jälkeen. Ihan nätit latvalaineet vaikka kunnon kiharoita tuolla määrällä en aikaiseksi saanutkaan. :)

IMG_3016-2IMG_3025

Vai mitä mieltä te olette? Onko moni kenties jo kokeillut näitä rullia ja ihastunut? :)

On my way

8 vastausta artikkeliin “Kauniit kiharat ilman lämpöä”

 1. Onpas hauskoja, täytyy varmaan testata! Paljonko noi maksaa?

  Olet Jutta aivan ihana, sun blogi on yks lemppareista! Sulta saa aina parhaat vinkit kauneusjuttuihin ja monii muihin!

  • Olikohan kympin paketti ja nyt ilmeisesti tarjouksessa. ;)

   Ihana, kiitos todella paljon! Merkkaa tuon kuuleminen. :)

 2. Vinkkinä: nyt Glitterissä tarjouksessa ainakin viikonlopun yli 2 pakettia (yhteensä 12 rullaa) 10 eurolla! :)

  • No on, paitsi hauskat niin super söpötkin vielä. :) Sä joutuisit ottamaan varmaan viisi pussia, kun sulla on niin paksu tukka. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 1
Tykkää jutusta