Hengähdystauko arjesta

*Kaupallinen yhteistyö: Libresse.

Rakastan musiikkia. Sen voima on usein jopa niin henkeä salpaava, että vie täysin omaan maailmaansa. Musiikki ohjaa hyvin paljon tunteitani ja sen avulla haenkin usein erilaisia tunnetiloja. Näistä yhtenä esimerkkinä nimenomaan rentoutuminen. Itselleni yksi helpoimmista tavoista rauhoittaa ajatusmaailma ja ylipäänsä koko keho, on musiikin kuunteleminen. Pitkän työpäivän jälkeen sängyllä korvanapit korvilla loikoilu, tai ratikassa oman rentouttavan ”Relaxing” Spotify-listan kuunteleminen. Varma tapa rauhoittaa tämän naisen ajatusmaailma ja hengähtää päivän vilinästä.

IMG_3145

Millainen musiikki minua sitten rentouttaa? Vaikka olenkin hyvin moniruokainen musiikin suhteen, rentoudun parhaiten suhteellisen rauhallisesta ja pehmeästä soundista. Kuten soittolistaltani voi bongata, sieltä löytyy mm. YOUNGHEARTED, Sam Smith, Justin Bieber, Anssi Kela, Anna Puu, Jenni Vartiainen ym. Jokaiselta mainitsemaltani artistilta löytyy myös aika temmokastakin menoa, mutta tälle omalle rentoutus listalleni olen koonnut ne kauneimmat balladit. Rauhalliset, rennot, tunteita herättävät ja sielukkaat biisit. Listaa on ilo kuunnella ja mikä parasta, se suo minulle tietynlaisen hengähdystauon arjen ulkopuolelle.

IMG_3153

Parasta musiikissa on se, että voit kuunnella sitä missä tahansa tai koska tahansa. Ja vaikka en aina napit korvilla kuljekaan, pidän ne aina laukussa mukanani. Ihan vaan jo siltä varalta, että jos iskee se fiilis jonka kanssa haluaa sukeltaa sinne omaan maailmaan ja hengähtää. Viimeksi tänään pidin hengähdystauon työnteosta ja kuuntelin rentoutus listaani. Silmät kiinni pötkölleen sängylle ja tasaista hengittelyä. Kymmenessä minuutissa olin kuin uusi ihminen ja jaksoin taas puurtaa. Tuo todella toimii!

IMG_3160

Musiikin lisäksi käsilaukustani löytyy aina kaiken varalta myös erilaisia hygieniatuotteita, kuten Libressen pikkuhousunsuojia. Kyseinen merkki on lanseerannut nyt uuden DailyFresh -tuotteen, jossa on viisi kertaa entistä hengittävämpi ProSkin -ominaisuus. Tämän ominaisuuden ansiosta suoja hengittää erinomaisesti ja tuntuu erityisen hyvältä ihoa vasten. Itselleni Libresse on jo kautta vuosien ollut se lemppari mitä tulee intiimihygieniaan. Merkin tuotteet ovat hinta-laatusuhteeltaan ehdottomasti parhaita!

IMG_3140

Vielä loppuun tahdon vinkata teille kilpailusta, joka Libressellä ja Spotifylla on parasta aikaa käynnissä. Kyseisessä skabassa on tarkoitus ilmiantaa biisi, joka saa juuri sinun henkesi salpautumaan. Luvassa on aivan huikeat palkinnot, nimittäin Ticketmaster.fi:n lahjakortteja ja Spotify Premium -paketteja!

Kilpailuun voit osallistua kampanjasivustolla, jossa sinun tulee täyttää kilpailulomake. Voit osallistua useammallakin kappaleella mutta voittaa voi vaan kerran. Kilpailu päättyy 6.6.2016 ja osallistua voivat vaan Suomen kansalaiset ja täällä asuvat henkilöt.

Kilpailusivulle ja osallistumaan TÄSTÄ! Isosti tsemppiä jokaiselle osanottajalle. :)

IMG_3164

[Debug tracking pixel: http://eas3.emediate.se/eas?camp=252390;cre=img;EASTblogiyhteistyo=libresse-onmyway;EASTpostID=21307]

On my way

4 vastausta artikkeliin “Hengähdystauko arjesta”

 1. Jutta, sulla on kyllä nämä postaukset aina niin ihanasti toteutettu! <3 Onnistuit pikkuhousunsuojistakin kokoamaan näin kivan postauksen, josta ei välity sellainen "ostakaa näitä pikkuhousunsuojia" -tuputus :)

  • Ihana sinä <3 Todella piristävää kuulla, kiitos. :)

 2. Moikka!

  Suosittelen sun relax-listalle Lake Jons- nimistä bändiä! :)
  Jos haluat avata joskus enemmän musiikkimaailmaasi, hyviä bändejä/biisejä, olis kiva! Hyvästä musiikista tarvitsee aina vinkkejä.

  Mukavaa toukokuuta!

  • Kiitos vinkistä, pitääkin lisätä. ;) Laitetaas tuo idea korvan taakse.

   Sinnekin aurinkoista toukokuuta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta