Trumpettihousuissa

Nyt on kyllä aidosti kesän tuntua. On tavallaan hassua kuinka paljon näkee jo jengiä shortseissa ja t-paidassa, itse hyvä jos uskaltaa ilman takkia olla. Ei sillä etteikö tarkenisi mutta jotenkin tuollaista vähäistä pukeutumista vielä arastelee… Ei oikein osaa suhtautua ajatukseen, että nyt on kesä, kun viime viikolla vielä väristiin ulkona ja jossain taidettiin kunnolla luntakin saada? Vai oletteko eri mieltä? Joko olette uskaltautuneet shortseissa liikenteeseen? :) Itse vedin eilisenkin vielä näissä iki-ihanan nostalgisissa trumpettihousuissa.

IMG_3210IMG_3216IMG_3209

Siskoni palasi tällä viikolla Berliinistä ja treffattiinkin eilen nätissä ”kesäillassa”. Oli ihan huikeaa istua ulkona kaffittelemassa vielä yhdeksän aikaan, napata siinä lomassa muutama kuva, vaihtaa kuulumisia, kävellä viliseviä katuja ja nähdä onnellisia kasvoja. Suomi kyllä herää niin henkiin aina kesän korvilla. Suurin positiivinen seikka on nimenomaan se ilo joka näkyy ihmisten kasvoilta. Toivon mukaan se on edes osalla muunkin kuin muutaman kuplajuoman aikaansaamaa… :D Terdetkin olivat nimittäin ihan täynnä, tietenkin.

Siskoni omistaa pyörän ja oli jotenkin kovin nostalgista ajella sillä kaksi päällä. En tiedä kuinka laillista tai laitonta tämä nykyään on ja miten poliisit suhtautuisivat asiaan, mutta kiireen tullen kaikki keinot on sallittuja, eikö? Pakko sanoa, että en kyllä muista koska olisin noin viimeksi tehnyt tai ylipäänsä pyörällä ajellut. Pohjanmaalla asuessa tuo pyöräily oli ihan automaatio ja paikasta a paikkaan b hurautettiin aina kaksipyöräisellä. Muistan kuinka Helsinkiin muutettuani omistin kyllä pyöriä parikin mutta molemmat pöllittiin aika nopsaa. Eipä siis innosta ihan hirveästi niillä ajella kerta ovat noinkin kuumaa tavaraa. En tosin tiedä mikä on nykytilanne mutta näin silloin kymmenen vuotta sitten.

IMG_3206-2IMG_3198

Kengät Adidas / Housut Gina Tricot / Paita Gina Tricot / Takki Saints

Tänään on taas ihana aurinkopäivä, itsehän painelen kohta liikkeelle töihin. Nauttikaapa siis auringosta te kaikki ketkä voitte! :) 

On my way

6 vastausta artikkeliin “Trumpettihousuissa”

  1. Itse vedin just tänään mekolla paljain säärin. Takin laitoin kesken kaiken päälle, kun tuli jotenkin sellainen olo, että on liian vähän vaatteita päällä ainakin muihin ihmisiin verrattuna. No, lopulta tuli sen verran kuuma että kyllä se takki löysi tiensä takaisin laukkuun :D

    • Hui kamala. :D Itse en vielä tuohon rohkenisi. No ehkä sunnuntaina, kun on kunnon helle. ;)

  2. Tosi kiva asukokonaisuus! :) Ja joo, kyllä vaatii multakin aina yhtä paljon totuttelua tää yhtäkkinen kesään siirtyminen :D Jotenkin ei vaan tunnu todelliselta. Mutta kivahan se on kun aurinko paistaa ja on lämmin.

    • Kiitos. No se vaatii kyllä aina, mutta positiivinen muutos. ;) Nyt vaan vaatetta vähemmälle, pikkuhiljaa. :D

  3. Olisi kiva nähdä sinusta joskus ns luonnollisia kuvia missä et niin poseeraisi, ihan vaikka aito hymy ja rennompi asento :) kuvasi ovat toki kauniita näinkin mutta joskus luonnollisuuskin voisi toimia!

    • Ehkä mä vaan en ole luonteva kameran edessä, en tiedä. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta