Kesä ja festaripukeutuminen

*Kaupallinen yhteistyö: EMP Finland.

Kesään kuuluvat ehdottomasti festarit, sitä ei käy kieltäminen. Itse olin nuorempana kovakin festari kävijä mutta nykyään valitsen ehkä yhdet tai kahdet kesässä, rahkeiden mukaan. Myös telttamajoitus on vaihtunut sisämajoitukseen sillä vanhuus ei tule yksin. 🙂 Festareihinhan kuuluu auringon, musiikin, roskaruoan, parhaan porukan ja ilojuoman lisäksi myös festaripukeutuminen. Se on itseasiassa todella iso osa tuota meininkiä ja useimmat panostavatkin tähän osa-alueeseen todella suurella kädellä. Muutaman kerran kesässä on lupa olla rock, hip, hop tai vaikka ihan jotain muuta!

IMG_3312-001IMG_3328-001IMG_3337

Parhaimmillaan aurinkoinen festarisää hellii festarikansaa, jolloin on lupa kulkea mekoissa, hauskoissa aurinkolaseissa ja höystää lookkia koruilla. Itse en olisi ihan heti uskonut, että innostun tästä Lennon -aurinkolasimallista mutta toisin kävi! Ovat ehdottomasti tämän kesän suosikkilasini. Pyöreääkin pyöreämpi ja vieläpä peileillä höystetty malli, toimii! Siihen pariksi sitten musta tiukka turtleneck-kauluksellinen Urban Classics trikoomekko. Monikäyttöinen malli, jonka voisin kuvitella pukevani päälle ihan festareiden ulkopuolellakin.

Untitled Export2

Toisaalta, jos tiukempi mekko ei tunnu omalta voi festareille valita vieläkin rennomman tyylin. Tämä Cheap Mondayn Collapse Dress on nimittäin sellainen vaihtoehto, jossa ei varmasti tule epämukava olo! Mekko on malliltaan hieman sporttinen vyötärökiristysnauhan kera ja ainakin itselleni tässä mekossa tuli heti hyvinkin kotoisa fiilis. Kyseisen merkin vaatteet ovat muutenkin aivan ihania, joten eipä tässäkään metsään menty. 🙂 Mekon pariksi bootsit tai vaikka kesäiset remmisandaalit.

IMG_3245

Suomessa kesäillat ovat usein viileitä, joten myös tunika/mekko -ja housuyhdistelmät toimivat festareilla erinomaisesti. Tämä Urban Classicsin rento lyhyt mekko on itselleni sitä pituutta, että se vaatii ehdottomasti housut alleen. Koko on minulla S, joten jos pelkäksi mekoksi mielit niin kannattaa ehdottomasti valita ainakin kokoa suurempi kuin normaalisti valitsisit. 🙂 Malli itsessään on ihanan rento ja nyörivyö vyötäröllä kruunaa kokonaisuuden. Materiaalikin on ihanan ohutta ja kesäistä. Erityisplussaa suuresta kaula-aukosta, joka mahdollistaa trendikkään olkapään paljastamisen! 🙂 Niin ja väri, harmaa on mun ehdoton suosikki vuodesta toiseen.

IMG_3400IMG_3434IMG_3362

Kuten alussa mainitsin, myös korut ovat ehdottomasti yksi osa festarilookkia. Itsehän rakastan sormuksia ja sitä, että niitä on useita. Vaikka ihan jokaiselle sormelle omansa. Alla olevassa kuvassa näkyvä Hopeahöyhen sormus hurmasi minut yksinkertaisuudellaan. Todella upea, boheemi mutta kuitenkin siro ja kaunis. Sormus on sterling-hopeaa, joten ei kutita tai ole epämiellyttävä iholla.

Myös minimalistiset ja pienet boheemit sormukset ovat makuuni. Tämä Bohemian Ring Set oli ehdottomasti sellainen, joka herätti EMP:n verkkokaupassa huomioni. Vaikka en mikään sinisen ystävä olekaan, näissä sormuksissa nuo pienet vaaleansiniset yksityiskohdat todella toimivat! Setti sisältää kolme tavallista ja kolme minisormusta, jotka voi sitten yhdistellä haluamallaan tavalla. Mätsäävät muuten kivasti Lennon-arskojen kanssa! 😉 Myös nämä ovat nikkelivapaata metallia.

IMG_3472IMG_3442IMG_3454-001

Jos festarit kutkuttavat jo ovella (tai ihan vaan noin muutenkin), niin EMP-verkkokauppa tarjoaa lukijoilleni -10 % alennuksen 6.5.-13.5.2016 saakka koodilla ONMYWAY10 Huomioithan, että koodia ei voi yhdistää muihin kampanjaetuihin.

EMP:n verkkokauppaan pääset TÄSTÄ.

Oikein ihanaa festarikesää kaikille jo näin etukäteen!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *