Priimaa väriä purkista

Jännä juttu kuinka näinä aurinkoisina kevätpäivinä, kun lämpö on kivunnut sinne parinkymmenen asteen puolelle, alkaa yhä enenevissä määrin kaipaamaan tervettä hehkua ja väriä iholleen. Omalla kohdallani tähän värin saantiin tässä vaiheessa vuotta se paras ja helpoin tapa on ehdottomasti itseruskettavat. Helppoa, nopeaa, turvallista ja yksinkertaista. Kun käyttää oikeanlaisia rusketustuotteita, ei kukaan tunnista oletko käynyt etelässä vai saanut värin siellä omassa kylppärissä.

IMG_4099

Itse olen jo pitkään suosinut Vita Liberataa ja heiltä säännöllisesti tuotteitakin testiin saanut. Viime viikolla saapui kevään uusi lähetys ja sieltä löytyi pari aivan ihanaa uutuus-tuotetta. Marula -kuivaöljy, sekä Body Blur -viimeistelyvoide. Molemmat herättivät oitis mielenkiintoni ja nyt on sitten ehditty kumpaakin jo huolella testailemaan. Olen tosiaan hyvin tarkka siitä, että rusketukseni on tasainen ja muutenkin väriltään luonnollinen. En halua hohkata keltaisuutta tai ylipäänsä näyttää ”epäaidolta” barbilta. Rusketuksen sävyn tulee olla luonnollinen ja laikuton. Sen tulee myös kuivua nopeasti, sillä nahkea itseruskettava iholla on yksi inhottavimmista tunteista mitä tiedän. Siinäpä siis muutama syy, joiden vuoksi nimenomaan Vita Liberata on vienyt sydämeni. Heidän tuotteensa toimivat aina ja ovat ehdottomasti kirkasta A-luokkaa!

IMG_4082-3

Muutama sananen tosiaan näistä uutuuksista, jotka vastaavat oikein hyvin odotuksia ja täyttävät ne kriteerit, jotka sarjan aikaisemmatkin tuotteet ovat täyttäneet. Ensinnäkin Marula-kuivaöljy, josta tuli kerta heitolla tällaisen kuivasäärisen suosikki! Oma ihoni on nimittäin ollut jo pitkään jaloista hyvin kuiva ja hilseilevä. En tiedä johtuuko tämä edesmenneestä talvesta ja säiden lämpenemisestä, mutta tuota säärien ihoa on joutunut hoitamaan rankemmalla kädellä. Vaahtomainen itseruskettava on nimenomaan kuivalle iholle usein liian kuiva, joten tällainen öljymäinen vaihtoehto toimii erinomaisesti samalla hoitaen ja ihoa kosteuttaen.

IMG_4110

Koska kyseessä on kuivaöljy, tuote ei ole mikään rasvainen öljy joka valuisi pitkin sääriä, vaan ihan jotain muuta. Kuorin ihoni ensin suihkussa, jonka jälkeen levitin kuivaöljyn paljain käsin, kinnastakin voi toki käyttää. Öljy nappaa kiinni samantien ja on väriltään tummaa, joten on helppo nähdä mihin kohtaan väriä on jo levittänyt. Kuivaöljy kuivuu iholle tosiaan siinä hetkessä ja puinkin vaatteet noin 20 minuuttia sen jälkeen, kun olin öljyn levittänyt. Lopputulos näkyi oitis levityksen jälkeen, mutta toki väri tummenee vielä ajan kanssa. Aivan ihana tuote!! Tästä tuli ehdottomasti oma kesäsäärien lemppari. Plussaa tuoksusta, josta tulee nimenomaan kesä, biitsi ja aurinko mieleen. :)

Alla lopputulosta noin 10 minuuttia levityksen jälkeen.

IMG_4149IMG_4137

Toisena sitten Body Blur -voide, joka on taas hieman erilainen rusketustuote. Kyseessä ei ole siis varsinainen itseruskettava vaan viimeistelytuote. Voide on kehitelty tasoittamaan ihon pieniä virheitä ja epätasaisuuksia. Sitä voi käyttää kasvoille, dekolteelle, käsivarsiin tai vaikka sääriin, joihin tahdot esimerkiksi juhla-illan ajaksi kivan sävyn ja hehkun. Voide soveltuu erityisen hyvin myös kasvoille sellaisenaan tai meikkivoiteeseen sekoitettuna. Koostumus on samettinen ja nimenomaan blur-efektin huomaa voidetta levittäessä. Se todella tasoittaa ja tekee ihosta kauniimman näköisen.

IMG_4156

Itse kokeilin voidetta käsivarteen teille malliksi ja alla olevasta kuvasta näettekin pienen värieron, jonka tuo voide aikaansaa. Myös kasvoille olen tätä testannut ja pakko sanoa, että toimii erinomaisesti etenkin niinä meikittöminä päivinä jos iholle haluaa pientä väriä, mutta ei kuitenkaan mitään kunnon pakkelikerrosta. Monikäyttöinen tuote! Tämä tuoksuu myös auringolta ja kesältä.

IMG_4159IMG_4163-001

Joko te olette ehtineet jompaa kumpaa tuotetta testaamaan? Mielipiteitä? :) 

 

*Tuotteet saatu blogin kautta testiin. 

On my way

8 vastausta artikkeliin “Priimaa väriä purkista”

 1. Moikka! Kuinka paljon kyseinen tuote maksaa ja mistä sitä voi ostaa? Ja onko sinulla niksejä siihen, että miten saada itseruskettavan haju pois? Mielestäni se haisee voimakkaalle vielä pari päivääkin laiton jälkeen ja varsinkin hikoillessa haju voimistuu.

  • Täältä löytyy jälleenmyyjiä: http://www.vitaliberata.fi/jalleenmyyjat/

   Hinnat pyörivät siellä 20-45 euron kieppeillä suunnilleen. Muistutan kuitenkin, että vaikka ovat hintavia niin ovat myös kestäviä sillä pysyvät hyvin iholla. Näissä ei ole sellaista perinteistä löyhkää. Levitän itse aina illalla ja käyn aamulla suihkussa. :)

 2. Hintoja olis joo kiva tietää! :) ja vielä tosta öljystä, onko kyseessä siis ihan itseruskettava, kauan tuon öljyn rusketus iholla kestää suunnilleen? :D Ettei oo sellainen että lähtee heti pesussa pois?

  • Öljy on noin 45 euron kieppeillä ja tuo Blur varmaan myös jotain 25-35 euron kieppeillä. :) Kuivaöljy on siis itseruskettava ja antaa iholle nimenomaan samankaltaisen rusketuksen kuten kyseisen merkin vaahdotkin. Koostumus on vaan eri. Tässä on myös suojakerroin jonka avulla voit ottaa sillä aurinkoakin! Sinun ei siis tarvitse suunnata aurinkoon kalkkisäärillä, vaan voit hieroa tätä iholle ennen auringonottoa.

   Omalla ihollani sävy on pysynyt jo useamman päivän, vaikka käyn suihkussa kerran päivässä ja hikoilen treeneissä. Ei siis lähde veden mukana samantien pois. Itselleni sellainen hyvä tahti levittää kropalle ruskettavaa on ollut kerran viikkoon. :)

 3. Enn testannut, mut ehdottomasti ostan jos löydän Sokokselta! Sun IR vinkit on aina hyviä!

  • Joo, Sokos kyllä myy kyseistä merkkiä ja sen tuotteita. :) Suosittelen vaan ja ainoastaan niitä hyviä juttuja, joten kannattaa ehdottomasti kipasta hakemaan testiin. ;)

 4. Muistanko väärin vai olitko myös Lumenen ir tuotteiden ystävä? Mielestäni hintaansa nähden todella laadukkaita! Kuivuvat iholle lähes heti eivätkä jätä pahaa tuoksua. :)

  • Moikka! Joo se Lumenen Self Tan Lotion on hyvä tuote! Käytän välillä sitä Liberatan lisänä. :) Kuivuu myös nopeasti vaikka on voidemainen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta