Rehellisyys kannattaa aina

Pakko vielä sanoa viime päivien kommenteista suur kiitos teille. Mieletöntä palautetta jaoitte jälleen kerran ja olenkin siitä todella kiitollinen. Tavallaan tällaisten postausten jälkeen tulee aina sellainen fiilis, että onneksi kerroin. Onneksi olin rehellinen ja jaoin heikkouksiani teidän kanssanne.

Ylipäänsä rehellisyydessä ei voi koskaan mennä mönkään. Se on mielestäni yksi tärkeimmistä asioista elämässä ja sen avulla voi päästä hyvinkin pitkälle. Mieluummin kertoo asiat suoraan, kuin maalailee totuutta luodakseen tietynlaisia mielikuvia. Mielikuvia, joiden tietää miellyttävän jengiä. Aina ei nimittäin tarvitse edes jokaista miellyttää. Kuten joku lukija hienosti totesikin, ”Jos koet itsesi kaikin puolin hyvinvoivaksi, ei siihen kaivata muilta neuvoja miten sinun tulisi elää”. Juurikin näin. Toisaalta, koko tämän rumban jälkeen minulle tuli yhä vahvemmin olo, että haluan haastaa itseäni ja päästä tuosta satunnaisestakin tavasta eroon. Kaikella lienee siis tarkoituksensa.

IMG_3795IMG_3788IMG_3806-001IMG_3791

Kun kerta rehellisyyteen aiheena päästiin, haluaisin sanoa muutaman sanan myös siitä kuinka kannattaa olla rehellinen paitsi muille, myös itselleen. Se, että ylipäänsä elämässä etsii totuutta ja seuraa sydämensä ääntä on nimenomaan rehellisyyttä itseä kohtaan. Toisinaan sydän saattaa ohjata suuntaan, johon oma mukavuusalue ei yllä mutta kuka on kääntämässä kelkkaasi ellet sinä itse sitä käännä? Paljon on siis meidän käsissämme. Tässä vaiheessa tullaan myös siihen, että meidän tulisi unohtaa muiden ihmisten mielipiteet. Ihmisillä on aina näkemyksensä ja jos niitä jokaista lähtee kuuntelemaan henkilökohtaisella tasolla, ei hyvä heilu. Kohta olet täysin hukassa elämäsi kanssa.

Kukaan muu ei kuitenkaan koe elämääsi samalla tavalla kuin sinä koet, kukaan muu ei ole sinun saappaissasi. Jos siis tiedät, että elämässäsi on osa-alueita joihin et ole tyytyväinen suosittelen olemaan rehellinen itselleen ja muuttamaan asioita. Jos se tuntuu mahdottomalta, pyri silti siihen. Et koskaan voi tietää mitä odottaa oven takana ellet sitä avaa. Itse voin ainakin omakohtaisesti kannustaa tähän, sillä omassa elämässäni nimenomaan nuo valinnat joita olen pitkään vatvonut ovat olleet niitä valintoja, jotka olisi pitänyt tehdä huomattavan paljon aikaisemmin. Jos asiat tuntuvat vääriltä, et turhaan tunne noita tunteita. Parempi kuitenkin myöhään kuin ei milloinkaan. Kaikelle on myös aikansa ja paikkansa, joten luotan pitkälti myös siihen, että oikealla ajoituksella on merkityksensä.

IMG_3804IMG_3830IMG_3815IMG_3848-001IMG_3812IMG_3803

Kengät Adidas / Housut Zara / Paita Gina Tricot / Aurinkolasit EMP Finland *saatu

Näiden aatosten siivittämänä toivottelen teille oikein ihanaa perjantaita ja alkavaa viikonloppua! Itse olen työmoodissa seuraavat päivät, joten myös blogiin tulossa aktiivista päivittelyä ja postauksia. Jos tulee mieleen jotain postausideoita joita toivoisitte, niin saa ehdotella. :)

Kuvat: Erika Hirsimäki

On my way

2 vastausta artikkeliin “Rehellisyys kannattaa aina”

 1. Moiiii!
  Postaus kameroista? Sun omasta/omista sekä voisit vähän kertoa mikä olisi hyvä esim aloittelevalle blokaajalle tai ihan vaan mulle eli kuvaan lähinnä reissussa ulkomailla kaikkea ja sitä varten tarttisin hyvän kameran. En toki mitään ammatikameraa.
  Kiitos!
  Ihanaa viikonloppua!

  • Moikka! Hyvä idea. Tosin itselläni käytössä nimenomaan järkkäri jota voi ammattikameraksikin kutsua. Muuten mulla ei ole oikein kokemusta noista nykypäivän harrastuskameroista.

   Mutta joku valokuvaamiseen liittyvä postaus voisi olla toteutettavan arvoinen! Kiitos siis vinkistä. :))

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta