Käyttökokemuksia NYX-huuliväreistä

Kuten tiedätte, olen aikamoinen huulipunien hamstraaja. Rakastan punia, joista vielä eritoten mattaisia nudeja. MAC on ollut jo pitkään ehdoton suosikkini niin hinnan, kuin laatunsa puolesta mutta vihdoin sain kokeiltua jotain uutta. Tiedättekö, jos kerran löytää jonkun hyvän ei sitä hevillä viitsi lähteä kurkkimaan vieraisiin pöytiin… Nyt kävi kuitenkin toisin, otin riskin ja tilasin NYX Cosmeticsin muutaman mattaisen huulivärin testiin.

IMG_4281-001

Olen lukenut kyseisistä huuliväreistä paljon ja sen lisäksi kuullut positiivisia kehuja sieltä sun täältä. Itse olen nykyään ehkä hieman skeptinen ”halppis meikkimerkkien” huulipunia kohtaan ja tämänpä vuoksi piti lukasta muutamakin eri tyypin kirjoittama kehu kyseisistä huuliväreistä kunnes ylitin sen kynnyksen, että painoin tilaa-nappia. Kyseiset värithän ovat ihan loppuunmyytyjä lähes joka puolelta, eli ainoa paikka josta muutaman nude-sävyn ehdin ostoskoriini lukitsemaan oli pretty.fi.

IMG_4255

Omani tosiaan valitsin sen mukaan mitä nudeja nyt vaan sattui löytymään. Ehdin nappaamaan ostoskoriini sävyt Abu Dhabi ja London. London on sävyltään hieman ruskehtavampi ja Abu Dhabi puolestaan taas hieman punertavampi. Voin aidosti sanoa, että olin super hyper skeptinen, kun maalasin näillä huuliani ensimmäistä kertaa. Lopputulos ja se pysyvyys yllättivät minut kuitenkin aivan täysin! Ensinnäkin väreissä on ihan kunnolla pigmenttiä. Huulia ei tarvitse maalailla kuin muutama kerros, kun väri jo nappaa kiinni. Aluksi huuliväri tuntuu huulilla ehkä hieman huulikiiltomaiselta mutta kuivuu oitis. Tämän kuivumisen jälkeen huulet ovatkin sitten mintissä koko päivän. Super cool!

Alla sävy London. PS. Pahottelut kuvien tarkkuudesta, lue ihokarvat -ja huokoset. :D

IMG_4181IMG_4201

Jostain luin, että osaa häiritsee se kuinka värit kuluvat huulilta ja kuivattavat? Itse en huomannut tällaista ongelmaa laisinkaan vaikka tsekkasin jokaisen ruokailun jälkeen onko väri vielä tallessa. Se on huulilla kuin liimattuna, uskomatonta. :D Sen sijaan yksi päivä, kun erehdyin lisäilemään väriä useampaan otteeseen, huomasin ikävää kuivumisen tunnetta huulilla. Vähempi riittää siis ehdottomasti näissä punissa. Tämä on ainoastaan hyvä juttu! Luulisi siis yhden purkin kestävän suhteellisen pitkään?

Alla huulilla sävy Abu Dhabi.

IMG_4219-002IMG_4235

Näihin nyt siis täysin hurahtaneena olen koittanut kyttäillä josko esimerkiksi sävyt Cairo, Athens ja Zurich täydentyisivät verkkokauppoihin. Toistaiseksi värien kohdalla lukee kuitenkin päivittäin ”loppuunmyyty”. Kävinpä jopa Sokoksenkin valikoimaa kurkkaamassa mutta sielläpä se vasta katastrofi olikin… Ensinnäkin piste parveili niin paljon teinejä, että en päässyt sinne edes kunnolla katsomaan. Myyjä kuitenkin kertoi minulle aika nopsaa, että nudet ovat loppuunmyytyjä. Olisi tavallaan ollut kiva vilkaista muitakin merkin meikkejä, koska näiden suhteen homma oli niin positiivinen yllätys, mutta ehkä joku kerta jos piste on hieman väljempi. :)

Onko joku muu tykästynyt näihin kyseisiin mattaisiin huuliväreihin? Ja olisi muutenkin mukava kuulla mielipiteitä NYX -merkin muista meikeistä. Löytyykö sieltä jotain tuotteita, joita voisitte ehdottomasti suositella?

On my way

9 vastausta artikkeliin “Käyttökokemuksia NYX-huuliväreistä”

 1. Tilasin Abu Dhabin testiin jokunen kuukausi sitten ja olin heti aivan myyty. <3 Ei kuivata huulia niin pahasti kuin muut kokeilemani matat, tuoksusta ja levittyvyydestä iso plussa! Kurkkaappas eleven.fi verkkokauppa, siellä oli paljon sävyjä varastossa, noista mainitsemistasi ainakin cairoa. :)

  • Tää on kyllä ihana! Pitää kurkata, kiitos sulle vinkkauksesta. :))

 2. Moikka! Olin kans pitkään vannoutunut Macin punien käyttäjä ja samaten ylistyksiä ja kehuja lukien päädyin tilaan Nyx samat punat sävyssä london ja stockholm ja täysin samat reaktiot kun sulla. Itseasiassa oon nyt hurahtanut täysin, koska hintalaatu suhde on täys 10. Nyt löytyy noita punia 8 eri sävyssä :D suosittelen sävyjä stockholm ja rome, joka taas on enemmän viininpunanen mut aivan ihana. Samassa hurahduksessa oon tutustunut muihin nyx meikkeihin ja siinä se lopullinen hurahdus tulikin.. Pakko kehua contour& highliter palettia! Enemmän sävyjä kun anastasiassa ja pigmentti yms tosi paljon samaa luokkaa. Toinen tosi super iso ihastus on matte finish viimeistelysuihke! Munkin super rasvanen hormonihirviö iho pysyy tosi hyvin kuosissa ja meikkipohja ei lähde kuoriutuun! Jos luomiväreistä tykkää, myös heidän luomivärit on yllättävän pigmenttisiä ja jälleen hintalaatusuhde on tosi jees! Suosittelen kyllä kokeileen! Täällä tampereella vähän sama tilanne edelleen, että se sokoksen piste on yleensä täynnä teinejä eikä kiinnosta mennä oikein siksi hypisteleen tuotteita, vaikka muuten kyllä houkuttelisi. Suosittelen koittaan kyllä nyxiä kaikessa muodossa :) mut on ehdottomasti voittanut puolellensa :) tuli meikeistä muuten mieleen et kai sulta löytyy the balmin mary-lou manizer? Paras highliter ikinä!

  • Hei mahtavaa, kiitos tästä! Tuota contouria mietinkin, sillä siitä olen paljon hyvää kuullut. Pitää ehkä tilata netistä, sinne pisteelle en nimittäin uskalla änkeä. ;)

   Olen kuullut tuosta mutta en ole vielä koskaan kokeillut. Saako sitä tilattua jostain? Ihan kuin olisin joskus Bangerheadilla nähnyt? Muistankohan väärin? Pakko tilata kyllä vaikka tuo Macinkin highlighter on ihan jees. :)

  • Juu! Oon itse tilannut nyxitkin bangerheadilta. Iteltä löytyy myös se sun sama macin highliter mutta the balm vie voiton! Suosittelen lämpimästi :)

 3. Tykkään nyxin tuotteista, etenkin nimenomaan nuo matte lip creamit on ollut mulla käytössä paljon. Ne on osittain syrjäyttäneet muiden merkkien mattapunieni, nestemäisten mattapunien ja mattahuulikynät. Jotkut kuivattaa, rapisee pois, koostumus huono kun taas nyxissä ei ole niin suurta ongelmaa minkään noiden ominaisuuksien kanssa😄

  • Joo, hyvältä kyllä vaikuttaa. Pitää nyt vaan hankkia lisää sävyjä kokoelmiin. :)

 4. Nyxin tuotteet on ihania, meikkihulluna omistanki melkein kaikki sävyt noista matoista. Ootko kattonu onls sokoksen nettikaupassa vielä? Siel o kummiski paras hinta.

  Sitten o myös nyxilt lip lingerie mattaväri mitä en oo vielä päässyt kokeilmaan ku odotan et sokokseen tulis täyttöö, mut siinä kaikki sävyt on nudeja ja pakkaus on ihana!

  Kannattaa myös kokeilla nyxin huulikiiltoja, ne o pigmenttisiä, tuoksuu hyvältä, ei oo tahmeat ja pysyy kans hyvin!

  • Kurkkasin Sokoksen verkkokaupan mutta tyhjää oli… :( Pitää vähän kyttäillä. Itse en siis pidä huulikiilloista, joten epäilen voisiko NYX yllättää tämänkin suhteen? Eihän sitä tiedä. :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 2
Tykkää jutusta